Herkese merhabalar..(Biraz uzun yazmışım, kusura bakmayın)
Sayfayı baştan sona okumaya başladım :) 10 yıldan beri kişisel gelişim, çekim yasası, kuantumla ilgiliyim.. Okumadığım kitap kalmadı desem yeridir..Tabi bunun yanı sıra dualar ve esmalar da oldu hep...
Hayatıma pek çok şeyi de çektiğime inanıyorum.Atandığım sene sınava bi kaç ay kala alacağım puanı hayal ettim, konuştum hep ve o sene o puanla atandım

Tabi ona göre de çalıştım sürekli..
İkili ilişkilerim hep çok kötüydü.(2 ciddi ilişkim olmuştu) Sonu hep hüsrandı.Ve hep aynı şekilde bitiyordu.
Çekirdek inancımda DEĞERSİZLİK duygum yada aşırı bağlanma sorunum mu var diye irdelemeye başladım sonra...
Değersizlik duygum ve özgüven sorunum hep oldu hayatım boyunca.Dışardan çok güçlü, özgüvenli görünsem de içten öyle değildi.Bunların da üzerine çok gittim, zaman zaman başarabildim, zaman zaman olmuyor diye bıraktım.Ama eskiye oranla baya bi yol kattettim diyebilirim.
Şuan yeni evliyim.Yaşadığım 2 kötü ilişkiden sonra, kendimle ilgili kendimce dersler çıkararak başladım eşimle.Tanışmadan önce ise nasıl birini istediğimi bütün detaylarıyla yazmıştım ve neredeyse tam da öyle biri geldi hayatıma, kısa sürede evlendik

Nişanlılık sürecimde yaşadığım bi bocalama dönemi hariç, her şey çok güzeldi.Çok efendi, çok temiz yürekli biri olarak tanıdım eşimi.Bütün çevremde de aynı şeyleri duydum, duyuyorum da..
Yalnız evlendikten sonra bişeyler farketmeye başladım.Herkesle çok iyi geçinen, sakin insan, bana gelince değişik tepkiler vermeye başladı.Üstelik anlatsam incir kabuğunu doldurmayacak, önemsiz şeyler....
Kimseye, en yabancı insana bile asla kötü bi yorumda bulunmayan insan, bana gelince beni çok kolay eleştirir, en ufak bi hatamı bile büyütür oldu..Mutlu bi evliliğimiz olduğuna inanırken (inanıyorumda), en küçük bi didişmemizde haksız durumda olan ben oluyorum ve buna hayretler içinde kalıyorum.Öyle bile olsam bunu kesinlikle tolere eden, alttan alan taraf olmuyor..Aynen diğer ilişkilerimde yaşadığım gibi.Ve sonunda kendini ÖNEMSİZ-DEĞERSİZ hissettiğimle kalıyorum..
Ben de sebepler, çareler aramaya başladım yine..Yine mi aynı şeyleri yaşıyorum diye sorguluyorum sürekli. Çekirdek inançlarımla ilgili olduğunu düşünüyorum.Hatta eminim.
Buraya yazıp sizlerden de öneri almak istedim...Herkese çok teşekkür ederim simdiden