- 29 Nisan 2011
- 2.806
- 12.851
- 408
O kırgınlıkların hepsi seni geriye çekiyor, düşük frekansta kalıp yine düşük titreşimli olaylar ve insanlarla kalmana sebep oluyor canım. Affedememen en çok kendine zarar veriyor biliyor musun? Ailen ya da başkasınin sesi gorunutusu zihninde belirdigi anda, çöp kutusuyla değişrir hemen ekranı. Çöp kutusunun çın çın boş sesini de duy. O ve onların sesleri artık bunlarla eşleşsin. Başarılı olduysan bir süre sonra o kişiler komik gelecek ha haa haaa deyip gececeksin.En zorlandığım şeyaileme, arkadaşlarıma , eşime hepsine kırgınlığım var. Ve affetmek adına meditasyon olumlama yapsam bile o an etkili oluyor. Evet diyorum bunlar yaşandı ama insanız hata yaparız vb. Affetmek için bir sürü düşünce geçiyor.
Fakat sonradan yeni bir kötü olay yaşasam ya da aynı hataları tekrarladiklarinda tüm negatif duygular geri geliyor. İşte diyorum yine kalbini kırdılar . Buna sen izin verdin. Bende yavaşça hepsinden bir yanımı saklamaya başladım. Bana zararlı davranışlarını hissettiğim yada gördüğüm an bir süre iletişimi kesiyorum. Kendime böyle bir koruma mekanizması yaptım..
Ahhh şu bakış açıları
Tek bir bakış açısı ve zihin imajiyla neler neler neler değişiyor