Düşünceler davranışa dönüşürse...

c3r3n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
75
1
86
Diğer
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki erkek arkadaşımı çok ama çok seviyorum.
Ne yaparsam yapayım kopamıyorum ondan..
2 sene bir beraberliğimiz oldu ve ayrılmıştım bazı SAÇMA sebeplerden dolayı.
Aradan zaman geçti onun başkasıyla görüşmeye başlamasını söylemesine bile göz yumdum. (Bunu itiraf ettiğinde çok kızmış ve kırılmıştım..)
O aralarda bile beni unutamadığını söylüyordu.
Düşünüyorumda o kızada haksızlık değilmidir bu?
Hem bana hem ona...
Onla defalarca ayrılmışlar ve görüşürken beni kaybetmek istememiş..
Onu benim kadar hiç sevmemiş, ağlamamış ayrıldıklarında..
Bana ağladığı kadar kimseye ağlamamış...
Sonra yeniden sevgili olduk.. 5,5 ay oldu...
Daha öncelerdede karışıyordu kıyafetime, makyajıma, saçıma fakat bu sefer durumu çok abartmaya başladı..
Bir şeylerden hep benim taviz vermemi bekliyor.
Özellikle makyaj konusunda..
Zaten çok makyaj yapan biri değilim ama o onuda istemiyor.
Doğal halim çok daha güzelmiş makyaj yaparak bunu bozuyormuşum.
Eyvallah dedim şimdilerde hiç yapmamaya kendimi alıştırmaya çalışıyorum.
Ardından topuklu ayakkabı meselesi onuda giymemi istemiyor..
Ona tamam buna tamam..
Hep benim tarafımdan bir şeyler için değişim kabulleniliyor.
Onun kararları kesinMİŞ..
Ne yapmam gerek kızlar.?
Bunları kabullenmek zoruma gidiyor ama seviyorumda aklım çok karışık...
Arkadaşlarım bile çok değiştiğimi söylüyorlar.
Ona itiraz ediyim derken DÜŞÜNCELER DAVRANIŞA DÖNÜŞÜYOR... :(

büyük konuşmayım ama ben olsam bu kadar taviz vermem zamanında çok verdim tepeme çıktı ayrıldım şimdi kendi çizgimde gidiyorum bu şekilde nereye kadar gidecek mutsuz ediyor seni yinede karar senin arkadaşım

tabiki itiraz et ne demek makyajina karis giyindigine karis eger abartiyorsan hakli olabilir tabi ama zaten az yapiyorsan ben olsam karistirtmazdim seninki bana biraz uyanik geldi?! naturel halin daha güzel filan... akilli cocukmus taragi nasil vuracagini biliyor. ama ben olsam taviz vermezdim...
karisacagi sey var karismayacagi sey var... Burasi senin bölgen onu ne ilgilendirir ki? Seni zaten bu halinle begenip kabul etmedimi???!!! O zaman konusturtmayacaksin sekerim...

Son düzenleme:
banada makyaj yapma demişti sevgilim ama ben aldırmadım zaten göz makyajı yapıyorum sadece topuklu ayakkabıda vazgeçilmezimdir bir iki kere makyaj hiç yakışmıyo dedi bende senin için süslenmedim ben kendime süsleniyorum die tersledim baktı olmuyo çok güzelsin aşkım deyip duruyo şimmdii

En başından hop dedik ayhan diyeceksin.
aklinialirimsmile
Sen de ona karış dur anlasın karışmak ne demek...

ya şu makyaj işi yalan bence de yani sanki cumhuriyet meydanı gibi mi oluyoruz azcık sivilce morluk rötüşü bi kalem bi allık doal bi ruj yani yapılan maksat dikkat çekmemen

Canim goz yumma kendin olmaktan cikma.. Erkeklere bukdr yuz verioruz sonra oyuncak gibi oynatiolar valla.. Sende dogru duzgunce anlat ona , ben kendimi boyle mutlu hissediorum ve boyle olacagim de, sirf iki makyaj yapiosun diye sana olan aski bitecek deil yaa.. Seviosa kabullencekk, eger sirf boyle kucuk seylerle bitirecekse vazgececeksee birak gitsin sende kendi yolunu cizz, yoksa olerde cok daha zorluk cekersin..

büyük konuşmayım ama ben olsam bu kadar taviz vermem zamanında çok verdim tepeme çıktı ayrıldım şimdi kendi çizgimde gidiyorum bu şekilde nereye kadar gidecek mutsuz ediyor seni yinede karar senin arkadaşım

Sevmeseydim 1 dk bile beklemezdim.. Ama gerçekten çok seviyorum.Normalde arkadaşlarım bile bana bir şey yaptırabilmek için tatlı dil dökerler.Zordur benim bir şeyleri kabullenmem..Onun için bunuda deniyorum fakat o hala anlamıyor beni...

tabiki itiraz et ne demek makyajina karis giyindigine karis eger abartiyorsan hakli olabilir tabi ama zaten az yapiyorsan ben olsam karistirtmazdim seninki bana biraz uyanik geldi?! naturel halin daha güzel filan... akilli cocukmus taragi nasil vuracagini biliyor. ama ben olsam taviz vermezdim...
karisacagi sey var karismayacagi sey var... Burasi senin bölgen onu ne ilgilendirir ki? Seni zaten bu halinle begenip kabul etmedimi???!!! O zaman konusturtmayacaksin sekerim...

Söylediğiniz gibi çok akıllı ve çok zeki..
Nerede nasıl konuşacağını en azından bana karşı iyi biliyor..
Başka zaman asla yapmam dediğim şeyleri onda düşünüyorum acaba yapabilirmiyim diye..Varın gerisini siz düşünün..

En başından hop dedik ayhan diyeceksin.
aklinialirimsmile
Sen de ona karış dur anlasın karışmak ne demek...

Ben ona karşı yapmak istemiyorum bunu onada belirttim.Herkesin belli bir kişiliği alışkanlıkları var diyemem ki şunu benim için değiştir.Ben onu olduğu gibi kabul ediyorum ama aynı durum benim için onda söz konusu değil..

ya şu makyaj işi yalan bence de yani sanki cumhuriyet meydanı gibi mi oluyoruz azcık sivilce morluk rötüşü bi kalem bi allık doal bi ruj yani yapılan maksat dikkat çekmemen

Evet dikkat çekmemi hiç istemiyor.Arkadaşlarımla bir yerlere gittiğimde bile çok huzursuz oluyor..

Canim goz yumma kendin olmaktan cikma.. Erkeklere bukdr yuz verioruz sonra oyuncak gibi oynatiolar valla.. Sende dogru duzgunce anlat ona , ben kendimi boyle mutlu hissediorum ve boyle olacagim de, sirf iki makyaj yapiosun diye sana olan aski bitecek deil yaa.. Seviosa kabullencekk, eger sirf boyle kucuk seylerle bitirecekse vazgececeksee birak gitsin sende kendi yolunu cizz, yoksa olerde cok daha zorluk cekersin..

Zaten söyledim.Eğer makyaj yüzünden böyle bir şeyler düşünüyorsan şimdiden durma dedim.Herkesinde belli bir sabır noktası var..Sonunda söyletti..

anammısın babammısın sankı.. kımden ızın almıs da karısma yetkısı verılmıs ona acaba...

anammısın babammısın sankı.. kımden ızın almıs da karısma yetkısı verılmıs ona acaba...

Sevgilim olduğu için elbetteki fikirlerini söyleyecektir ama çok abartıyor.Yemin ediyorum babam bu kadar karışmaz bana..

aman canim o istiyor diye kabul etme hicbirseyi öle yaptikca sanki hersey yolunda gibi oluyor ama bi bakiyorsun habire senden gittigini görünce iliskinin anlamini yittiriyor istekleri bittmiyor sonrada olmicak seyleride senden istiyor o seni tasicagina sen onu tasiyorsun..herkez yerini bilmeli erkeklere uyumlu sagduyulu olmak yaramiyo arizanida yapican tripde huysuzda olucan o daha yariyo haddini bildirmedinmi bilmiyorlar..

aman canim o istiyor diye kabul etme hicbirseyi öle yaptikca sanki hersey yolunda gibi oluyor ama bi bakiyorsun habire senden gittigini görünce iliskinin anlamini yittiriyor istekleri bittmiyor sonrada olmicak seyleride senden istiyor o seni tasicagina sen onu tasiyorsun..herkez yerini bilmeli erkeklere uyumlu sagduyulu olmak yaramiyo arizanida yapican tripde huysuzda olucan o daha yariyo haddini bildirmedinmi bilmiyorlar..

Ben ona bağırmaya bile kıyamıyorum ki.. En ufak şekilde sesimide yükseltsem hemen üzülüyorum ve sakinleşmeye çalışıyorum.Ki normalde çok sinirli biriyimdir.Bi anda parlayıveririrm.Ona karşı bunu yapmıyorum, yapmak istemiyorum.Daha ters tarafımla hiç denk getirmedim sevdiğim için..Sizinde dediğiniz gibi bir şeyler hep benden gidiyor.Her başka günde dış görünüşümle veya arkadaşlarımla ilgili problem oluyor..Ne yapacağımı bilemiyorum.Taviz taviz nereye kadar ... :(

Back
X