kaç kilosun sen ayol?yoksa bende mi camış gibiyim?Duygusal açlık aynen adı. Ben mesela strese girersen yiyemem ama mutluysan yerimgenelde de şükür mutlu olduğum için camış gibi oldum.
Aralıklı oruç yapıyorum. İnşallah içimde ki aç gider
Duygusal açlık deniyordu buna. Psikolog yardımı almanızı öneririm ben.
Şu anki hayatınız nasıl?Sağlıklı beslenerek de mutlu olunuyor mu?Duygusal açlık illerinden gençliğimin en güzel zamanlarini duba gibi geçirdim .. karar vermek gerekiyormuş meğerse .. karar verdim kafada bitirdim ben .. bunca zaman boşuna vermemişim diyorum suan
Kesinlikle,o kadar ağırlaşıyorum ki anlatamam.Kolay kilo alan insanlarda( bende öyleyim) diyet işe yaramıyor tek çözüm sağlıklı beslenmeye geçmek ve ölene dekk öyle devam etmek minnak bir çıkolata bile bu bünyelerde 5 kilo çikolata yemiş gibi algılanıyor
Kesinlikle. En son düğünüm için okkalı bir diyet yaptım sonra balayında tekrar aldım ve diyeti bıraktım. Yemek tarzımı komple değiştirdim. Çünkü al ve al ver gına geldi. Kalori hesabı yapmıyorum ama ölçülü yiyorum. Temmuzdan beri de aynı kilodayım. Akşam tatlı yiyeceksem kahvaltıda süt gevrek yiyorum. Böyle böyle maalesef.Kolay kilo alan insanlarda( bende öyleyim) diyet işe yaramıyor tek çözüm sağlıklı beslenmeye geçmek ve ölene dekk öyle devam etmek minnak bir çıkolata bile bu bünyelerde 5 kilo çikolata yemiş gibi algılanıyor
Mutlulugun zirvesindeyim desem .. genç kizligim 80 kilolarda geçti hep .. yeri geldi ceremesini çektim .. özgüvenim yoktu .. kilolu olduğumu sürekli birileri vurdu yüzüme.. sırf bunlar yüzünden verdim .. hamilelik de girince işin içine .. 90 a kadar çıktım.. bu arada boyum 175 ama yine de boyun kaldiriyo deseler de cıkkk kaldırmıyordu t-shirt bile giydiğini bilmem doğru düzgün tunik gömlek cnku hiçbir şey yakışmıyordu .. sağlıklı beslenmenin s sini yapmiyordum rast food ..sporsuz yaşam..Şu anki hayatınız nasıl?Sağlıklı beslenerek de mutlu olunuyor mu?
Şu anki hayatınız nasıl?Sağlıklı beslenerek de mutlu olunuyor mu?
Maşallah demeyi unutma 76 kgyimkaç kilosun sen ayol?yoksa bende mi camış gibiyim?
Bende bu şekilde 1 yılda 20 kilo verdim uzun vadede veriliyor ama diyet olmadığından daha sağlıklı ama şimdi yine alıyorummmmmmmmKesinlikle. En son düğünüm için okkalı bir diyet yaptım sonra balayında tekrar aldım ve diyeti bıraktım. Yemek tarzımı komple değiştirdim. Çünkü al ve al ver gına geldi. Kalori hesabı yapmıyorum ama ölçülü yiyorum. Temmuzdan beri de aynı kilodayım. Akşam tatlı yiyeceksem kahvaltıda süt gevrek yiyorum. Böyle böyle maalesef.
valla hemen hemen aynıyız gibi 173 e 76 yım ben de ve nedense kendimi aşırı şişko hissediyorum. 62 kg la hamile kalıp 82yle doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra 70 kg dım aslında AMA gel gör ki sevgili büyüklerimin onu ye süt olsun bunu iç süt olsun diye diye kısa sürede beni yine şişko hale getirmeleri olayın en can alıcı noktasıydıMaşallah demeyi unutma 76 kgyim1.70 boyu m var
Sormaavalla hemen hemen aynıyız gibi 173 e 76 yım ben de ve nedense kendimi aşırı şişko hissediyorum. 62 kg la hamile kalıp 82yle doğuma girdim ve doğumdan 1 hafta sonra 70 kg dım aslında AMA gel gör ki sevgili büyüklerimin onu ye süt olsun bunu iç süt olsun diye diye kısa sürede beni yine şişko hale getirmeleri olayın en can alıcı noktasıydıVe nedense bebeğim nerdeyse 15 aylık ve ben asla 1 kg bile veremiyorum. Bunu da düzensiz beslenmeye ve hala emzirdiğim için saçma ve ani acıkmalarıma bağlıyorum. Normalde hiç yemeyeceğim şeyleri yer oldum kendime çok sinirliyim... Neyse hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?