- Konu Sahibi MmMarmelaTtT
-
Gecen hafta ben antalyadaki bir arkadasimin zoruyla (bilet aldi) gittim 2 hafta onceden bilgisini verdim. Onunda en azindan onceden haber vermesi gerekmiyor mu? Ya da sarjim bitiyor merak etme gibisinden??Keşke gitmeden önce arasaydın. Belli ki başkasıyla plan yapmış. Yapmazdı guzelce vakit geçirirdiniz.
Ha gelecegini biliyordu ama başkasıyla program yaptı öyle mi? Görüşemediniz.??Gecen hafta ben antalyadaki bir arkadasimin zoruyla (bilet aldi) gittim 2 hafta onceden bilgisini verdim. Onunda en azindan onceden haber vermesi gerekmiyor mu? Ya da sarjim bitiyor merak etme gibisinden??
Hayir bilmiyordu. Bahsettigim ben gitmemis olsam da telefonu kapanirken haber vermesi gerekmez miydi?Ha gelecegini biliyordu ama başkasıyla program yaptı öyle mi? Görüşemediniz.??
Gerekir tabiki. Ama aranızda iletisim sorunu var. Boyle sevgililik olur mu gülüm? Sarji bitebilir,ani bir işi çıkar,bir yere gider,uyuyacak olur sana söyler kisa bir mesajla. Söylemesi lazim. Ne zamandir berabersiniz? Bir de demiski a da kalmadim b de kaldim falan. Icki mi kullaniyor neden yalan söylüyor orayida anlamadim?Hayir bilmiyordu. Bahsettigim ben gitmemis olsam da telefonu kapanirken haber vermesi gerekmez miydi?
Yok kullanmiyor soyle onlarin birlikte yasadigini daha onceden biliyordum yani ahmette kalinca otomatikman aysede de kalmis gibi oluyor anlaminda. Iletisim sorunu yaptigi her adimdan haberim olurdu sonrasinda ama bu haber vermesi gereken bir konu diye düşünüyorum. Daha once bir kac defa daha yasadim aradim teli kapaliydi misafirleri vardi ayni odada uyuyunca tel sesine uyanmasin dedim davasi falan oldu ya da bir kere arkadasi gelmisti sehir disindan onunlayken. Yani ben anlayissiz biri degilim, kisitlayici bir iliskimizde yok ama onceden bilmemek ve orda ben geldim demekte gelmedi icimden.Gerekir tabiki. Ama aranızda iletisim sorunu var. Boyle sevgililik olur mu gülüm? Sarji bitebilir,ani bir işi çıkar,bir yere gider,uyuyacak olur sana söyler kisa bir mesajla. Söylemesi lazim. Ne zamandir berabersiniz? Bir de demiski a da kalmadim b de kaldim falan. Icki mi kullaniyor neden yalan söylüyor orayida anlamadim?
Yalan söylediğini düşünmüyorum. Onu yapabileceği daha iyi ortam ve imkanlari var. Icinde oyle seyler olan biri degil bundan eminim.İlişki falan yok ortada onca saat şarjım bitti vs inanmayın ,
Kimbilir kimleydi ?
İki kişi aynı evde yaşıyorsa (biri Ayşe biri Ahmet olsun) Ahmette kaldım ...yok Ahmette değil Aysede kalmışım şeklinde bir açıklama ile birleşince telefondan ulaşılamayan süreler bana çok normal gelmiyor. Yoksa insanlık hali sarzi da biter ,aksam sana haber vermeden de geçer Ahmet'e ....de bak ki Mesissa da kalmış olmasın?Uzakta ama benimle konusurken ya da iceri giderken tel acik oluyor ve sesleri duyuyorum. Bu konuda bir guven problemim yok şükür.
Ya isim vereyim Ahmette kaldim ama Busede de kalmis olabilirim. Birlikte yasiyorlar ya dedi. Hani bunda takilacak bisey yok acikcasi o kisma cok takilmadim tanidigim bildigim kisiler ve evet birlikte kaliyorlar.Şunda kaldım ama bunda da kalmış olabilirim mi
Çok mu akıllıymış bu bıdıkya da siz fazla mı iyi niyetlisiniz acaba
Zaten donecektim calisiyorum cunku donus saatime 3, 4 saat kalmisti. Ben postu acarken guvenimi sorgulamadim sadece bu durumdan hoslanmiyorim nasil bir konusma yapabilirim anlaminda sordum.Madem bu kadat guvrniyorsunuz niye sinirlenip kendi şehrinize geri dondunuz?Yapmayin Allah askina kendinize teselli yaratmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?