- 26 Eylül 2017
- 184
- 103
- 103
- Konu Sahibi MmMarmelaTtT
-
Su ana kadar guven problemimiz olmadi. Kaldigi kisileri taniyorum ki su an farkettim sosyal medyaya kiz fotograf atmis. 10 aydir falan birlikteyiz toplasan 2 3 defa arkadaslarinda kalmistir.Mesele o degil mesele benim yapmam gereken konusmaydi ki sabah yaptim da. Tesekkur ederim yine de.Valla su devirde kimsenin teli kolay kolay saatlerce kapali olmuyo. Herkes bir sekilde sarj ediyo telefonunu. Ben inandirici bulmadim hic. Ayrica evde de degilmis. kimde kaldigini bile net soyleyemiyor. Bilemedim.ben bitiririrdim.
Bir kere kibristaydi orda alkolu fazla kacirdi ve iki kadeh alsada etkilenen biri o gun tovbe edip alkolu birakti. Alsa soylerdi. Simdi de o sinirlendi buraya kadar gelip gormeden nasil gidersin diye bide telim kapali degildi sadece surda surda cekmedi ama bak bildirimleri geldi aramamissin muhabbeti basladi. Offf off..Sanki alkollüymüş te hatırlamıyormuş gibi geldi bana
Yalniz 3 yildan fazladir da birbirimizin en yakiniyiz.Su ana kadar guven problemimiz olmadi. Kaldigi kisileri taniyorum ki su an farkettim sosyal medyaya kiz fotograf atmis. 10 aydir falan birlikteyiz toplasan 2 3 defa arkadaslarinda kalmistir.Mesele o degil mesele benim yapmam gereken konusmaydi ki sabah yaptim da. Tesekkur ederim yine de.
Soyledim sabah. Ya degil kiz cocukluk arkadasi ailece falan tanisiyorlar ki sevgilisiyle de cok iyi anlasiyor hani bilsem sorun etmem hatta orda olmasam yine sorun etmem. Bu aralar isten oturu vs cok bunaldi tabiki gidip kafasini dagitsin sadece sabah ben o kadar beklemisken sinirliydim o da sevimli bir ses tonuyla konusunca bu arada cidden de merak ettim haber verse sarjim bitiyordu diye yine sorun etmezdim.doğum gününüz için gittiğinizi ona ulaşamayınca geri döndüğünüzü tabiki söyleyin
şarjı bitmesi, başka yerde kalması da düşündürücü değil mi?
Yalan söylediğini düşünmüyorum. Onu yapabileceği daha iyi ortam ve imkanlari var. Icinde oyle seyler olan biri degil bundan eminim.
peki ne söyledi, neden habersiz geldin vs. diye tepki mi gösterdi, şaşırdı mı sevindi miSoyledim sabah. Ya degil kiz cocukluk arkadasi ailece falan tanisiyorlar ki sevgilisiyle de cok iyi anlasiyor hani bilsem sorun etmem hatta orda olmasam yine sorun etmem. Bu aralar isten oturu vs cok bunaldi tabiki gidip kafasini dagitsin sadece sabah ben o kadar beklemisken sinirliydim o da sevimli bir ses tonuyla konusunca bu arada cidden de merak ettim haber verse sarjim bitiyordu diye yine sorun etmezdim.
Onu gormeden dondugum icin uzuldu. Ve defalarca telefonunun kapali olmadigini sadece gece kapandigini onda da herkes odasina girince aklima geldi ortaliga baktim bulamadim yanlarina da gidip istemek istemedim dedi. Bide tabi sonradan arkadasimla bulustugumu soyledigimde kiskanir gibi oldu. Bisey demedi ama bozuldugunu hissettim. Sonra ben bu sekilde olsun istemiyorum diyordum daha sozumu tamamlamadan bir kere bir kere olan biseyi ki butun gun acikti gece kapaliydi vs. diyerek aciklama yapti ve iste konusmami bitirip bi karar almama ya da benzeri bir duruma izin vermedi. Ya aldatma falan dusunmuyorum ondan 800 km uzaktayim benden bi cikari yok sesimi duyup ayda bir gorusmemizle yetiniyor (bi aksilik cikmazsa bir ay sonra ayni sehirde olacagiz artik) ama bunu bilmeden basladi hersey ve isini yanima getirmeye de calisti bu surecte. Sevgisini cok belli edebilen biri degil ama bakislarindan hareketlrrinden anliyorum aramizda vicik vicik askim balim canim iliskisi yok sni seviyorumu bile 5 kez soylememisizdir ama herseyi ilk birbirimizle paylasir her adimi sorarak atariz.peki ne söyledi, neden habersiz geldin vs. diye tepki mi gösterdi, şaşırdı mı sevindi mi
Yine diyorum boyle bisey dusunmedim. Beni kaybetmek istemez.Allah aşkına bu devirde kim sabahtan akşama kadar telefonsuz durabilir, işte değilse eve uğrayıp şarjı alır mutlaka
Bir de sevgilim de olsa kocam da olsa sabahtan akşama telefonum kapalı olacaksa arkadaşımdan telefonunu 2 dk isteyip ararım haber ederim zor bir şey değil ki.
Sevgilin sana yalan söylüyor gibi
Merhabalar hemen vaktinizi almadan konuya giriyorum.
Erkek arkadasimla farkli sehirlerde oturuyoruz hep samimi ve yakin olsada ilismimizin adi yeni koyuldu sayilir. Yakin oldugumuz donemde ben hep dogum gununu unuttumo ise benimkini hep uzun mesajlarla kutladi. Gecen sene de unutunca seneye soz telafi edecegim hem belki yaninda olurum demistim. Ve cumartesi gunu kalkip yanina gittim (dogumgunu carsamba ama calistigim icin o gun gidemem) o gun hic konusmamistik ama onceden bisey de demedi planim var vs diye. Cumartesi yoldayken aradim teli kapaliydi (ya da cekmiyordu). Aksam da kapaliydi. Mesaj attim donunce doner misin diye. Sabah 11 gibi aradi. Napiyorsun diye iyiyim nerdesin merak ettim dedim sarjim bitti ondan kapaliydi dedi o evde üç kişi yaşıyor dedim. Sonra iste ben evde degilim A'da kaldim dedi (bi erkek ismi) A kim dedim bilmiyorum cunku daha dogrusu unuttum aslinda Bde de kalmis olabilirim dedi (B kiz ve cocukluk arkadasi) birlikte yasiyorlarda dedi. O an ben tamam dedim bosuna merak etmisim zaten senden bihaberim dedim, kizdin mi dedi evet dedim kapattim. Sonra bende o ana kadar brklemistim acikcasi sinir oldum arkadaşlarimla plan yaptim ve döndüm kendi şehrime. Su an ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum. Belki de hata bende goremiyorum. Ama daha onceden o habersiz geldiginde beni biraktigi yerde bulmustu ki evime kadar gelmisti. Hala gittigimi soylemedim ona soylemeliyim mi de bilmiyorum. Yorumlarinizi bekliyorum.
Bakin yukarda da anlattim zaten kapali olmadigini savunuyor. Gorusmelerini yazismalarini ekran goruntusu atti nasil kapali gorunur araman ya da bildirimi bana gelmedi diye bu ddefa o tepki veriyor. Cidden sasirdim. 11 gibi kapandi 2 gibi eve gittik odaya girince aklima geldi bakindim goremeyince de sabah takarim dedim uyudum dedi.Bu devirde kimsenin telefonu öyle neredeyse 1 gün şarjsız kalmaz. Ha saklayacak bir şeyi yoksa orası ayrı :)
Erkek arkadaşınız sizi kekliyor, siz de daha hata bende mi diyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?