düşüncelerinize ihtiyacım var,kafam allak bullak

esengul84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
87
12
98
Şanlıurfa
merhaba kızlar belki benimle aynı durumları yaşayan arkadaşlar vardır diye açılmak istedim,bu aralar çok sıkkınım,1 yıllık evliyim eşimle severek evlendik,eşim öğretmen ailesiyle aynı şehirde olmadığı için uzun süredir yalnız yaşıyordu özgürlüğüne düşkün evliliğimizde bocaladı,çünkü ben onun yanlız şehir dışına çıkmasını istemiyorum fakat bir kaç defa rastladım bekar arkadaşları onu zorluyor eşini ikna et veya kandır bir şekilde erkek erkeğe takılalım gibi bir kaç bekar arkadaşları var hatta biri evlenip boşanmış,onlarla zaman geçirmeyi seviyor şehir içinde istediği zaman görüşüyor arkadşlarına karışmam ama buna rağmen bana benden çocuk istememesinin sebebinin onu özgür bırakmayışım olduğunu söyledi benimle ilgili düşünceleri net değilmiş,özgürlükten kastı yalnız erkek erkeğe takılmak istemesi tabiki her zaman değil ama bu durum beni üzüyor normalde başka sorunlarımız yok,ailemi de çok sever,beni de sevdiğini söylüyor,bakımlı güzel bir kadınım ben de çalışıyorum,sizden çocuk düşünmeyen bir insanla nasıl mutlu olursunuz, değişir mi zamanla ya da bu erkek arkadaşlarıyla konuşmalımıyım en zoru da boşanmayı göze mi almalıyım bilemiyorum böyle erkek erkeğe takılmasına izin veremem böyle alışırsa öyle devam eder

Erkek erkeğe takılmanın nesi tuhaf onu anlamadım ben sürekli olmayacaksa arada bir çıkılabilir tatile mi gidecek şehir dışı tur mu yapacak alt tarafı bir akşam bir yerde toplanıp muhabbet edip yemek yiyeceklerdir eşine güvendikten sonra neden olmasın. Herkesin kendine ait bir alanı olmalı bende kız kıza kuzenlerimle ya da kardeşimle dışarı gündüzleri çıkıyorum geziyorum ya da akraba ziyaretlerine gidiyorum eşimle yapışık ikiz gibi olmak zorunda değiliz ki eşimde hafta da ya da 2 hafta da bir halı saha maçlarına katılır 1-2 saat evde olmaz akşamları gider oynar gelir hiç kısıtlamam insanların zevk aldıkları şeyleri yapmaları kadar normal bir durum yok. Eşim sürekli benimle takılacaksın kimseyle ayrıca çıkamazsın dışarı deseydi bunalırdım

Evliliginizde gelecekle ilgili tereddutleri var esinizin onu sıktıgınızı bogdugunuzu ima ediyor ve sizi cocukla cezalandiriyor. Ayrica arada bir arkadaslariyla cikmasinda bir sakinca yok bence arkadaslari bekar olsa bile icinde yoksa esinizin kimse dogru yoldan ayiramaz kimseyi.

Bayanın derdi arkadasları ile görüşmesi ve onlarla zaman geçirmesinden ziyade arkadaşlarının eşini erkek erkeğe takılmak için şehir dışına çağırması ve ben olsam bende buna müsade etmem..

Şehir içinde arada bir erkek erkeğe-kızkıza bulusmalar olabılır ama bu sürekli hale geldiyse zamanla eşini ihmal halini aldıysa problem var demketir.
Hem eşinin tutumu da yanlış o artık evli bir adam, önceliği eşi, sonra ailesi ve en son arkadaşları olmalı..

Çocukla tehdit etmek te bana çok yanlış geldi, ben hazır değilim baba olmaya dese anlarım ama sen beni kasıyorsun bende cocuk yapamam demek ayrı, yarın obur gun cocuk olsa bırakır cocugu da esınıde gezmelere gıder bu adam....

Canım ben gün içinde görüşmelerine asla karışmam tabiki arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir gezebilir sinemaya gidebilir benim bahsettiğim tatil amaçlı mesela hafta sonu arkadaşlarıyla farklı bir şehirde 2 3 gün takılacak ben bu şekilde istemiyorum

afedersınız ama yuhh..evlı adamın bekarlar gıbı tatıl amaçlı aradaslarıyla gezmelerde ne işi var.....bende gun ıcınde göruşuyor sandım....tabıkı ızın vermeyın kım olsa vermez ne munasebet ya
çoçuk mevzusuna gelınce sızınle ılgılı düşüncelerı net degılmışya pesss yanı...asıl sızın net olmaması gerekıyordu....esınız davranıslarını duzeltmeden cocuk yapmayın bu adamdan

Beni çok iyi anladınız aynen öyle asla günlük görüşmelerine karışmıyorum ama napacağımı da bilmiyorum

konu sahibi gun icindeki bulusmalara bisi demior ki zaten sehir disi istegine karsi cikiyor ki bende olsam bende karsi cikardim. biraz esiniz bekar yasamis olmayi bahane edio gibi geldi bana. ozgurlugune olan duskunlugunu biraz abartio sanki. sende ona sor bakalim biz de kizkiza eglenmeye tatile gitcez ne dersin die??? inandirici da olmaya calis bakalim ne tepki vercek?

Eşinizin çocuk düşünmemesi iyi olmuş, çünkü kendisi daha aile kavramına alışmamış. Tabiki erkekler de arkadaşlarıyla buluşsun etsin. Ama bu şehir dışına gitmek nedir yahu??? Ne yapmak için toplanıyorlar mesela o da önemli..
Şahsen turizm sektöründen gördüğüm kadarıyla eşleri toplantı için bile göndermek yanlış.
Bazıları hariç diğerleri toplantı değil başka şeyler derdinde oluyor....
Hem eşin böyle bir nedenden dolayı sana bu cümleyi kuruyorsa bence sen de bir düşün canım. Başka bir derdiniz olmayabilir, ama bir aile olduğunu benimseyememek de bence çok büyük bir sorun...

Beni çok iyi anladınız aynen öyle asla günlük görüşmelerine karışmıyorum ama napacağımı da bilmiyorum
bence alın eşinizi karşınıza bagırp çağırmadan kendisinin artık evli bir erkek olduğunu, bununda bazı sorumluluklar getirdiğini, beli zaman aralıklarında kafa dağıtmak için arkadaşları ve kendi ailesi ile bireysel vakit geçirebileceğini ya da iş maksatlı şehir dışına çıkabileceğini ama amaç tatil ve eğlence ise tatile yalnızca sizinle gidebileceğini açıkca söyleyin kendisine..
yok ben illa gideceğim derse peki o zaman sen gidiyorsan bana da bir bilet ve otel ayarla , bende gidiyorum arkadaşlarımla ya da tek başıma tatile deyin...
egerkı sen rahatsız olmayacaksan , bende olmam ama bana ters diyorsan sende kendine çeki düzen ver deyin..
erkekler kıssasa kıssastan anlıyorlar ne yazıkkı...

Bende tatil amaçlı gitmesine izin vermezdim.. Eğer arkadaşlarıyla il dışına çıkamıyor diye çocuk fikrini askıya almış düşünmek istiyorsa da kendisi bilir isterse arkadaşları için benden ayrılsın gitsin onlarla yaşasın derdim kocana güvenebilirsin ama arkadaş ortamı iyi değilse emin ol eşinde Zaman'la onlara ayak uydurur

Aynen öyle canım benim de net değil artık ve bu konu dışında başka bir sıkıntımız da yok ben bu kadar iyiyken böyle düşünmesini kaldıramadım ne düşüneceğinimi de bilmiyorum ayrılsam mı diyorum ama o da çok zor göze alamıyor insan hemen

Ona izin versen bu sefer de erkek erkege las vegasa gidicez diye gelir. Kopek gibiler ipi gevsetince komple biraktirana kadar cekistirirler.

eşinizin söyledikleri çok acı geldi bana nedense.
siz yine de çocuk için acele etmeyin. evliliğiniz henüz oturmamış. eşiniz hazır değilmiş evlenmeye.
dikkatli olun
ben acele etmiyorum zaten bu şekilde ben de istemem ama bu konuşmasan sonra nasıl davranacağımı bilemiyorum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor

ben acele etmiyorum zaten bu şekilde ben de istemem ama bu konuşmasan sonra nasıl davranacağımı bilemiyorum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor
Çok haklısınız. Gerçekten de kırıcı konuşmuş.
Yok öyle kafasına göre h. sonu tatil planı. Artık evli bir erkek. Bu konuda da haklısınız.
Bir aile büyüğünü araya koydurup konuşturabilir misiniz?

hemen ayrılma esını duzeltmeye calış bu huyunu törpülemeye çalış....sakıns akın anlat....

Bayanin derdiyle hic ilgisi yok.erkek ark ile sehir disina tatile gitmek istiyor ve bu sebepten cocuk istemiyor

o da özgür kalaca
öyle olacağından endişeliyim,oysaki insanların ne sorunları var bana dese ki böyle ol ya da böyle yapalım daha mutlu olurum tamam ama böyle konuşunca çaresiz kaldım ne diyebilirim git tamam diyemem böyle de kabullenemiyorum bütün sorun bekar arkadaşları ve onun böyle düşünmesi ona dedim ki hadi biz boşandık özgür kaldın bir iki takıldınız ya sonra onlar da evlendiğinde pişman olmayacak mısın bilmiyorum diyor seni de seviyorum sevgi problemim yok sana alıştım falan da diyor

kesinlikle çok büyük bir sorun şu an onun için hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden içimden bir ses senin için böyle düşünen bir adamla ne işin var diyor sevgili olsan hemen çekip gidersinde evli olunca düşünüyor insan 1 hafta oldu bunu bana söyleyeli yaşayan ölü gibiyim eşinin böyle düşünmesi çok acı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…