- 24 Nisan 2015
- 6.961
- 7.143
- 398
size şöyle örnek vereyim biz evlenmeden de birlikte yaşıyorduk eşimle; pazarları dışarı pek çıkmayız iş yogunlugundan evde zaman gecırırız, cmtesilerı bu arkadasları ıle okeye gıderdı yerı de bellı, yanındakı tıplerde bellı, arkadasları da evlıler sadece bırı bekardı hanı oyle hovardalık durumu da yok ama ben benımle takılsın yada benı de gotursun ısterdım...o da özgür kalaca
öyle olacağından endişeliyim,oysaki insanların ne sorunları var bana dese ki böyle ol ya da böyle yapalım daha mutlu olurum tamam ama böyle konuşunca çaresiz kaldım ne diyebilirim git tamam diyemem böyle de kabullenemiyorum bütün sorun bekar arkadaşları ve onun böyle düşünmesi ona dedim ki hadi biz boşandık özgür kaldın bir iki takıldınız ya sonra onlar da evlendiğinde pişman olmayacak mısın bilmiyorum diyor seni de seviyorum sevgi problemim yok sana alıştım falan da diyor
Canım ben gün içinde görüşmelerine asla karışmam tabiki arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir gezebilir sinemaya gidebilir benim bahsettiğim tatil amaçlı mesela hafta sonu arkadaşlarıyla farklı bir şehirde 2 3 gün takılacak ben bu şekilde istemiyorum
Bayanin derdiyle hic ilgisi yok.erkek ark ile sehir disina tatile gitmek istiyor ve bu sebepten cocuk istemiyor
kesinlikle çok büyük bir sorun şu an onun için hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden içimden bir ses senin için böyle düşünen bir adamla ne işin var diyor sevgili olsan hemen çekip gidersinde evli olunca düşünüyor insan 1 hafta oldu bunu bana söyleyeli yaşayan ölü gibiyim eşinin böyle düşünmesi çok acı gerçekten
aileme son noktaya gelmeden böyle bir şey söylemek istemiyorm ama belki onun ailesinden biriyle görüşebilirimÇok haklısınız. Gerçekten de kırıcı konuşmuş.
Yok öyle kafasına göre h. sonu tatil planı. Artık evli bir erkek. Bu konuda da haklısınız.
Bir aile büyüğünü araya koydurup konuşturabilir misiniz?
Aslında sizin ailenizden birini kastetmedim mesela onun dayısı amcası gibi bir büyük. Ya da anlayışlı ise annesine de açılabilirsiniz.aileme son noktaya gelmeden böyle bir şey söylemek istemiyorm ama belki onun ailesinden biriyle görüşebilirim
bir ara düşündüm ona takılalım diyen bir kaç erkek arkadaşı var onlarla mı konuşsam sonra vaz geçtim çok da gururluyum ben bunu hak etmiyorum gerçekten güzel kızım bakımlıyım ona değer veriyorum,boş ver diyorum çek git kalmana değmez yanlış bir evlilik yaptın ama boşanmak da zor ailem bile ne kadar üzülürİş yerindeyim sanırım tam anlamamışım o zaman iş değişir tabi ki bence olmamalı amaç ne yani tatile gitmek eşini evde tek bırakmak falan bende olsam izin vermezdim bunu eşim teklif bile etmemeli
Canım ben gün içinde görüşmelerine asla karışmam tabiki arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir gezebilir sinemaya gidebilir benim bahsettiğim tatil amaçlı mesela hafta sonu arkadaşlarıyla farklı bir şehirde 2 3 gün takılacak ben bu şekilde istemiyorum
her hafta sonu değil nadir oluyor ama ben izin verirsem gerisinin geleceğini düşünyorum o yapıda,evet bana diyor istediğin yere gidebilirsin kendi gitmek istediği zaman beni kısıtlamıyorçocuk düşünmemesi senden değil kendinden kaynaklı bence. çocuk olursa sen daha çok karışacaksın hayatına onu çok iyi biliyor. bu gezme istemeleri her hafta sonu mu oluyor. seni evde yanlız başına bıraktığından sana da alternatifler sunuyor mu sende şunu yaparsın gibi. yani seni evde yanlız bıraktığı için vijdan yapıyor mu.
Direk aklına boşanmayı getirme bence bunun dışında başka sorunların yoksa hemen yakıp gitmek olmaz karşına alıp konuştuğunda ne diyor yani arkadaşlarıyla tatile çıkamıyor diye senin sıktığınımı düşünüyor yahu bir insan eşi olmadan başka bir yerde tatil yapıp nasıl mutlu olabilir annemlere gitsem eşimi evde tek bıraktığım için tuhaf olurum yemek yedi mi ne yaptı gibisinden erkekler daha mı farklı kafadalar kibir ara düşündüm ona takılalım diyen bir kaç erkek arkadaşı var onlarla mı konuşsam sonra vaz geçtim çok da gururluyum ben bunu hak etmiyorum gerçekten güzel kızım bakımlıyım ona değer veriyorum,boş ver diyorum çek git kalmana değmez yanlış bir evlilik yaptın ama boşanmak da zor ailem bile ne kadar üzülür
ne güzel sevindim sizin adınıza umarım biz de aşarız bilemiyorumsize şöyle örnek vereyim biz evlenmeden de birlikte yaşıyorduk eşimle; pazarları dışarı pek çıkmayız iş yogunlugundan evde zaman gecırırız, cmtesilerı bu arkadasları ıle okeye gıderdı yerı de bellı, yanındakı tıplerde bellı, arkadasları da evlıler sadece bırı bekardı hanı oyle hovardalık durumu da yok ama ben benımle takılsın yada benı de gotursun ısterdım...
ilk başlarda cok kavga ettık bırakıp gıderdı, sonra zamanla baktı olmuyor benıde yanına almaya basladı ve arkadaşlarıda benı cok sevdıler, sonra bır zaman geldı ben gıdelım hava alırız demeye basladım o ıstememeye basladı o arada evlendık zaten su an hıc gıtmıyor....
gıderse bıle ben arada haftasonları aılemın yanına gıdıyorum , ben yokum dıye gıder, ona da karısmam zaten....
kısacası zamanla bır secım yaptı ve sımdı evınde benımle olmak ona daha guzel gelıyor..
evet haklısınız ben de söyledim ona madem hazır değildin neden evlendin benimle neden beni üzdünBende olsam sehir disina cikmasina izin vermem. O farkinda degil ama evli. Halaa bekar hayati yasayamaz. Sorumluluklari var.
Esin tabi cocuk istemez. Arkadaslariyla bekar bekar takilmasi, cocuktan sonra zora girecek. Kendi bencilliginin pesinde.
Madem bekar hayati istiyor ne diye evlenmis beyfendi
evet haklısınız ben de söyledim ona madem hazır değildin neden evlendin benimle neden beni üzdün
söyleyince ben sürekli gideyim demiyorum diyor ara da erkek arkadaşlarımla gitsem ne olacak diyor bencil düşünüyorDirek aklına boşanmayı getirme bence bunun dışında başka sorunların yoksa hemen yakıp gitmek olmaz karşına alıp konuştuğunda ne diyor yani arkadaşlarıyla tatile çıkamıyor diye senin sıktığınımı düşünüyor yahu bir insan eşi olmadan başka bir yerde tatil yapıp nasıl mutlu olabilir annemlere gitsem eşimi evde tek bıraktığım için tuhaf olurum yemek yedi mi ne yaptı gibisinden erkekler daha mı farklı kafadalar ki
Bence de çok bencil evlenmiş yani artık bunu idrak edemiyor sanırım ayrıca tatile geziye gitmek ne demek bir sinemaya maça gitmek gibi bir şey değil ki bu sen evde ne yapacakmışsınsöyleyince ben sürekli gideyim demiyorum diyor ara da erkek arkadaşlarımla gitsem ne olacak diyor bencil düşünüyor
pişmanım açıkçası bu konuşmalardan sonra ama bilemiyorumBence de çok bencil evlenmiş yani artık bunu idrak edemiyor sanırım ayrıca tatile geziye gitmek ne demek bir sinemaya maça gitmek gibi bir şey değil ki bu sen evde ne yapacakmışsın
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah insan sinirli anlarda ne söylediğini bilemiyor anlık ağzından bazı kelimeler çıkmış olabilirpişmanım açıkçası bu konuşmalardan sonra ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?