düşüncelerinize ihtiyacım var,kafam allak bullak

Gerçekten daha baba olacak babalığı kavrayacak zihniyete sahip değil eşiniz. İyice emin olun konuşun ama çocukla cezalandırılmak hiç hoş değil. iki insanın kendisinden bir parçası olmasını istemek kadar güzel bir mutluluk olmamalı bnece. Siz güzelce ifade edin konuşun. Ne istiyor ne beklentisi var ama bunu sizde beklentilerinizi söyleyerek yapın

Esinin düsüncesi cok sacma ve cok düsüncesiz
Ne demek sief özgür birakilmiyor diye cocuk istememek , bu durumda sen cocuk isini ertelemelisin
Cünkü evliligin oturmamis

Mesela benim esimde arada bir arkadaslariyla cikar gezer
Ama aksam oldumu eve gelir
Tatil amacli bende sürekli izin vermezdim...

Habire habire olmicaksa erkek erkeğe takılmalarının ne sakıncası varki? Bişey yapıcak bir adam olsa zaten başka şehirlere gitmedende yapar.Bence bu olaya bakış açınız yanlış.Ama yinede eşinizin bu sebeple sizden çocuk istememeside çok anormal.Sonuçta size nasıl ''erkek erkeğe takılmasında ne varki?'' diyorsam onada takılmasa ölmez diyorum.Dışarı arkadaşlarıyla çıkamadığı için kafam karışık çocuk istemiyorum cümlesininde hiççççç bir mantığı yok.Yani sizin yerinizde olsaydım birtek bu durumla sınırlandırmak yerine oturup ''ömür boyu neye yok desem benden uzaklaşıcak zaten özgürlüğüne çok düşkün galiba yanlış bir evlilik yaptım'' diye düşünürdüm. Çünkü bu mesele anca arada bi tartışma konusu olabilir.Çocuk istemicek kadar kafa karışıcak kadar büyük bi durum yok ortada. Saçmalık.

Hmmm o zaman ben yorumumu degistiriyorum esiniz evlenmekte acele davranmis tatillere gidesi gezesi varmis demekki evlenince bunlarin olmayacagini bilmiyormuydu nisanliyken falan konusmadiniz mi bu konulari

kırmızılı kısma gelene kadar size hak verdim.
ama sonra yuh artık dedim
velisi gibi arkadaşlarıyla mı konuşcaksınız adamın.
tamam birlikte şehir dışı biraz ekstra olmuş ama onun dışında çok karışmayın.
eşim haftanın 3 akşamı sabit arkadaşlarıyla takılır, sormam bile napıyon diye.
o da bana sormaz.
ama arkadaşları tekin değillerse orasını bilemem.
yani kaygınız var sanırım onlara dair..

Eşiniz en azından çocuk konusunda dürüst ve mantıklı davranmış.Üzülmemeniz için yapabilirdi ve bu onu evden daha da uzaklaştırırdı.Evlendiğiniz zaman eşinizi hiç tanımıyor muydunuz ? Bu kadar özgürlüğüne düşkün biriydi neden evlendi ? Ya da neden evlendiniz ?

Canim sizin yaşlar kaç yani daha genciz acele etmeyelim gibi düşünüyor olabilir çocuk için ya da evliliğe adapte olmayı bekliyor..bekarken tek yaşaması bir dezavantaj tabii ki eski günleri özlüyordur

Yani tartıştığımız bir anda konu açıldı böyle söyledi erkek arkadaşı onu adanaya çağırmış erkek erkeğe takılacaklarmış hafta sonu,tabi ben de kabul etmedim güvendiğim bir arkadaşı da değil çünkü,evlenmeden önce bu konuları konuşmuştuk benim böyle bir duruma karşı olduğumu da biliyordu aslında erkek arkadaşları onu zorluyor

Haklısınız tabi ben de karışmıyorum ona istediği arkadaşıyla görüşüyor öyle sıkan biri değilim sadece şehir dışına karşıyım erkek arkadaşlarıyla konuşmak evet saçma yapmadım öyle bir şey aklımdan geçmesinin sebebi onların eşimi kışkırtmaları yoksa eşim kendi planlamıyor mesela face konuşmasına şahit oldum eşime diyor bir şekilde kandır eşini şöyle böyle de gel takılalım

sevgili konu sahibi arkadas;

erkekler dusunce ve duygularini ifade etmekte kadinlar kadar acik degiller. Sana cocuk istemiyorum dendiginde altinda yatan nedenin belki de cocugum olmuyor olabilecegini hic dusundun mu?

Keza diyelim ki gercekten cocuk istemiyor... Evlenmeden hic gelecek plani yapmadiniz mi?

Eger cocuk istemedigini bilerek evlendiysen su an neden sikinti duyuyorsun?

hmm..
ozaman çok sağlam ayakkabı olmayabilirler.
o ne öyle kandır kaçalım demeler.
siz de aynı teklifle gidin.
yok mu bekar arkadaşınız, onlarla haftasonu şehir dışına çıkıcam ozaman bende deyin.
erkek milletine yağtığının aynısıyla tepki vermeyince anlamıyo malesef..

Evlenmeden çocuk planı yapmadık sonrasında ise şimdi hazır değilim diyordu tamam ben de hemen olsun istemiyorum fakat sırf ben izin vermiyorum diye arkadaşlarıyla şehir dışına çıkamıyor diye net olmadığı için istemediğini söyleyene kadar sıkıntı yoktu

Onların başları bağlansa da siz de kurtulsanız onlar da başı boşluktan kurtulsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…