Hmmm o zaman ben yorumumu degistiriyorum esiniz evlenmekte acele davranmis tatillere gidesi gezesi varmis demekki evlenince bunlarin olmayacagini bilmiyormuydu nisanliyken falan konusmadiniz mi bu konulariCanım ben gün içinde görüşmelerine asla karışmam tabiki arkadaşlarıyla yemeğe gidebilir gezebilir sinemaya gidebilir benim bahsettiğim tatil amaçlı mesela hafta sonu arkadaşlarıyla farklı bir şehirde 2 3 gün takılacak ben bu şekilde istemiyorum
merhaba kızlar belki benimle aynı durumları yaşayan arkadaşlar vardır diye açılmak istedim,bu aralar çok sıkkınım,1 yıllık evliyim eşimle severek evlendik,eşim öğretmen ailesiyle aynı şehirde olmadığı için uzun süredir yalnız yaşıyordu özgürlüğüne düşkün evliliğimizde bocaladı,çünkü ben onun yanlız şehir dışına çıkmasını istemiyorum fakat bir kaç defa rastladım bekar arkadaşları onu zorluyor eşini ikna et veya kandır bir şekilde erkek erkeğe takılalım gibi bir kaç bekar arkadaşları var hatta biri evlenip boşanmış,onlarla zaman geçirmeyi seviyor şehir içinde istediği zaman görüşüyor arkadşlarına karışmam ama buna rağmen bana benden çocuk istememesinin sebebinin onu özgür bırakmayışım olduğunu söyledi benimle ilgili düşünceleri net değilmiş,özgürlükten kastı yalnız erkek erkeğe takılmak istemesi tabiki her zaman değil ama bu durum beni üzüyor normalde başka sorunlarımız yok,ailemi de çok sever,beni de sevdiğini söylüyor,bakımlı güzel bir kadınım ben de çalışıyorum,sizden çocuk düşünmeyen bir insanla nasıl mutlu olursunuz, değişir mi zamanla ya da bu erkek arkadaşlarıyla konuşmalımıyım en zoru da boşanmayı göze mi almalıyım bilemiyorum böyle erkek erkeğe takılmasına izin veremem böyle alışırsa öyle devam eder
Eşiniz en azından çocuk konusunda dürüst ve mantıklı davranmış.Üzülmemeniz için yapabilirdi ve bu onu evden daha da uzaklaştırırdı.Evlendiğiniz zaman eşinizi hiç tanımıyor muydunuz ? Bu kadar özgürlüğüne düşkün biriydi neden evlendi ? Ya da neden evlendiniz ?merhaba kızlar belki benimle aynı durumları yaşayan arkadaşlar vardır diye açılmak istedim,bu aralar çok sıkkınım,1 yıllık evliyim eşimle severek evlendik,eşim öğretmen ailesiyle aynı şehirde olmadığı için uzun süredir yalnız yaşıyordu özgürlüğüne düşkün evliliğimizde bocaladı,çünkü ben onun yanlız şehir dışına çıkmasını istemiyorum fakat bir kaç defa rastladım bekar arkadaşları onu zorluyor eşini ikna et veya kandır bir şekilde erkek erkeğe takılalım gibi bir kaç bekar arkadaşları var hatta biri evlenip boşanmış,onlarla zaman geçirmeyi seviyor şehir içinde istediği zaman görüşüyor arkadşlarına karışmam ama buna rağmen bana benden çocuk istememesinin sebebinin onu özgür bırakmayışım olduğunu söyledi benimle ilgili düşünceleri net değilmiş,özgürlükten kastı yalnız erkek erkeğe takılmak istemesi tabiki her zaman değil ama bu durum beni üzüyor normalde başka sorunlarımız yok,ailemi de çok sever,beni de sevdiğini söylüyor,bakımlı güzel bir kadınım ben de çalışıyorum,sizden çocuk düşünmeyen bir insanla nasıl mutlu olursunuz, değişir mi zamanla ya da bu erkek arkadaşlarıyla konuşmalımıyım en zoru da boşanmayı göze mi almalıyım bilemiyorum böyle erkek erkeğe takılmasına izin veremem böyle alışırsa öyle devam eder
Canım yaşım 30 o da 31 küçük de değilizCanim sizin yaşlar kaç yani daha genciz acele etmeyelim gibi düşünüyor olabilir çocuk için ya da evliliğe adapte olmayı bekliyor..bekarken tek yaşaması bir dezavantaj tabii ki eski günleri özlüyordur
Yani tartıştığımız bir anda konu açıldı böyle söyledi erkek arkadaşı onu adanaya çağırmış erkek erkeğe takılacaklarmış hafta sonu,tabi ben de kabul etmedim güvendiğim bir arkadaşı da değil çünkü,evlenmeden önce bu konuları konuşmuştuk benim böyle bir duruma karşı olduğumu da biliyordu aslında erkek arkadaşları onu zorluyorEşiniz en azından çocuk konusunda dürüst ve mantıklı davranmış.Üzülmemeniz için yapabilirdi ve bu onu evden daha da uzaklaştırırdı.Evlendiğiniz zaman eşinizi hiç tanımıyor muydunuz ? Bu kadar özgürlüğüne düşkün biriydi neden evlendi ? Ya da neden evlendiniz ?
Haklısınız tabi ben de karışmıyorum ona istediği arkadaşıyla görüşüyor öyle sıkan biri değilim sadece şehir dışına karşıyım erkek arkadaşlarıyla konuşmak evet saçma yapmadım öyle bir şey aklımdan geçmesinin sebebi onların eşimi kışkırtmaları yoksa eşim kendi planlamıyor mesela face konuşmasına şahit oldum eşime diyor bir şekilde kandır eşini şöyle böyle de gel takılalımkırmızılı kısma gelene kadar size hak verdim.
ama sonra yuh artık dedim
velisi gibi arkadaşlarıyla mı konuşcaksınız adamın.
tamam birlikte şehir dışı biraz ekstra olmuş ama onun dışında çok karışmayın.
eşim haftanın 3 akşamı sabit arkadaşlarıyla takılır, sormam bile napıyon diye.
o da bana sormaz.
ama arkadaşları tekin değillerse orasını bilemem.
yani kaygınız var sanırım onlara dair..
çözüme kavuştunuz mu ?Arkadaşlar zaman ayırıp derdime ortak olduğunuz içinde çok teşekkür ederim
çözüme kavuştunuz mu ?[/QUOTE. Hayır malesef
Evet ben de düşünmüyorum o konuşmalardan sonra tam bir hayal kırıklığı yaşadımŞu durumda çocuk düşünmemesi gereken kişi sensin bence.
Haklısınız tabi ben de karışmıyorum ona istediği arkadaşıyla görüşüyor öyle sıkan biri değilim sadece şehir dışına karşıyım erkek arkadaşlarıyla konuşmak evet saçma yapmadım öyle bir şey aklımdan geçmesinin sebebi onların eşimi kışkırtmaları yoksa eşim kendi planlamıyor mesela face konuşmasına şahit oldum eşime diyor bir şekilde kandır eşini şöyle böyle de gel takılalım
Evlenmeden çocuk planı yapmadık sonrasında ise şimdi hazır değilim diyordu tamam ben de hemen olsun istemiyorum fakat sırf ben izin vermiyorum diye arkadaşlarıyla şehir dışına çıkamıyor diye net olmadığı için istemediğini söyleyene kadar sıkıntı yoktusevgili konu sahibi arkadas;
erkekler dusunce ve duygularini ifade etmekte kadinlar kadar acik degiller. Sana cocuk istemiyorum dendiginde altinda yatan nedenin belki de cocugum olmuyor olabilecegini hic dusundun mu?
Keza diyelim ki gercekten cocuk istemiyor... Evlenmeden hic gelecek plani yapmadiniz mi?
Eger cocuk istemedigini bilerek evlendiysen su an neden sikinti duyuyorsun?
Onların başları bağlansa da siz de kurtulsanız onlar da başı boşluktan kurtulsaYani tartıştığımız bir anda konu açıldı böyle söyledi erkek arkadaşı onu adanaya çağırmış erkek erkeğe takılacaklarmış hafta sonu,tabi ben de kabul etmedim güvendiğim bir arkadaşı da değil çünkü,evlenmeden önce bu konuları konuşmuştuk benim böyle bir duruma karşı olduğumu da biliyordu aslında erkek arkadaşları onu zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?