- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
erkek üye değilim namusum ve kutsal bildiğim herşey üzerine yemin edebilirimErkek üye yasak diye biliyorum
selam aleyküm kelimesini sünnet olduğu için yazdım erkeklere mahsus bir kelime değil selamlaşmak sünnettirErkek üye yasak diye biliyorum
erkek bayan adıyla mesaj attı 3 kere baktık olmuyor eşim konuşmaya başladı benmişim gibi ama adam çıplak resim istemiş eşimde atmayınca mesaj atmayı bıraktıMesajı atan kişi mı erkek. Ben yanlış anlamışım o zaman
avukat da aynı şeyi söyledi ama eşim asla vazgeçmem bırakmam bu işin peşini diyorAkrabaysa felaketle sonuçlanabilir.
avukat akrabamız eşim 2 aydır arıyor adam delirmek üzere ne yazışıyorlar bilmiyorumAy Allah günah yazmasın da ben eşinizin de bildiği onunla alakalı bir şey olarak düşündüm.
Çok sakin kalmışsınız, hiçbir avukat öyle söylemez. Bana biri öyle yazsa eşim direk gider bulur akraba falan da dinlemez kusura bakmayın!
Acaba mesaj atan kişi senin açığını bulmaya çalışan bir bayan olabilir mi?erkek bayan adıyla mesaj attı 3 kere baktık olmuyor eşim konuşmaya başladı benmişim gibi ama adam çıplak resim istemiş eşimde atmayınca mesaj atmayı bıraktı
şikayet etsek bile 6 7 ayı bulurmuş o kişide ben değilim dese yapacak bişey kalmazmış avukat bir resmi olsa herşey kolayca çözülür diyorSavcılığa şikayet edin, o düşünsün kara kara.
Felâket olacak birşey yok, o utansin
Siz başka avukat bulun o zaman.avukat akrabamız eşim 2 aydır arıyor adam delirmek üzere ne yazışıyorlar bilmiyorum
Avukat akrabamızBırakmayın işin peşini tabikii avukata bak ya :/
eşim ilgileniyor konuyla ne yapacak bilmiyorumSiz başka avukat bulun o zaman.
Anlayamadım ?akrabamız şüphelediğimiz kişide akrabamız ve bende küçük yeni evli
olabilir çünkü bu ilk kez başımıza gelmiyor yani bizi ayırmak isteyen benim açıgımı arayan bi iki kişi var eşimde biliyor bu kişileri ama yetti artık diyor kadın erkek anam kardeşim kim oldugu umurum değil diyorAcaba mesaj atan kişi senin açığını bulmaya çalışan bir bayan olabilir mi?
Nedense aklıma böyle birşey geldi. Kıskanan fesatlanan biri??
yani şüphelendiğimiz kişi avukatın da akrabasıAnlayamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?