düşüncelerinize ihtiyacım var

3 Milyar 750 Milyon

#SisterHood
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.316
2.837
48
selam aleyküm

evliliğimizn başından beri ara ara eşimide benide rahatsız edenler gizli numaralardan arayanlar vs oldu
iki ay kadar önce bi bayan bana faceden mesaj attı
mesaj içeriği şöyle

ben seni tanıyorum hatta akrabanım seninle birlikte olmak istiyorum sadece cinsel birliktelik
bu arada erkegim
yazmış

eşimde yanımda tabi yüzümün ifadesi değişince telefonu alıp mesajları okudu engelledik ama farklı hesaplardan yazmaya devam etti
2 aydır eşim benmişim gibi o kişiyle konuşuyor o kişinin kim olduğundan emin gibiyiz
avukat la görüştük adamın adını itiraf etmesi yada resmini atması gerekiyor dedi ama akrabasınız bu iş kötü sonuçlanır bırakın gitsin dedi
ne yapacagımızı şaşırdık bu kişi kabusumuz oldu
nasıl itiraf ettirecegiz derken adam çıplak resmini gönder bende sana resmimi göndereyim dedi
şimdi yazmıyor bi kaç gündür
bu kişi benden küçük oldugunu söyledi
sonrada belki aynı yaştayızdır dedi
eşimde bende emin gibiyiz kimliğinden ama delilimiz yok
KONUYA EK :
eşimle evliliğimiz yeni değil
bu olay ilk değil
yıllar içinde bu ve benzeri olaylar oldu yalnız bana değil eşimede yazanlar arayanlar oldu
şuan savcılıkla irtibat halinde olduğumuz için yazamıyorum
ama konu gerçek sadece zaman dilimi farklı (yani 2 ay da olabilir daha uzun yada kısada olabilir )
eşin seni aldatıyor oyun yapıyor diyenlere saygı duyuyorum olabilir insanlara güvenilmez ama eşimi yaşadığımız zaman zarfında tanıdım aldatsa bu yola başvurmaz benim faceimden başka bir kadına yazmaz kaldıki mesajları eşim haberi yokken okudum
avukat kadın bu kişinin akrabası benimde bir aile felaketine yol açmamak için bizi oyalamış

Son düzenleme:
Ay Allah günah yazmasın da ben eşinizin de bildiği onunla alakalı bir şey olarak düşündüm.
Çok sakin kalmışsınız, hiçbir avukat öyle söylemez. Bana biri öyle yazsa eşim direk gider bulur akraba falan da dinlemez kusura bakmayın! Alır benmişim gibi konuşmaz yuh, daha neler!

avukat akrabamız eşim 2 aydır arıyor adam delirmek üzere ne yazışıyorlar bilmiyorum

erkek bayan adıyla mesaj attı 3 kere baktık olmuyor eşim konuşmaya başladı benmişim gibi ama adam çıplak resim istemiş eşimde atmayınca mesaj atmayı bıraktı
Acaba mesaj atan kişi senin açığını bulmaya çalışan bir bayan olabilir mi?
Nedense aklıma böyle birşey geldi. Kıskanan fesatlanan biri??

Acaba mesaj atan kişi senin açığını bulmaya çalışan bir bayan olabilir mi?
Nedense aklıma böyle birşey geldi. Kıskanan fesatlanan biri??
olabilir çünkü bu ilk kez başımıza gelmiyor yani bizi ayırmak isteyen benim açıgımı arayan bi iki kişi var eşimde biliyor bu kişileri ama yetti artık diyor kadın erkek anam kardeşim kim oldugu umurum değil diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…