- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
avukat 45 yaşında bir kadın bu şüphelendiğimz kişinin de benimde akrabam bence bu işi kapatmak istediKarşınızda zeki bir sapık var tam emin olmak için çıplak foto istemiş,ayrıca bu avukat kaç yaşlarında söyledikleri biraz saçma değil mi?kullandığı bilgisayara kadar ulaşılabilir diye biliyorum.
eşime face i kapatayım bi daha da kullanmam sende bende numaralarımızı değiştirelim kimsenin bilmesine gerek yok annelerimiz bilsin yeter dedim ama olmaz diyor yetti artık diyor şaşırdım artık eşim acayip sinirlidir bana zarar vermez ama yinede çok korkarımEşininde kendi başınıda yakmak istemiyorsan başka bir yol bul. Çok korkunç görünüyor durum burdan.
Kimden şüphe ettiğinizi söylediniz yani?avukat 45 yaşında bu şüphelendiğimz kişinin de benimde akrabam bence bu işi kapatmak istedi
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?eşime face i kapatayım bi daha da kullanmam sende bende numaralarımızı değiştirelim kimsenin bilmesine gerek yok annelerimiz bilsin yeter dedim ama olmaz diyor yetti artık diyor şaşırdım artık eşim acayip sinirlidir bana zarar vermez ama yinede çok korkarım
programlar yüklettik ama bulunmuyor eşim biriyle görüşmüş mobilden attıgı için ıp adresi girdiği yere göre değişiyormuş yada kendi değişitiriyormuş çünkü 3 4 farklı ıp adresi bulmuşlar tam emin olamıyor tek bildiği bu kiş evli diyor çünkü hafta sonları ve akşamları yazmıyormuşbence peşini bırakmayın ip adresinden falan bulunamazmı acaba
söyledik malesefKimden şüphe ettiğinizi söylediniz yani?
neden sordunuz ? özelden yazsam olur muHangi şehirde yaşıyorsunuz ?
Ben yerinizde olsam yabancı bir avukatla daha görüşür emin olurdum.Tamam avukat bu işin sonu kötü biter düşüncesinde olabilir ama bu şekilde olay daha çirkin muhabbetlere dolayısıyla da eşinizin daha da öfkelenmesine neden oluyor...söyledik malesef
Avukat kadın bize bu iş kötü biter bu kişi sizinle yatak muhabbeti konuşmaya çalışacak sapıkça şeyler yazacak akraba veya değil ama kim olursa olsun sapık bu işin gidişatı iyi değil dedi tek yapacagınız kim oldugunu itiraf ettirip resmini alabilirseniz alıp savcılıga gidip bu işle ilgilenen bir avukat bulup dava açmak dediBen yerinizde olsam yabancı bir avukatla daha görüşür emin olurdum.Tamam avukat bu işin sonu kötü biter düşüncesin
Tabii yazabilirsin.neden sordunuz ? özelden yazsam olur mu
Elinizde numara var ve bulamıyorsunuz ?!
Çok inandırıcı gelmedi üzgünüm ..
Bir numaradan adamın yedi sülalesini bulur ,soy ağacının en sivri yerine dikerim ..
Esinin midesizligi beni urpertti. . Sen diye elin adamıyla ne konuştu pardon
anlamadım ?eşim aldatacak olsa neden bu yolu seçsin ki ? yani ben aldatcak olsam başka bir telefon alırım yada başka bir hesap açarım ne bileyimBence esin seni aldatıyor onunla yazışmak için bi taktik bulmuş eminim buna gerisi saçmalık sadece ne demek cinsellik v.s veya eşim yazsyo o deliriyo iyi oynuyo dikkat et
anlamadım ?eşim aldatacak olsa neden bu yolu seçsin ki ? yani ben aldatcak olsam başka bir telefon alırım yada başka bir hesap açarım ne bileyim
bakın eşimi tanımıyorsunuz böyle yollara başvurmaz aldatacak olsaBu bayanla rahat konuşmak için seni kullanyodur başka hiçbir açıklaması olamaz namus denen bişey var edep var allah korkusu var hak var hukuk var kim neden evli olduğunu bildiği bayana bunu yapar birde akraba yani ? Kusura bakmayın ama canından korkar insan bunu yine yapmaz siz nasıl rahat yazysnz Eşinizin sakinligi bu tavrı kesinlikle aldtydr buda taktikdir yoksa diğer türlü bir randevu ayarlyp polislerle bile gideblr ne saçma ya
randevu talep ettik adam veya kadın kabul etmiyorO kadar emin olma ..... eşine söyle bakalım randevu ayarlamasn iste bakalm tepkisi nolack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?