düşüncelerinize ihtiyacım var

Bence keşke hiç diyaloga girmeseydi eşiniz. Akraba değil de sana veya eşine takıntılı bir ilgi duyan biri de olabilir.

Ne kdar yakınınız ki?
Senin akraban mı eşinin akrabası mı?

Ayrıca eşinde ki sakinliğe soğuk kanlılığa hayran kaldım. Umarım olay sonuçlanınca da böyle kalır

benim akrabam benden küçükmüş
eşim çok sinirlidir ama fevri davranmaz olayların akışına izin verir yani hamlenin kendine gelmesini bekler çok sinirli uymuyor ama bana bişey yapmadı senin suçun yok ama bu kişi isterse öz kardeşim olsun hakettiğini bulacak dedi
eşimin hep karanlık bir tarafı vardır yani olaylara tepki verişi farklıdır
misal biz bekaken adamın biri beni rahatsız etmişti eşim o adamı bulup kolarını kırmış bunu sarhoşken agzından kaçırdı 9 yıl önceki olayı yeni ögrendim

Son düzenleme:
Eşine dikkat et bence hayretle okuyorum yazdıklarını.

O kadar eminseniz kocanız nasıl bu kadar rahat durabiliyor .2 ay mesajlaşmış birde sizin ağzınızdan .gidip itiraf ettiremiyor mu

O kadar eminseniz kocanız nasıl bu kadar rahat durabiliyor .2 ay mesajlaşmış birde sizin ağzınızdan .gidip itiraf ettiremiyor mu
karşıdaki çok zeki asla kimliğini açık etmiyor laf cambazlığı yapıyormuş eşim olaylara karşı hep sogukkanlıdır rahat değil sürekli araştırıyor bi kaç kişiyle görüşmüş tam olark ne yapıyor bilmiyorum konuyu evde konuşmuyoruz eşim ben senden eminim sadece sakin ol ve faceine girme dedi

Eşinin şimdi ne yapacağı belli değil o zaman yani.
Hatta belki karşı tarafın yazmama sebebi eşinin ona bir şeyler yapmış olması olabilir mi?

bakın akrabanım ama herkes olabilirim belki seni yanıtıyorum hedef şaşırtıyorum yazmış eşime eşimle oturup konuşmuyoruz ama eşim ara ara bilği veriyor bana gidişatla ilgili

Eşinin şimdi ne yapacağı belli değil o zaman yani.
Hatta belki karşı tarafın yazmama sebebi eşinin ona bir şeyler yapmış olması olabilir mi?
bilmiyorum ama eşim az kaldı bulacagız dedi 3 gün önce yani bişey yapsa konuşmaz o konu hakkında bilmiyorum bişey yapsa akraba oldugu için duyulurdu çok kötüyüm uyuyamıyorum

bilmiyorum ama eşim az kaldı bulacagız dedi 3 gün önce yani bişey yapsa konuşmaz o konu hakkında bilmiyorum bişey yapsa akraba oldugu için duyulurdu çok kötüyüm uyuyamıyorum

Peki iki aydır hiç akraba ortamlarında yüz yüze gelmediniz mi o kişiyle?

yok ben fazla kimseyle görüşmem yani asosyalim hep böyleydim eşimin işleri yogun oldugu için pek bir yere gidemiyoruz şüphelendiğimiz kişiyide akraba olmamıza ragmen bayramdan bayrama görürdüm çok içine kapanık biri ama omu emin değiliz eşime herkes olabilrim yazmış

eşim in dediğine göre şüphelendiğimiz kişilerden biri evli kadınlarla görüşüyormuş hali hazırda beni takıntı yapmış bilmiyorum eşimin şüphelendiği 3 kişi var biri bu kişi biri eşimin akrabalarından biri diğeri ise benimle evlenmek isteyen biri olmuştu çok eskiden o olabilir dedi

Eşininde kendi başınıda yakmak istemiyorsan başka bir yol bul. Çok korkunç görünüyor durum burdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…