- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
Hiçbişey olmaz ..esin küçücük çocuk değil .ne yapması gerektiğini iyi biliyordur .. temiz bir dövüp , polise teslim etsin ..senin yapacak birseyin yok ..sadece o olacakmış bu olacakmış diyip erteleme git şikayetçi ol ..ne yapacagımızı bi bilsem eşime kalsa savcılıga gidip şikayet edecek ceza almasını saglaycakmış başka bişey yapmam zaten diyor ama bilmiyorum ilk ögrendiğinde deli gibiydi eşimin ne yapacagını kestiremiyorum
eşiniz siz gibi konuşuyor kim oduğundan emin gibisiniz ama eşiniz birşey yapmıyor eşinizin sinirlerinimi aldırdınız hayretselam aleyküm
evliliğimizn başından beri ara ara eşimide benide rahatsız edenler gizli numaralardan arayanlar vs oldu
iki ay kadar önce bi bayan bana faceden mesaj attı
mesaj içeriği şöyle
ben seni tanıyorum hatta akrabanım seninle birlikte olmak istiyorum sadece cinsel birliktelik
bu arada erkegim
yazmış
eşimde yanımda tabi yüzümün ifadesi değişince telefonu alıp mesajları okudu engelledik ama farklı hesaplardan yazmaya devam etti
2 aydır eşim benmişim gibi o kişiyle konuşuyor o kişinin kim olduğunz emin gibiyiz
avukat la görüştük adamın adını itiraf etmesi yada resmini atması gerekiyor dedi ama akrabasınız bu iş kötü sonuçlanır bırakın gitsin dedi
ne yapacagımızı şaşırdık bu kişi kabusumuz oldu
nasıl itiraf ettirecegiz derken adam çıplak resmini gönder bende sana resmimi göndereyim dedi
şimdi yazmıyor bi kaç gündür
bu kişi benden küçük oldugunu söyledi
sonrada belki aynı yaştayızdır dedi
eşimde bende emin gibiyiz kimliğinden ama delilimiz yok
KONUYA EK :
BİR BİLİŞİM UZMANI BANA ULAŞABİLİR Mİ?NE OLUR
uzun yıllardır bu tür şeylerle karşılaşıyoruz defalarca engelledik numaralarımızı değiştirdik evimizi taşıdık işi bıraktım eşim kafaya taktı bu konuyu tam olarak yaşımızı ne zamandır bunun gibi şeylerle ugraştıgımızı yazamıyorum malesef ama eşim ergen değil gayet saygı gören çevresinde örnek gösterilen biridir
bi şey ispat etmek zorunda değilim 7 ay içinde oldugunu nerden çıkardınız ? savcılıga bugün eşimle gidecegiz zaten dün gece saatlerce konuştum kabul ettiAyrıca ne kadar sacma ya.. evler değiştirin 7 ay telefonda mesajlar vs yazın ..ama eşiniz cok yogun diye işten için alıp hayatını sözde kabusa çeviren sapigi savciliga şikayet etmiyor . Yersen
inanın bunu şüphe duyan bi çok erkek yapıyor bakın bu kişi yani şüphelendiğimiz kişi çok yakınımız evli çocukları varNasıl bir adam karısı gibi onu taciz eden adamla konusur.. verin savcılığa bu ne saçma bir hareket ya..ALLAH im daha neler duyacagiz
bakın onları da kestirip atmadı inanmak zorunda değilsiniz gerçektenSaygın olmasi size yanlış yapmycgn göstermez ki hersey olabilir hayatta bakın çok kez yaşamssnz ama bunu esin baya takms neden onlar gibidir deyip kestrp atmyo benim eşim olacak mesajlsck v.s saçmalık resmen inanın saçmalık
evli başka şehirde 3 çocugu var ta kaç yıl olmuş ayrılalıBence yazan kadın muhtemelen eşinizin eski sevgilisi
bakın eşime defalarca söyledim ama eşim hep kendi ugraştı ortaya çıkarmaya çalıştı bu ve bundan öncekileri daha önceki mesajlarımda da yazdım eşim yapı olarak farklıdır yani olaylara bakış açısı yaklaşımı vs farklıdır ben face i kapatmayı ve telefon kartını kırmayı teklif ettim bu ve bundan öncesinde ki olaylarda ama eşim beni dinlemediBilişim uzmanı falan neden arıyorsunuz yahu.
Bildirin bilişim suçlarına, verin dilekçenizi hemen bulsunlar.
Siz de rahat edin.
Eşinizin siz gibiymiş gibi konuşmasına ne gerek var anlamadım.
eşim böyledir malesef her konuda farklı yaklaşımları vardır defalarca yazma facei sil dedim ama dinlemediNe gerek vardi bu sacmasapan oyunlara filan?Dedektifcilik oynamak hosunumi gitmis esinizin?
Bu kadar uzatmaya bile gerek yokmus ki..ilk mesajlar geldiginde sikayet edecektiniz gerekli birimler ip numarasindan adresini ve kimliginini bulacakti bu kadar basit..
Esiniz sizin adinizi kullanarak konustuda iyimi yapti?O kisi de sizin karsilik verdiginizi soyleyerek kendisini savunabilecek simdi.ustelik elinde yazismalar var..rahatsiz etmedim karsilik verdi diyecek..
Cocukmusunuz sizler yahu?))
Ben hiç şüphe duyan bir erkeğin hiç karısını bu duruma düşürdügünü duymadim. Ayrıca isterse o akrabamin bugün dugunu olacak olsun, verin savcılığa ve hukuki süreç başlasın.akraba olması bu rezilligini goz ardı edemez...inanın bunu şüphe duyan bi çok erkek yapıyor bakın bu kişi yani şüphelendiğimiz kişi çok yakınımız evli çocukları var
bi şey ispat etmek zorunda değilim 7 ay içinde oldugunu nerden çıkardınız ? savcılıga bugün eşimle gidecegiz zaten dün gece saatlerce konuştum kabul etti[/QUOTE
İspat etmeyin ama saçma sapan ergence de davranmayın. Keşke daha erken gitseydiniz. abiler,babalar duymadan. O evli akrabaniniz size çıplak poz teklif etmeden umarım sonuçlanır ne diyeyim
haklısınızBen hiç şüphe duyan bir erkeğin hiç karısını bu duruma düşürdügünü duymadim. Ayrıca isterse o akrabamin bugün dugunu olacak olsun, verin savcılığa ve hukuki süreç başlasın.akraba olması bu rezilligini goz ardı edemez...
saatlerce konuştum ve kabul ettiBunların tek açıklaması var o da eşinizin şüphelendiği kişi eşinizin çok yakını,aynı kişiyi de sizden saklıyor,neyse uzlaşmışsınız savcılık için bu da sevindirici.
Umarim herşey yoluna girer ve altından başka pis bir olay çıkmaz. Güçlü olunuz umarım iyi olurhaklısınız
bakın size yada burdakilere yalan yada uydurma şeyler yazmak bana hiçbişey kazandırmaz ama çok şey kaybettirir bunca insanın hakkına girmiş olurum
sonra eşim böyle bir adam ben olmaz yazma diyince delirdi kavgalar ettik yangına körükle mi gideyim ? yada neden saklıyorsun bi şey mi var mı demesine yol açayım bakın her evliliğin farklı dinamitleri ve unsurları olur
eşimin yapısını az çok ögrendim ve buna uyum saglamaya çalışıyorum yuvam yıkılsa sahip çıkanım yok hastayım vs vs eşimin içkisi kumarı aldatması ve dayagı yok
neyse inanın bitmiş durumda psikolojim savcılıga gidecegiz inşallah eşim gelemese de ben gideceğim
sagolun iki ucu ... değnek bi çok kişi manevi olarak zarar görecek yuva yıkılacak (o kişinin) çocuklar ortada kalacakUmarim herşey yoluna girer ve altından başka pis bir olay çıkmaz. Güçlü olunuz umarım iyi olur
Bunu siz dusenmeyin. O sapık adam bugün size yarın başkasına yapacak.tacizin bir tik üstü tecavüz olacak.ALLAH korusun O yuzden sadece dik durun ve hukuki süreci baslatinsagolun iki ucu ... değnek bi çok kişi manevi olrak zarar görecek yuva yıkılacak (o kişinin) çocuklar ortada kalacak
Başlatacagız inşallah eşime de dedim gerekirse tek gidecegim savcılıgaBunu siz dusenmeyin. O sapık adam bugün size yarın başkasına yapacak.tacizin bir tik üstü tecavüz olacak.ALLAH korusun O yuzden sadece dik durun ve hukuki süreci baslatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?