düşüncelerinize ihtiyacım var

Hiçbişey olmaz ..esin küçücük çocuk değil .ne yapması gerektiğini iyi biliyordur .. temiz bir dövüp , polise teslim etsin ..senin yapacak birseyin yok ..sadece o olacakmış bu olacakmış diyip erteleme git şikayetçi ol ..

eşiniz siz gibi konuşuyor kim oduğundan emin gibisiniz ama eşiniz birşey yapmıyor eşinizin sinirlerinimi aldırdınız hayret

Saygın olmasi size yanlış yapmycgn göstermez ki hersey olabilir hayatta bakın çok kez yaşamssnz ama bunu esin baya takms neden onlar gibidir deyip kestrp atmyo benim eşim olacak mesajlsck v.s saçmalık resmen inanın saçmalık

Ayrıca ne kadar sacma ya.. evler değiştirin 7 ay telefonda mesajlar vs yazın ..ama eşiniz cok yogun diye işten için alıp hayatını sözde kabusa çeviren sapigi savciliga şikayet etmiyor . Yersen
bi şey ispat etmek zorunda değilim 7 ay içinde oldugunu nerden çıkardınız ? savcılıga bugün eşimle gidecegiz zaten dün gece saatlerce konuştum kabul etti

bakın onları da kestirip atmadı inanmak zorunda değilsiniz gerçekten

Bilişim uzmanı falan neden arıyorsunuz yahu.
Bildirin bilişim suçlarına, verin dilekçenizi hemen bulsunlar.
Siz de rahat edin.
Eşinizin siz gibiymiş gibi konuşmasına ne gerek var anlamadım.
bakın eşime defalarca söyledim ama eşim hep kendi ugraştı ortaya çıkarmaya çalıştı bu ve bundan öncekileri daha önceki mesajlarımda da yazdım eşim yapı olarak farklıdır yani olaylara bakış açısı yaklaşımı vs farklıdır ben face i kapatmayı ve telefon kartını kırmayı teklif ettim bu ve bundan öncesinde ki olaylarda ama eşim beni dinlemedi
sadece bu olay değil diğer olaylarda da aynı tavır ve ısrarla devam etti bi ikisini buldu bildiğim kadarıyla
ama dediğim gibi ne oldu bilemiyorum
yalnız bana değil eşime de kadınlardan taciz telefon ve mesajları geldi bu ara ara çogaldı ara ara kesildi
ama eşim hep takipte oldu

eşim böyledir malesef her konuda farklı yaklaşımları vardır defalarca yazma facei sil dedim ama dinlemedi

inanın bunu şüphe duyan bi çok erkek yapıyor bakın bu kişi yani şüphelendiğimiz kişi çok yakınımız evli çocukları var
Ben hiç şüphe duyan bir erkeğin hiç karısını bu duruma düşürdügünü duymadim. Ayrıca isterse o akrabamin bugün dugunu olacak olsun, verin savcılığa ve hukuki süreç başlasın.akraba olması bu rezilligini goz ardı edemez...

Bunların tek açıklaması var o da eşinizin şüphelendiği kişi eşinizin çok yakını,aynı kişiyi de sizden saklıyor,neyse uzlaşmışsınız savcılık için bu da sevindirici.

haklısınız
bakın size yada burdakilere yalan yada uydurma şeyler yazmak bana hiçbişey kazandırmaz ama çok şey kaybettirir bunca insanın hakkına girmiş olurum
sonra eşim böyle bir adam ben olmaz yazma diyince delirdi kavgalar ettik yangına körükle mi gideyim ? yada neden saklıyorsun bi şey mi var mı demesine mi yol açayım bakın her evliliğin farklı dinamitleri ve unsurları olur
eşimin yapısını az çok ögrendim ve buna uyum saglamaya çalışıyorum yuvam yıkılsa sahip çıkanım yok hastayım vs vs eşimin içkisi kumarı aldatması ve dayagı yok
neyse inanın bitmiş durumda psikolojim savcılıga gidecegiz inşallah eşim gelemese de ben gideceğim

Umarim herşey yoluna girer ve altından başka pis bir olay çıkmaz. Güçlü olunuz umarım iyi olur

sagolun iki ucu ... değnek bi çok kişi manevi olrak zarar görecek yuva yıkılacak (o kişinin) çocuklar ortada kalacak
Bunu siz dusenmeyin. O sapık adam bugün size yarın başkasına yapacak.tacizin bir tik üstü tecavüz olacak.ALLAH korusun O yuzden sadece dik durun ve hukuki süreci baslatin

Telefondan her yerden engelleyip sonra engeli mi kaldırdınız da eşiniz sizmiş gibi konuşuyor? Eşiniz de baya rahatmış.
Konuşup konuşup sonra mı avukata başvurmak aklına gelmiş.
Avukat hadi ismini itiraf ettir de halledelim veya akrabaysa felaket olur demez ! İsmim veli dese veliyi gözaltına mı alacaklar ?
Bu devirde gizli numaraları da bulmak gayet kolay...

Avukat bayanlar bir açıklık getirin ya konuya der misiniz amaan uğraşmayın akrabaysa kötü sonuçlanır diye? Ne haberler duyuyoruz her gün...akrabalar yapıyor her türlü pisliği bu nasıl lakayıtlık.

Ya trollsünüz erkeksniz, ya aşırı safsınız eşiniz sizi aldatıyor ... yada avukat avukat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…