düşüncelerinize ihtiyacım var

ben korktugum için evden çıkamıyorum eşimde izin alıp savcılıga gidemedi 6 7 ay sürer demişler bi kaç kişyle görüşmüş eşim
O kadar süreceğini zannetmiyorum sürekli kulaktan dolma bilgilerle ilerliyorsunuz gibi geliyor. Bu face hesaplarını niye Bu kadar takiyorsunuz kapatın gitsin.. ev degistirene kadar sosyal medyadan uzak durun. Inşallah bir an evvel neticelendirirsiniz de sizin de huzurunuz yerine gelir

face yi kapattık bu defada gizli yada farklı numaralardan ulaştılar

Selam. Bana bi kız sürekli hakaret ediyordu hic yazmadan polise gittim 2 hafta sonra beni davet ettiler adını söylediler mahkemeye vericekmisim sikayetcimisin dediler. Gittim ailesine anlattim ve bitti. Siz iyice sacmalamissiniz. Yok 6 7 ay surermis. Esinin yaptigi sacmalik. Kapatın facebooklari rahat edin. Bana yazmasını istemediğim hickimse bana ulasamaz. Bloke ederim olur biter. Telefonda konuşmalar yazışmalar ev taşımalar bilmiyorum ama bana tuhaf geldi. Bukadar dramatize edilecek birsey yok. Birinden rahatsizmi oldun artık her telefonda engelleme özelliği var. Ne münasebet eşim benim adımla benden çıplak foto isteyen insanlarla konuşacak

bakın ben olayları nasıl sonuca baglanacagı vs bilmiyorum hiç polisle işim olmadı eşim ben görüştüm dedi eşimin anlattıgı kadarını biliyorum yani bu olaylar bi kaç aylık değil hep ara ara olan devam eden süre gelen şeyler eşimide taciz edenler oldu yani tek beni değil

engelledik bu sefer başka hattan aradılar bir ara yogundu sonra azaldı vs neyse ben zaten kararımı verdim kendim gidecem savcılıga

Bu isi sonu hicde kotuye gitmez adami bulun bir guzel dava acin hapislerde curusun sapik herif...bulunmasi oldukca kolay bilisim suclarinda bir IP numarasina bakmlari yeterde artar bile,sulalesinin ceteresini cikarirlar valla...sizin kokucaginiz cekiniceginiz birsey yok bence,esinede guven sinirli bile olsa zarar vermez zarar verme niyeti olsa suphelendiginiz kisiye coktan zarar vermis olurdu zaten bu isin pesini birakmayin once savciliga basvyrun yazismalari gosterin incelemeye alinsin ve bulunsun...simdi devir cok degisti gecen birisi facebookuma girmeye calismis facebook bana nerde hangi semtte saat kacta girilemeye calisilmis dokumanini cikarip mail atmis biraz zorlasa adini bile yazarmis:)bu arada avukatini degistir sizi oyalayip ustunu kapatmaya calisiyor,ustunu kapattirmayin kimse o pislik bulun

evet eşim o kişiden şüphelendiğinde çok sinirlendi ama sırf bişey yapmamak için odaya kitledi kendini eşim agır bi işte çalışıyor öyle izin alamıyor dügün vs gibi bi çok şeye katılamaz bu yüzden bir fırsatını bulup gidemedim savcılıga diyor araştırıyor sürekli benimde tek çıkmama izin vermiyor artık bu olaydan sonra eşim asla beni sıkan sorgulayan birisi olmadıgı hep böyleydi mesela benim hakkımda bişey duysun önce bana sorar bişey duydum dogrumu değilmi diye ben dogru da desem değilde desem aşırı tepki vermez konuyu kapatır

Ayrıca ne kadar sacma ya.. evler değiştirin 7 ay telefonda mesajlar vs yazın ..ama eşiniz cok yogun diye işten için alıp hayatını sözde kabusa çeviren sapigi savciliga şikayet etmiyor . Yersen

Ne gerek vardi bu sacmasapan oyunlara filan?Dedektifcilik oynamak hosunumi gitmis esinizin?
Bu kadar uzatmaya bile gerek yokmus ki..ilk mesajlar geldiginde sikayet edecektiniz gerekli birimler ip numarasindan adresini ve kimliginini bulacakti bu kadar basit..
Esiniz sizin adinizi kullanarak konustuda iyimi yapti?O kisi de sizin karsilik verdiginizi soyleyerek kendisini savunabilecek simdi.ustelik elinde yazismalar var..rahatsiz etmedim karsilik verdi diyecek..
Cocukmusunuz sizler yahu?))

Bilişim uzmanı falan neden arıyorsunuz yahu.
Bildirin bilişim suçlarına, verin dilekçenizi hemen bulsunlar.
Siz de rahat edin.
Eşinizin siz gibiymiş gibi konuşmasına ne gerek var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…