- 11 Kasım 2017
- 268
- 162
- 18
- 38
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
-
O kadar süreceğini zannetmiyorum sürekli kulaktan dolma bilgilerle ilerliyorsunuz gibi geliyor. Bu face hesaplarını niye Bu kadar takiyorsunuz kapatın gitsin.. ev degistirene kadar sosyal medyadan uzak durun. Inşallah bir an evvel neticelendirirsiniz de sizin de huzurunuz yerine gelirben korktugum için evden çıkamıyorum eşimde izin alıp savcılıga gidemedi 6 7 ay sürer demişler bi kaç kişyle görüşmüş eşim
Allah Allah böyle de yaşanmaz kibişeyler yapmak için çırpınıyorum ama şaşırdım bu olaya benzer bi kaç şey yaşadık tam bulacakken sırra kadem basıyorlar
face yi kapattık bu defada gizli yada farklı numaralardan ulaştılarO kadar süreceğini zannetmiyorum sürekli kulaktan dolma bilgilerle ilerliyorsunuz gibi geliyor. Bu face hesaplarını niye Bu kadar takiyorsunuz kapatın gitsin.. ev degistirene kadar sosyal medyadan uzak durun. Inşallah bir an evvel neticelendirirsiniz de sizin de huzurunuz yerine gelir
geniş mi?Esiniz tuhaf ve genismis!!!
aldırış etmedik başta ama artık dayanamıyoruz bakın bu bi değil iki değil eşim tuhaf demeliyimde biraz farklı bir adamdır her olayda böyledir fıtrat işteAllah Allah böyle de yaşanmaz ki
eşim aldatacak olsa bu yola başvurmazBenim de aklıma bu geldi hatta dedim ,yuh ya yönteme bak...
Selam. Bana bi kız sürekli hakaret ediyordu hic yazmadan polise gittim 2 hafta sonra beni davet ettiler adını söylediler mahkemeye vericekmisim sikayetcimisin dediler. Gittim ailesine anlattim ve bitti. Siz iyice sacmalamissiniz. Yok 6 7 ay surermis. Esinin yaptigi sacmalik. Kapatın facebooklari rahat edin. Bana yazmasını istemediğim hickimse bana ulasamaz. Bloke ederim olur biter. Telefonda konuşmalar yazışmalar ev taşımalar bilmiyorum ama bana tuhaf geldi. Bukadar dramatize edilecek birsey yok. Birinden rahatsizmi oldun artık her telefonda engelleme özelliği var. Ne münasebet eşim benim adımla benden çıplak foto isteyen insanlarla konuşacakuzun yıllardır bu tür şeylerle karşılaşıyoruz defalarca engelledik numaralarımızı değiştirdik evimizi taşıdık işi bıraktım eşim kafaya taktı bu konuyu tam olarak yaşımızı ne zamandır bunun gibi şeylerle ugraştıgımızı yazamıyorum malesef ama eşim ergen değil gayet saygı gören çevresinde örnek gösterilen biridir
bakın ben olayları nasıl sonuca baglanacagı vs bilmiyorum hiç polisle işim olmadı eşim ben görüştüm dedi eşimin anlattıgı kadarını biliyorum yani bu olaylar bi kaç aylık değil hep ara ara olan devam eden süre gelen şeyler eşimide taciz edenler oldu yani tek beni değilSelam. Bana bi kız sürekli hakaret ediyordu hic yazmadan polise gittim 2 hafta sonra beni davet ettiler adını söylediler mahkemeye vericekmisim sikayetcimisin dediler. Gittim ailesine anlattim ve bitti. Siz iyice sacmalamissiniz. Yok 6 7 ay surermis. Esinin yaptigi sacmalik. Kapatın facebooklari rahat edin. Bana yazmasını istemediğim hickimse bana ulasamaz. Bloke ederim olur biter. Telefonda konuşmalar yazışmalar ev taşımalar bilmiyorum ama bana tuhaf geldi. Bukadar dramatize edilecek birsey yok. Birinden rahatsizmi oldun artık her telefonda engelleme özelliği var. Ne münasebet eşim benim adımla benden çıplak foto isteyen insanlarla konuşacak
kendim ilk fırsatta savcılıga gidecemBence size bir bilişim uzmanı lazım..
evet eşim o kişiden şüphelendiğinde çok sinirlendi ama sırf bişey yapmamak için odaya kitledi kendini eşim agır bi işte çalışıyor öyle izin alamıyor dügün vs gibi bi çok şeye katılamaz bu yüzden bir fırsatını bulup gidemedim savcılıga diyor araştırıyor sürekli benimde tek çıkmama izin vermiyor artık bu olaydan sonra eşim asla beni sıkan sorgulayan birisi olmadıgı hep böyleydi mesela benim hakkımda bişey duysun önce bana sorar bişey duydum dogrumu değilmi diye ben dogru da desem değilde desem aşırı tepki vermez konuyu kapatırBu isi sonu hicde kotuye gitmez adami bulun bir guzel dava acin hapislerde curusun sapik herif...bulunmasi oldukca kolay bilisim suclarinda bir IP numarasina bakmlari yeterde artar bile,sulalesinin ceteresini cikarirlar valla...sizin kokucaginiz cekiniceginiz birsey yok bence,esinede guven sinirli bile olsa zarar vermez zarar verme niyeti olsa suphelendiginiz kisiye coktan zarar vermis olurdu zaten bu isin pesini birakmayin once savciliga basvyrun yazismalari gosterin incelemeye alinsin ve bulunsun...simdi devir cok degisti gecen birisi facebookuma girmeye calismis facebook bana nerde hangi semtte saat kacta girilemeye calisilmis dokumanini cikarip mail atmis biraz zorlasa adini bile yazarmis:)bu arada avukatini degistir sizi oyalayip ustunu kapatmaya calisiyor,ustunu kapattirmayin kimse o pislik bulun
Nasıl bir adam karısı gibi onu taciz eden adamla konusur.. verin savcılığa bu ne saçma bir hareket ya..ALLAH im daha neler duyacagizgeniş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?