• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüncelerinize ihtiyacım var

numarası yok ah olsa
bakın bir kişi farklı kadın isimleriyle face açıp messengerdan mesajlar atıyor ve sürekli değişik hesaplardan atıyor tel no veya gmaili olsa zaten bir günlük iş
eşim artık delirdi evlendik evleneli bu ve benzeri olaylar oluyor ara ara
yalnız beni değil eşimide rahatsız edenler oluyor
Aaa aaa ! O zaman bilerek ,huzur bozmak için yapılıyor .. hemen savcılığa verin ,ip adresinden tespit ederler kişiyi ..

Acaba mesaj atan kişi senin açığını bulmaya çalışan bir bayan olabilir mi?
Nedense aklıma böyle birşey geldi. Kıskanan fesatlanan biri??
Ayy aynen ya düşünsene x kişisi bu Büşraya kıl. Y nin fotosunu atabilir bence foto değil ip ispat eder bu işi.
Eşine söyle emin olmadan bişey yapmasın.

Savcılığa verince ip nosu bulunur de mi bence de ifsa olsun pislik
Akrabaya da rezil olsun
Kimse evine kapısına sokmasın en azımdan
ıp adresinin tespiti kimliğinin ortaya çıkması kesinleşmesi 6 7 ay sürüyormuş kaldı ki farklı farklı ıp adresleri tespit ettik kim bilmiyoruz erkek mi kadın mı emin değilim eşim eminim diyor ama ben değilim

programlar yüklettik ama bulunmuyor eşim biriyle görüşmüş mobilden attıgı için ıp adresi girdiği yere göre değişiyormuş yada kendi değişitiriyormuş çünkü 3 4 farklı ıp adresi bulmuşlar tam emin olamıyor tek bildiği bu kiş evli diyor çünkü hafta sonları ve akşamları yazmıyormuş
Facebooksa ip adresi vermiyor yani kim vs yurt dışında olduğu için.

ıp adresinin tespiti kimliğinin ortaya çıkması kesinleşmesi 6 7 ay sürüyormuş kaldı ki farklı farklı ıp adresleri tespit ettik kim bilmiyoruz erkek mi kadın mı emin değilim eşim eminim diyor ama ben değilim
Bence avukat kim olduğu konusunu biliyorsa ulaşıp durumdan haberdar edebilir,ben güvenemedim açıkçası.Ama bu bir yandan da bazı şeylerin önüne de geçebilir. Eşinizin görüşmesi bana da tuhaf geldi karşı taraf erkekse ve bir erkekle bir bayanın mesajlaşma şeklini,tarzından ötürü anlayabilir gibi geldi.

Bence avukat kim olduğu konusunu biliyorsa ulaşıp durumdan haberdar edebilir,ben güvenemedim açıkçası.Ama bu bir yandan da bazı şeylerin önüne de geçebilir. Eşinizin görüşmesi bana da tuhaf geldi karşı taraf erkekse ve bir erkekle bir bayanın mesajlaşma şeklini,tarzından ötürü anlayabilir gibi geldi.
eşim bana güven dedi bişey yapmayacagım dedi

vermiyor yurtdışında mı bilmiyoruz ki 3 4 tane farklı ıp adresi çıkmış eeşimin dediğine göre
Yurt dışında derken şunu demek istemiştim facebook yurt dışı kaynaklı şirket sunucuları vs yurtdışında Türkiye' de ofisleri vs yok o yüzden vermiyorlar adresleri.

bundan 3 yıl önce adamın biri beni aradı adının ismail oldugunu beni çok istediğini söyledi hemen telefonu kapattım ama rahatsız etmeye devam etti eşime söylemek zorunda kaldım sonra kaynım adamla mesajlaştı o sırada eşim sinir krizi geçiriyordu sonra eşim kaynım arabaya binip gittiler konu kapandı
bi kaç defada eşimi arayan kadınlar oldu mesaj atanlar vs

ne yapabiliriz peki hiç bilgim yok eşimde karıştırmıyor
Yine şikayet edin derim ama sonuç çıkacağını zannetmiyorum önemli olay olmadıktan sonra adres vermiyorlar.Yerinizde olsam önce avukatı değiştirirdim,akraba ile iş yapılmaz.Sonra facebook adresimi tamamen kapatır telefonları değiştirir rehberde de gizlerdim.Birisi numaranızı bulmak isterse bulamazdı 118 den vs.

Yine şikayet edin derim ama sonuç çıkacağını zannetmiyorum önemli olay olmadıktan sonra adres vermiyorlar.Yerinizde olsam önce avukatı değiştirirdim,akraba ile iş yapılmaz.Sonra facebook adresimi tamamen kapatır telefonları değiştirir rehberde de gizlerdim.Birisi numaranızı bulmak isterse bulamazdı 118 den vs.
eşime bu teklifi yaptım kabul etmiyor aynı şeyi avukat hanımda söyledi

Back
X