düşüncelerinize ihtiyacım var

bundan 3 yıl önce adamın biri beni aradı adının ismail oldugunu beni çok istediğini söyledi hemen telefonu kapattım ama rahatsız etmeye devam etti eşime söylemek zorunda kaldım sonra kaynım adamla mesajlaştı o sırada eşim sinir krizi geçiriyordu sonra eşim kaynım arabaya binip gittiler konu kapandı
bi kaç defada eşimi arayan kadınlar oldu mesaj atanlar vs
Yani,ne demek istiyorsunuz,sürekli bunların olması tesadüf değil mi?

Suphelendıgınız kısı gercekten akrabanız mı peki?

Bıldıgım kadarıyla bu kolay tespıt rdılebılen bırsey kullandıgı cıhazdan nerden gırıyorsa bulunabılır

Suphelendıgınız kısı gercekten akrabanız mı peki?

Bıldıgım kadarıyla bu kolay tespıt rdılebılen bırsey kullandıgı cıhazdan nerden gırıyorsa bulunabılır
eşimin şüphelendiği kişi akrabamız ama benim kesin ve net bi kişi yok aklımda tespit edemiyoruz çok denedik olmuyor

değil hep oluyor kadının biri beni arayıp eşini çok begeniyorum onu tavlayacagım benim olacak diye aylarca rahatsız etti ne yaptıysak bulamıyoruz sırra kadem basıyorlar
Siz sürekli bu durumun yaşanmasını normal karşılamamalısınız çünkü çok sıradan değil.
Mesela bende dahil çevremde hiç görmediğim ve duymadığım bir durum, anlattıklarınız bana sadece birilerinin sizi kafaya taktığını gösteriyor.Ve her kimse sizden saklanıyor olabilir yani aslında kim olduğunu siz hariç birileri biliyor, tel dökümlerinden birine ulaşamamak neredeyse mümkün değil,özellikle bu zamanda..

Siz sürekli bu durumun yaşanmasını normal karşılamamalısınız çünkü çok sıradan değil.
Mesela bende dahil çevremde hiç görmediğim ve duymadığım bir durum, anlattıklarınız bana sadece birilerinin sizi kafaya taktığını gösteriyor.Ve her kimse sizden saklanıyor olabilir yani aslında kim olduğunu siz hariç birileri biliyor, tel dökümlerinden birine ulaşamamak neredeyse mümkün değil,özellikle bu zamanda..
farklı yada gizli numaralardan ulaşıyor bence eşimin ailesinden birileri ama eşim benim hüsnü kuruntum oldugunu söylüyordu ki son olaya kadar ben eşimden önce başka biriyle telefondan görüştüm bi iki ay arkadaşca ve çocukça bi şeydi çok gençtim bunu eşimden gizlemedim eşimde kafasına takmadı benimde ilişkilerim oldu senden önce dedi ama eşimin kızkardeşi bunu duymuş ve herkese anlatmış eşimin akrabalarından bi kaç erkek akıllarınca beni denediler eşim hadlerini bildirdi tabi

farklı yada gizli numaralardan ulaşıyor bence eşimin ailesinden birileri ama eşim benim hüsnü kuruntum oldugunu söylüyordu ki son olaya kadar ben eşimden önce başka biriyle telefondan görüştüm bi iki ay arkadaşca ve çocukça bi şeydi çok gençtim bunu eşimden gizlemedim eşimde kafasına takmadı benimde ilişkilerim oldu senden önce dedi ama eşimin kızkardeşi bunu duymuş ve herkese anlatmış eşimin akrabalarından bi kaç erkek akıllarınca beni denediler eşim hadlerini bildirdi tabi
Aynı şeyi düşündüm nedense,eşinin yakın ailesinden birisi olabilir mi,ne bileyim ayrılmanızı isteyen birileri.

Nasıl yani eşinizin akrabaları sizin daha onceden erkek arkadasınız oldugunu duydugu ıcın sıze yakınlasmayı mı denedıler?? Ne kadar cırkın ve eger boyleyse onlardan bırı oldugunu dusunmekte haklısınız

ayrılmamızı annesi ve babası çok istedi çok ama bu kadarını yaparlar mı bilmiyorum
İspat edene kadar aklımdan bile geçirmek istemeyeceğim insanlar!Ne diyelim bence bu mesele garip bir şekilde kapanacak,üzgünüm ama eşiniz tüm bunları yapan kişiyi biliyor hatta bu konudan da emin olmak istiyor ve size ulaşılamadı deyip kapatıyor.Çünkü bu işler artık eskisi kadar kolay değil,deşifre olmaması şaşılacak bir durum!
Şahsen böyle yakın aileden şüphelensem eşimden ayrı araştırırdım.

Back
X