düşüncelerinize ihtiyacım var

İspat edene kadar aklımdan bile geçirmek istemeyeceğim insanlar!Ne diyelim bence bu mesele garip bir şekilde kapanacak,üzgünüm ama eşiniz tüm bunları yapan kişiyi biliyor hatta bu konudan da emin olmak istiyor ve size ulaşılamadı deyip kapatıyor.Çünkü bu işler artık eskisi kadar kolay değil,deşifre olmaması şaşılacak bir durum!
Şahsen böyle yakın aileden şüphelensem eşimden ayrı araştırırdım.
araştırdım ama bir yere kadar malesef imkanlarım kısıtlı eşim önceleri bana inanmıyor benim kurdugumu söylüyordu ama bi iki kereden sonra oda olayı ciddiye aldı ailesiyle görüştü akrablarına uyarılarda bulundu kızkardeşinin yalan söylediğini benim kimseyle görüşmediğimi beni herşeyimle kabul ettiğini namusumdan şüphesinin olmadığı eğer buna devam ederlerse işin sonunun kötü olacagını söyledi yıllardır ailesiyle beni yalnız bırakmaz laf söyletmez

Ne kadar sacma bır degıl 10 kısıyle de tanısmıs gorusmus olabılırdınız sonucta tanısarak goruserek dogru kısıyı secebılırsınız bu yuzden ıstememelerı ne kadar garıp
biraz muhafazakarlar ama kendi kızları 7 8 kişiyle görüştü yakalandı ama sesleri çıkmadı görümcemin olaylarından sonra bana bulaşmayı bıraktılar

boşatma konusu mu ? evet her yerde söylüyorlardı görümcemin olaylarını ben ve eşim tesadüf eseri ögrendik sonrada babası yakalamış
yo sapıklık yapıldığını kastettim,konuşulmamış olması aslına bakarsan muhafazakar olduklarını göz önünde tutunca normal ama keşke konuşulmuş olsaydı bir güzel korkuturdunuz,polis işin içinde diye,yakın biri ise korkup bir daha kalkışmazdı böyle bir şeye.

yo sapıklık yapıldığını kastettim,konuşulmamış olması aslına bakarsan muhafazakar olduklarını göz önünde tutunca normal ama keşke konuşulmuş olsaydı bir güzel korkuturdunuz,polis işin içinde diye,yakın biri ise korkup bir daha kalkışmazdı böyle bir şeye.
konuşmadık eşim konuşmamızı istemedi nedeni ise bu kişinin hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam etmesine izin veremezmiş bende bu teklife benzer bir öneride bulundum ama eşim bu defada dedikodu yaparlar bak gördünmü bu seferde başka erkekler mesaj atıyormuş vs gibi dedi eşim

konuşmadık eşim konuşmamızı istemedi nedeni ise bu kişinin hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam etmesine izin veremezmiş bende bu teklife benzer bir öneride bulundum ama eşim bu defada dedikodu yaparlar bak gördünmü bu seferde başka erkekler mesaj atıyormuş vs gibi dedi eşim
İşin içinde başka işler var gibi,bence eşiniz biliyor ve kendince önlem alıyor özellikle size mahcup olmamak için,umarım düşündüğüm gibi değildir.Ama ben olsam gizliden araştırırdım.

İşin içinde başka işler var gibi,bence eşiniz biliyor ve kendince önlem alıyor özellikle size mahcup olmamak için,umarım düşündüğüm gibi değildir.Ama ben olsam gizliden araştırırdım.
nasıl işler? eşimin haberi yokken face ime grip yazışmaları okudum bilmiyorum kafam allak bullak oldu

annesi ve babası taktılar evet ama mahkemenin kapısında agladılar boşanma diye yalvardılar bana ama yine devam ettiler alttan alta bilmiyorum delirmek üzereyim
Ben bir anne ve babanın bu kadar ileri gidebileceğini sanmıyorum zira zaten mahkemede yalvardılar diyorsunuz.
Neden boşanma davası açtınız?

Back
X