- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
eşim kabul etmiş ama hemen olmaz demiş çok zeki biri yazışmaları okudumbusra hanim onunla iliskiye girmeyi kabul edio gibi yapsaniz bulusma ani kim oldugubu gorseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim kabul etmiş ama hemen olmaz demiş çok zeki biri yazışmaları okudumbusra hanim onunla iliskiye girmeyi kabul edio gibi yapsaniz bulusma ani kim oldugubu gorseniz
$erefs.zeşim kabul etmiş ama hemen olmaz demiş çok zeki biri yazışmaları okudum
malesef tam anlamıyla şeref yoksunu$erefs.z
aslinda bu adam arastirilirsa hangi telden faceye girdigi polislerce bilinirmalesef tam anlamıyla şeref yoksunu
çıplak fotograf değil yüzünün belli olması yeterli yazdıklarını ben yazmadım vs diye inkar edebilirmiş bilmiyorum ne olacakİlk evlendiğim sene benimde başıma geldi tanımadığımız bir numara Mesajlar atıp seninle yatakta şöyle yapmıştık böyle yapmıştık diye anlatan mesajlar yazıyordu tam eşimin geldiği saatlerde ben şikayetçi olmak için çok uğraştım telefon numarası belli ama kim olduğu belirlenemiyordu aramalarımızı açmıyordu kısaca bulamadık o şerefsizi eşim mit’ten arkadaşlarına verdi numarayı onlar ulaştılar kendisine ama bize söylemediler polis gibi arayıp konuşmuşlar oda korkup özür dilemiş pislik
Konuşan kişi eşimin arkadaşıymış eşime akrabalardan biri demiş muhtemelen kendi tarafımdan karıştırmayın bu işi bir daha arayamayacak zaten dediler şikayetçi olmadık
12 yıllık evliyim hala içimde yara neden şikayet etmedik benim namusumla oynamaya çalıştı ve ben üstünü örttüm hala pişmanım
Şikayetçi olmak için illa isim çıplak fotoğraf gerekiyor mu bilmiyorum yazışmalar delil olarak neden sayılmıyor ki
işte bi bulabilsek sabahları ve hafta içi yazıyormuş genelde bulamıyoruzA
aslinda bu adam arastirilirsa hangi telden faceye girdigi polislerce bilinir
Sonuçta ıp adresi belli isterlerse giriş yaptığı bilgisayarda bulunurçıplakm fotograf değil yüzünün belli olması yeterli yazdıklarını ben yazmadım vs diye inkar edebilirmiş bilmiyorum ne olacak
kesinlikle baska avkata danis kardesimişte bi bulabilsek sabahları ve hafta içi yazıyormuş genelde bulamıyoruz
tamam bakalım ben kendim ilgilenmeye çalışacagım inşallahkesinlikle baska avkata danis kardesim
belli bir ücret isterlermi bu dönem çok zordayızAvukata değil de,savcılığa ve bilişim suçlarına gidin şikayette bulunun.
avukat akrabamız oldugu için ilk sefer ücret almadan bilgi verdi ama bundan sonraki adımlar için ücret talep ettiAvukata değil de,savcılığa ve bilişim suçlarına gidin şikayette bulunun.
Hayır sanmıyorum isteyeceklerinibelli bir ücret isterlermi bu dönem çok zordayız
teşekkürler en kısa zamanda kendim tek ilgilenecegimHayır sanmıyorum isteyeceklerini
Avukat ister.Bilişim suçları istemez.Sonuç alırsınız araştırırlar.Kim olduğu çıkar.Cezasını alır.avukat akrabamız oldugu için ilk sefer ücret almadan bilgi verdi ama bundan sonraki adımlar için ücret talep etti
Rica ederim.Geçmiş olsun.teşekkürler en kısa zamanda kendim tek ilgilenecegim
inşallahAvukat ister.Bilişim suçları istemez.Sonuç alırsınız araştırırlar.Kim olduğu çıkar.Cezasını alır.
sagolun adliye mi gidecegim ne yapmam gerekiyor ilkRica ederim.Geçmiş olsun.
Evet canım.Adliyeye gideceksin.Savcılıkta yardımcı olurlar.Suç duyurusunda bulunursun.Bilişim suçları için de polise başvur.Onlar yönlendirir.sagolun adliye mi gidecegim ne yapmam gerekiyor ilk