düşüncelerinize ihtiyacım var

İlk evlendiğim sene benimde başıma geldi tanımadığımız bir numaradan seninle yatakta şöyle yapmıştık böyle yapmıştık diye anlatan mesajlar yazıyordu tam eşimin geldiği saatlerde ben şikayetçi olmak için çok uğraştım telefon numarası belli ama kim olduğu belirlenemiyordu aramalarımızı açmıyordu kısaca bulamadık o şerefsizi eşim mit’ten arkadaşlarına verdi numarayı onlar ulaştılar kendisine ama bize söylemediler polis gibi arayıp konuşmuşlar oda korkup özür dilemiş pislik
Konuşan kişi eşimin arkadaşıymış eşime akrabalardan biri demiş muhtemelen kendi tarafımdan karıştırmayın bu işi bir daha arayamayacak zaten dediler şikayetçi olmadık ama işte kan çıkar diye kimliğini de öğrenemedik
12 yıllık evliyim hala içimde yara neden şikayet etmedik benim namusumla oynamaya çalıştı ve ben üstünü örttüm hala pişmanım
Şikayetçi olmak için illa isim çıplak fotoğraf gerekiyor mu bilmiyorum yazışmalar delil olarak neden sayılmıyor ki

İlk evlendiğim sene benimde başıma geldi tanımadığımız bir numara Mesajlar atıp seninle yatakta şöyle yapmıştık böyle yapmıştık diye anlatan mesajlar yazıyordu tam eşimin geldiği saatlerde ben şikayetçi olmak için çok uğraştım telefon numarası belli ama kim olduğu belirlenemiyordu aramalarımızı açmıyordu kısaca bulamadık o şerefsizi eşim mit’ten arkadaşlarına verdi numarayı onlar ulaştılar kendisine ama bize söylemediler polis gibi arayıp konuşmuşlar oda korkup özür dilemiş pislik
Konuşan kişi eşimin arkadaşıymış eşime akrabalardan biri demiş muhtemelen kendi tarafımdan karıştırmayın bu işi bir daha arayamayacak zaten dediler şikayetçi olmadık
12 yıllık evliyim hala içimde yara neden şikayet etmedik benim namusumla oynamaya çalıştı ve ben üstünü örttüm hala pişmanım
Şikayetçi olmak için illa isim çıplak fotoğraf gerekiyor mu bilmiyorum yazışmalar delil olarak neden sayılmıyor ki
çıplak fotograf değil yüzünün belli olması yeterli yazdıklarını ben yazmadım vs diye inkar edebilirmiş bilmiyorum ne olacak

çıplakm fotograf değil yüzünün belli olması yeterli yazdıklarını ben yazmadım vs diye inkar edebilirmiş bilmiyorum ne olacak
Sonuçta ıp adresi belli isterlerse giriş yaptığı bilgisayarda bulunur
Benim zamanımda ki gibi değil kanunlar da
Böyle diyorum ama tabiki bilmiyorum ne yapılabilir

Back
X