Düşüncelerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Kalp kirikligimi cevremde cok az kisiyle paylasabildim annem ve ablam, onlarda destek oluyor ama sizinde dusuncelerinize ihtiyacim var.
Ben nisanliyim, nişanlı birde eltim var tanidigim kadariyla seviyorum problemimiz yok.
Sorun kayinvalidem... ve nisanlim..
Cok detay var cok fazla ama sadece tek konuya deginip o konuda goruslerinizi ogrenmek istiyorum. Ortada diğer gelini kayırma durumu var, bu beni uzdu ve uzuyor, bir yandanda ne olursa olsun annesini savunmaya ugrasan bahanelerle hakli gostermeye calisan bir nisanlim var.
ilk olay elti adayimi bayram alisverisine cikarip bana hic sormamasi
ikinci olay yine ikisinin onceden planlayip gittigi bir alisveris gunu tesadufen karsilastik kayinvalidem mahcup oldu cok, sende katil bize dedi.. bende dayanamadim niyetinde olsa benide arardin size iyi gezmeler anne deyip yanlarindan ayrildim (hakliyken haksiz duruma dustum bu sefer)
Son olay yine buna benzer birsey .. benim onceden alınıp kırıldığımı bilmelerine ragmen, aramayacagim iste seni demek bu resmen.. bende bu sefer cildirdim nisanlima söyledim o yine kem kum etti hem beni hakli buluyor hem annesine birsey demek istemiyor, yanimda ara anneni ve sor beni insan yerine gelini yerine niye koymuyor diye dedim ve aradı.. yarim saat sonra kayinvalidem beni aradi yanlis dusunuyorsun senide onun kadar seviyorum şoyle oldu boyle oldu yine sacmaladi.. benide arayip nezaketen sorabilirdin anne bu bir hatir, bende senin gelinin sayilirim boyle yapman zoruma gidiyor dedim

Nisanlimla ayriliga kadar geldim, herseyden vazgecerim senden vazgecmem diyor, bende ayrilmak istemiyorum aslinda sadece blof yaptim, ama bir yandanda pisiriklik yapiyor ailesine birsey diyemiyor
Ben bu evlilikten endise duymaya basladim ileri ailen bana kotu soz dese sen bahaneyle yine onlari hakli cikaracaksin dedim, hayir yaniliyorsun, bosver ailemle muhattap olmana gerek yok, ben varim seni seviyorum, seni hicbir konuda kimseye muhtac etmem, ayni yastiga benimle bas koyacaksin annemle degil, benimle bir problemin var mi diyor
Yorumlarinizi merak ediyorum, bana oneride bulunurmusunuz ne yapmam gerek

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç o kadar içli dışlı olma sende ne güzel etliye sütlüye karışmasın bırak

ama bu dislanmayi hakedecek birsey yapmadim canim
ilk zamanlar oz annemden ayirmadim, hicbir ozel gun atlamadan hediye, her kandil aradim sordum vs cok ilgilendim hep iyi olalim istemistim oysa
elti adayim ise tam tersi anne bile demiyor teyze diyor, yinede o kiymetli demek ki soguk olmak gerekiyormus
oysa ben sicak kanli samimi biriyim, anlasamadigim insan yoktur, agrima gitti cok

ama bu dislanmayi hakedecek birsey yapmadim canim
ilk zamanlar oz annemden ayirmadim, hicbir ozel gun atlamadan hediye, her kandil aradim sordum vs cok ilgilendim hep iyi olalim istemistim oysa
elti adayim ise tam tersi anne bile demiyor teyze diyor, yinede o kiymetli demek ki soguk olmak gerekiyormus
oysa ben sicak kanli samimi biriyim, anlasamadigim insan yoktur, agrima gitti cok
bak sana birşey diyeyim mi çok muhabbet tez ayrılık getirir. bırak onlar bir olup sürekli beraber olsunlar. yakındır anlaşmazlık yaşamaları.
kaynının ilişkisinde ve evliliğinde söz sahibi olacak size karışmaması için gayet gecerli bir neden. yarın birgün size karışmaya kalkarsa senin söz etmeye hakkın olur. hatta daha iyi bence bosver

bak sana birşey diyeyim mi çok muhabbet tez ayrılık getirir. bırak onlar bir olup sürekli beraber olsunlar. yakındır anlaşmazlık yaşamaları.
kaynının ilişkisinde ve evliliğinde söz sahibi olacak size karışmaması için gayet gecerli bir neden. yarın birgün size karışmaya kalkarsa senin söz etmeye hakkın olur. hatta daha iyi bence bosver

evet haklisin
tesekkur ederim canim

Iyi niyetinden hiç vazgeçme bence saygından da...kısa vadede kaybetmiş gibi olabilirsin ama uzun vadede hakkın yanında halkın yanında kazanırsınız. ...Bize daima saygı düşer ablacim bırak kim ne yaparsa yapsın asla saf olmadan yapılanın farkında olarak ama iyi niyetinden de taviz vermeyerek hareket et bence. ..zaman en güzel gösterge. ..ama Nişanlın bunlara bakıp sana haksızlık yapar ve seni savunamazsa ilerde dağa çok sorun yaşarsın çünkü evlenince kaybetme korkusu azalır. ...

Iyi niyetinden hiç vazgeçme bence saygından da...kısa vadede kaybetmiş gibi olabilirsin ama uzun vadede hakkın yanında halkın yanında kazanırsınız. ...Bize daima saygı düşer ablacim bırak kim ne yaparsa yapsın asla saf olmadan yapılanın farkında olarak ama iyi niyetinden de taviz vermeyerek hareket et bence. ..zaman en güzel gösterge. ..ama Nişanlın bunlara bakıp sana haksızlık yapar ve seni savunamazsa ilerde dağa çok sorun yaşarsın çünkü evlenince kaybetme korkusu azalır. ...

ama canim susarak kendimi aptal yerine konulmus gibi hissediyorum
ben cok adaletli biriyim diye bas bas bagiran bir kayinvalide boyle yaparak ne yapmaya calisiyor ki
onceki durumlara kirildigimi bilmesine ragmen, nasil nezaketen bir arayip sormaz gelmek istermisin diye
amaci ne anlayamiyorum ve uzuluyorum
nisanlim hem hakli buluyor beni hem ailesine laf edemiyor, ben laf ettirdigimdede bana tavirli oluyor senin yuzunden ailemi uzdum aileme laf ettim diye vicdan yapiyor anliyorum davranislarindan
nisanlima ne yapacagim bilemiyorum :(

Kirilmakta cok haklisiniz,yerinizde kim olsa incinir.Fakat dusuncelerinizi su asamada acik acik dile getirmis olmak bana uygunsuz geldi.Problemleri bastirmak yerine konusabilmek harika bir erdem fakat,haksizlik yapan bir kadinin eline koz vermis,haksiz duruma dusmussunuz nisanlilil doneminde.
Zor bir durum eger k.validenizden hic bisey beklemez nisanlinizla onunuze bakarsaniz drvam edin, degilse zor..

şu an kaynananın kıymetini bilmiyorsun resmen! Kadın ne güzel öbür geline sarmış bırak onla gezsin tozsun güzel bişey mi ki kaynana ile gezmeceler?
Sen zaten hiç merak etme pek yakında ikisinin birbirine düştüğünü öğrenirsin.
Nişan alışverişi ayıp olmuş ama

şu an kaynananın kıymetini bilmiyorsun resmen! Kadın ne güzel öbür geline sarmış bırak onla gezsin tozsun güzel bişey mi ki kaynana ile gezmeceler?
Sen zaten hiç merak etme pek yakında ikisinin birbirine düştüğünü öğrenirsin.
Nişan alışverişi ayıp olmuş ama

tesekkur ederim canim, bu hayatta ne ekersen onu bicersin, benim vicdanim her konuda rahat kayinvalidem madem kendine yakistiriyor boyle yapmayi kendi bilir
nisanlimla ne yapacagim bilemiyorum, hem beni hakli goruyor, hem ses edemiyor normaldede korkak biri degildir ama ailesine birsey demeye cekiniyor, ben ise sonuna kadar beni savunmasini istiyorum, diyeceksin diye dedirtiyorum sonrada mutsuz geziyor ortada bana tavirli vay Allah ailesine benim yuzumdem olumsuz birseyler dedi diye.. bana yok oyle birsey diyor ama anliyorum ben cok iyi

Kaynanandan beklenti ummasan ve mumkun oldugunca muhatap olmasan, nisanlinla cok mutlu olurdun.

Ayrica kaynananin ustune düşüp de totosunu kaldirmazsan iyi olur. Hatta umrunda degilmis gibi davransan daha kiymetli olursun haberin ola.

Evlenene kadar sabret. Hiç bir şeye laf söyleme. İmzayı attıktan sonra valide hanım bir yere gelmeye kalktığında sen beni bir yere mi çağırdın sen gelmiyorsun dersin susar oturur. Ayrıca kvyi bu kadar gözünde büyütme görmezden gelirsen pervane olur bu sefer. Görmezden gel. Nişanlına odaklan adam eninde sonunda senin olacak. Orta yolu buluyormuş alınmıyormuş gibi yap. Aklını kullan nişanlını yanına çek. Bunu kavgayla değil biraz aklınla biraz stratejiyle yap. Haklıyken haksız olma.

Kaynanandan beklenti ummasan ve mumkun oldugunca muhatap olmasan, nisanlinla cok mutlu olurdun.

Ayrica kaynananin ustune düşüp de totosunu kaldirmazsan iyi olur. Hatta umrunda degilmis gibi davransan daha kiymetli olursun haberin ola.

tesekkurler, normalde rol yapamayan bir insanim sevgi dolu biriyim ama kayinvalidem artik hic umrumda degil
hatta gram sevgim kalmadi ona ..

Bence sen yine de saygını koru. Nisanlinla aranızda başka sorun yoksa boşuna huzursuzluk olmasın. Bırak onlar samimi olsun napalim yani:) hem zaman ne gösterir belli olmaz. Bu sebepten ayrılmak çok mantıksız olur

İstenmeyen gelin olabilirsiniz büyük ihtimalle. Ayrıca biz burda çok gördük aman aşkım canım ben senin yanındayım bosver onları falan. Bir de evlendikten sonra gor sen onu. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum fazla muhabbet tez ayrılık getirir. O gelinide evlendikten sonra gorurler

Ah tatlım bosver ne güzel senden Bi beklentileri olmaz en azından. İleride bişey isterlerse eltine yönlendirirsin, eşinde niye ailemle mesafelisin derse e biliyorsun ya annen nişanlıykenden beri beni sevmedi aslında ben onu seviyorum ama kendi bilir dersin :KK62: sen annesiyle ilgili sürekli sorun çıkartırsan itici gelin adayı olursun, bırak ne halleri varsa görsünler. Ben olsam bende kırılırdım ama mesafe candır bosver

Zorla kendınden soğutacaksın çocuğu..

Sanane kım kımınle daha samımı oluyorsa..

Ayrıca nişanlına zorla annesini arattırman hiç hoş değil..insanları kendınden ıyıce uzaklastıracaksın..

Yanlış yoldasın..

ikinci olay yine ikisinin onceden planlayip gittigi bir alisveris gunu tesadufen karsilastik kayinvalidem mahcup oldu cok, sende katil bize dedi.. bende dayanamadim niyetinde olsa benide arardin size iyi gezmeler anne deyip yanlarindan ayrildim (hakliyken haksiz duruma dustum bu sefer)
haksız duruma düşmek böyle bişeyse düşülür. ben de olsam altta kalmazdım. sürekli karşı tarafın iyiliğini düşünerek "ayy haksız duruma düşer miyim " diye önlem almam. ben senin haksız duruma düştüğünü düşünmüyorum. ayrıca boşver samimi olmuyorsunuz işte. senin kafan rahat olur.

Bana kalırsada gerçekten istenmiyorsun.Gönlünü almaya bile çalışmamış laf olsun diye bile çağırmamış.Bu çok açık.
Ama önemlimi? hayır.Bana sorarsan sen ne yapardın diye ben ayrılırdım erkek arkadaşımdan uğraşamam diye.Amaaaaa aslında normal olan bu değildir ben sadece çok tahammülsüzüm.Kim eşinin nişanlısının ailesiyle dört dörtlük iyiki zaten? O yüzden nişanlını seviyorsan bunun için ondan ayrlmayı düşünme.Yani kısacası dediğimi yap yaptığımı yapma :)))

bu konular başka nikle anlatılmıştı.

Back
X