vazgeçememek değil anlayın lütfenMadem adamdan vazgecemiyorsun o zaman neden ikide bir ayriliyorsun?
Pisman midir onu mu ogrenmek istiyorsun? Ne olacak bunu ogrenince? Nisani attiktan sonra adam pismanim ayaklarina yatinca den hayatina yeniden almissin adami. Simdi yine aynisi olacak, adam yalanlarla yeniden hayatina girecek ve bu kisir döngu devam edecek. Ne gerek var? Bir an once önüne bak ve unutmaya calis.vazgeçememek değil anlayın lütfen
çok haklısınız ama inanıyorsunuz güveniyorsunuz ailenizi karşınıza alıyorsunuz kendinizi ona kaptırıyorsunuz düşünsenize ben bunu hazmedemiyorum üstelik aldatılıyor affediyorsunuz yine çok şey yapıyosunuz ama şimdi sessizDorduncu soru da benden: bu adamı sende bu kadar vazgecilmez kilan ne? Senden daha iyisinu bulamaz dediklerinde hissettigin ego mu?
Birak ne hali varsa gorsun. Boyle islerle ugrasan bir insanin getirdigi ekmegi mi yedireceksin cocuklarina?
bende onu merak ediyorum işte ikinci de affettim yine gelir mi 2 ay oldu kayıpPisman midir onu mu ogrenmek istiyorsun? Ne olacak bunu ogrenince? Nisani attiktan sonra adam pismanim ayaklarina yatinca den hayatina yeniden almissin adami. Simdi yine aynisi olacak, adam yalanlarla yeniden hayatina girecek ve bu kisir döngu devam edecek. Ne gerek var? Bir an once önüne bak ve unutmaya calis.
3 sefer nisani atmissiniz.çok haklısınız ama inanıyorsunuz güveniyorsunuz ailenizi karşınıza alıyorsunuz kendinizi ona kaptırıyorsunuz düşünsenize ben bunu hazmedemiyorum üstelik aldatılıyor affediyorsunuz yine çok şey yapıyosunuz ama şimdi sessiz
Tekrar gelir mi diyosun bacım hala yabende onu merak ediyorum işte ikinci de affettim yine gelir mi 2 ay oldu kayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?