- 27 Nisan 2009
- 2.653
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.907
- 683
- Konu Sahibi Misisipili
Bebek doğduktan sonra masrafınız daha da artacağı için şuan alması daha iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet demi 4 pantolon tişört falanBen de aynısını düşündüm. İki parça bir şey alıyorum o kadar para tutuyor. Uyguna bile almış gibi.
Yok yok fazla hassas davranmışsın alsın varsın bu ay da böyle geçsin deBazılarınız gerçekten çok güzel be saygılı yorum yapmış çok teşekkür ederim. Konu alıp almaması değil sanırım kendimi ifade edemedim tabi ki çalışıyo ve hakkı ihtiyacı varsa alıcak bu kadar basit. Sadece sormak istediğim ben mi fazla kafama takmışım fazla mı hassas düşünmüşüm bu konuda oldu ki bu öyle kırıcı şeyler söylemeniz için geçerli bi konu değil bence zaten sırf bu yüzden en başta belirttim tereddütteyim yazıp yazmamakta diye keşke yazmasaydım. Hepinize teşekkür ederim yine de![]()
Kesinlikle gayet uygun :) söylesin biz de alalım hehehEvet demi 4 pantolon tişört falan
Benim eşimde senede bir defa alışveriş yapar. Her ay illaki yeni birşey çıkıyor sıkışmak için Zaten kendinizi bosyere germeyen alınmış zatenKızlar merhaba eşim ve ben çalışıyoruz ve hamileyim. Sorunum şu ki herkesin olduğu gibi bizimde ufak tefek borçlarımız var kredi kartı işte şu an bebeğe çocuk odası vs. Bu ay bi de bir akrabanın düğünü var ona gram altın almamız lazım yani birazcık sıkışık bir durumdayız şimdlik. Eşim bugün kıyafeti yok diye 3 tişört 4 pantolon aldı kendine tam 650tl verdi sorun vermesi değil öyle sürekli alışveriş yapab biri değil bir daha 1 sene sonra alır zaten ama benim sıkıntım bu ay sıkışık olduğumuz için almış olması. Bişey demek istemedim normalde almıyo diye ama içten içe sinir oldum yani düşüncesizliğine. Belki de ben biraz fazla abarttım çok tereddütte kaldım konu açıp açmamakta Allah başka dert vermesin belki bu bi dert değil ama fikrinizi almak istedim.
Bu ay bi de bir akrabanın düğünü var ona gram altın almamız lazım
Eşim bugün kıyafeti yok diye
başkasına altın takacağım diye ihtiyaçlarımı hem de temel ihtiyaçlarımı kısamam valla. napsın adam zaten savurgan değilmiş,demek ki eskimiş kıyafetleri,alması gerekmiş. bence iyi yapmış.öyle sürekli alışveriş yapab biri değil bir daha 1 sene sonra alır zaten
Adam istemis kendine ihtiyacini almis har vurup harman savuran biride olmadigini soyluyosunuz ayda yilda bi tshirt bisey almis adam onuda gozunuze batirmayin yani. Ben bisey begendigimde alamiycaksam neden calisiyorum. Sizi acikta birakmamis bebegini acikta birakmamis.Bu dusuncesizlik degil bence.Adam gezip yemegede vermemis gitmis ihtiyacini almis. Bellki adam toplu bi sekilde mevsim gecisi aliyo onuda giyiyo. Bunu dert gormek bence sacma. Bu ay eliniz sıkısik olur bi daha ki ay duzelir.Ki bebek oluyo artik simdilerden sonra sıkısıklik elbet olacak masraflar degisecek cunku onu beklerse adamin bi tane pantolonu olmaz.Kızlar merhaba eşim ve ben çalışıyoruz ve hamileyim. Sorunum şu ki herkesin olduğu gibi bizimde ufak tefek borçlarımız var kredi kartı işte şu an bebeğe çocuk odası vs. Bu ay bi de bir akrabanın düğünü var ona gram altın almamız lazım yani birazcık sıkışık bir durumdayız şimdlik. Eşim bugün kıyafeti yok diye 3 tişört 4 pantolon aldı kendine tam 650tl verdi sorun vermesi değil öyle sürekli alışveriş yapab biri değil bir daha 1 sene sonra alır zaten ama benim sıkıntım bu ay sıkışık olduğumuz için almış olması. Bişey demek istemedim normalde almıyo diye ama içten içe sinir oldum yani düşüncesizliğine. Belki de ben biraz fazla abarttım çok tereddütte kaldım konu açıp açmamakta Allah başka dert vermesin belki bu bi dert değil ama fikrinizi almak istedim.
Aynen ya.Iki parca bisey alirkende onay alacak degil ya adam. Ben konu sahibine bisey demek istemiyorum ama asil bu zihniyet bence dusuncesizlikAdam zaten kırk yılda bir alıyor. Herkesin illaki borcu harcı var. Lakin eşşek gibi çalışıp üstüne başına bir şey alamamak alınıncada lafını yapmak çok itici adam 2 tişört 4 pantolonu 650 ye bu devirde baya uyguna almış. Kıyafet alırken eşine hesap verecek hali yok![]()