• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşüncesiz eşim🙁

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-19
Puanlar
98
Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?

Merhaba hanımlar Eşim dün işlerin aciliyeti sebebiyle dükkanda sabahladı eve gelmedi halen gelmedi beni akşam aradı gelemeyeceğini söyledi benimde bı bebeğim var 11 aylık daha yeni eve taşındık 10 gün oldu burda kimseyi de tanmyrm akşamdan bu yana hiç merak edipte aramadı annem dünden bu yana bir kaç defa aradı ama o hiç aramadı sizce bu düşüncesizlikmi?
Normalde böyle değilse eğer işleri çok yoğundur. Siz arayın. Yani ben merak edip çoktan aramıştım.
(Arasa daha iyi olurdu tabi)

Evet düşüncesizlik Allahtan dün arayıp gelemeyeceğini bari haber vermiş . eşim bazı sabahlar ben uyurken çıkar..Takribi uyandığım vakti bilir ve bana Günaydın yazmayınca ben kendimin düşünülmediğini hissederim..
Eşiniz sizi dünden beri aramamış tavrınızı koyun düşüncesizlik ettiğini anlasın bir daha aynısını yapmasın 🤨

Benim değil onun düşünüp araması gerekir
O erkek ya ilk önce onun araması gerekir
aramamış işte niye inada bindirip ilk o arasın diye bekliyorsun ara niye aramadığını öğren erkekler bizden farklı bazıları odun oluyo düşünemezler

Benim değil onun düşünüp araması gerekir

Adam işinin başında, acil işleri var, kimbilir belki bi tarafından ter akarak çalışıyor ama hanım kızımın nazlandırılmayı bekliyor. Allah yardım etsin kocalarınıza.

Sıkıntı orda zaten unutmasında..
Hiç bşy eşini ve 11 aylık bebeğini unutturmamalı konu sahibi de ondan muzdarip 🥺
Ee nasıl bir sebep, kadının erkeği unutmasını gerektiriyor peki? Ne olur çoğu yerde kadın erkek eşit diye naralar atarken bu konuları da gözetin.

Ee nasıl bir sebep, kadının erkeği unutmasını gerektiriyor peki? Ne olur çoğu yerde kadın erkek eşit diye naralar atarken bu konuları da gözetin.
Yeni taşındığı kimseyi tanımadığı yerde evde bebeğiyle yalnız olan bir kadından bahsediyoruz farkındasınızdır umarım 🧐

Ya hu tamam hadi o düşüncesizlik etti, yoğundu falandı filandı...
Siz cidden hiç merak etmediniz mi?

Back
X