- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Küfür kısmına kadar haklıydınız da küfür işin içine girince pek haklı olduğunuzu söyleyemeyeceğim.
Küfür niye girdi araya onu anlamadım? Çokmu üstünüze geldiler ne dediniz küfür olarak bide.
Yüzyüze bakılacak insanlar sonuçta ne bileyim bana göre ağır şey küfür etmek.
kıskanmıslar kızı :)
İşte canm cekemiyolar yani ne gerek var ya böyle düşüncelere soblnucta sen bi geç kizzsin herşeyim en iyisini ve güzelini hakediyor un onların zamanında bu tip şeyler organizasyonlar yok diye kıskanıyor yıl 2015 herseyin trendi güzeli mevcut ve sende bunlardan yararlanmak en büyük hakkın kimsenin sözüne kulak asma bence senin için hangi si güzelse onu yap kına gecede buarada mutluluklarrrr canmmmya bunun acıklaması kıskanclık dimi. abartmıyorum ben yani..
cünkü bende kına gecem icin organizasyon ayarlama aşamasındayım. organizasyonların yaptıklarını gösteriyorm hep bi kulp buluyolar ya pahalı ya aşırı gösterişli ya şöyle ya böyle diyip duruyolar hepsine
Ya kına gecemde bende sadece hoşgeldiniz dedim sarıldım öptüm bu yaniiii
Daha ekstra ilgi gösteremedim kimseye çünkü çılgın gibi arkadaşlarımla dans ediyordum
Demekki benim de arkamdan böyle konuştular amann çok da fifi
ne saçma fikirli insanlarmış sanki kız bütün gece onlarla ilgilenmek zorunda mantığa bakGeçen gün bi arkadaşımzın kına gecesi oldu. kız haliyle gayet mutluydu yani en güzel en özel günüydü. neyse biz gecenin sonunda eve geldik amcamın gelini, benim kardeşim filan söylenmeye başladı;
işte gelin hic bizle ilgilenmedi işte hiç yüzümüze bakmadı vs... ki gelin de biziim yakınımız aile dostumuz. biz gittigimizde hoşgeldin dedi sarıldı öptü bizi.. konustuk ayaküstü sonra karşılıklı da oynadık... yani sonucta o gecenin esas kızı oydu. ondan ekstra ilgi beklememiz olmazdı orda dünya kadar akrabası eşi dostu vardı onun. tüm gece bizim etrafımızda dönemezdi.. bende , kız daha napsın konuştu etti bütün gece bizle mi ilgilencekti dedim. senmisin onu söyleyen agzımdan burnumdan getirdiler işte sende kına gecende böyle yaparsan daha yüzüne bakmayız şudur budur diye söylenmeye başladılar. bende dayanamadım küfrettim bunlara
haksızmıyım ben mi abartıyorum, yaptıkları büyük bencillik değil mi ?
Hahaele dümdük yüzüne ?
vışşşş. ayıp kııız, etmeseydin keşke.aynen ele dümdük yüzlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?