- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Atamasi olucakmis zaten gidecekmis. Ama kazanir mi?Düğün sonrası için buldukları çözüm ne?
Nisanlisi zaten o evde tek kaliyormus... Kardesi ise baslayacagi icin yanina gitmis. baska zaman olsa sorun yapmam ama dugunumden 2ay once mobilyalarimi duzerken gelmesi cok yanlis ve ters oldu diyor... Haber vermemeleri de cabasi tabiiki.nişanlısı neden kalıyor ki ? O eve gelin damat aynı anda girse daha iyi olmaz mı? Ben eşimin mutfakta yemek yapmasına izin vermiyorum etrafı yağ yapıyor diye. Damadın acelesi neymiş düğünden önce taşınmış? Kaynana kayınpeder de düğünden önce geçebilir belki , nasılsa ev onlarınmış ya.
Düğünden önce güzelce temizlenir ve evime kimse giremez bence. Sonrasında gelin olduğumda gerekirse tabi ki ağırlarım kim gelirse evime.
Nisanlisi zaten o evde tek kaliyormus... Kardesi ise baslayacagi icin yanina gitmis. baska zaman olsa sorun yapmam ama dugunumden 2ay once mobilyalarimi duzerken gelmesi cok yanlis ve ters oldu diyor... Haber vermemeleri de cabasi tabiiki.
Hayir. Sehre 20 dk uzaklikta olan bir koyde.Kaynana kayınpeder çok mu uzakta oturuyor .? Orada kalsınlar
Koyden servis yokmus. Sabah erken saatte gitmesi gerektigi icin o saate araba da bulamamislar. Ayrica kayinpederinin baska bir evi daha varmis istese orda kalabilir ama o abisine yerlesmis. Kiz da kizmis haliyle. Napayim bundan sonra diyor.Kaynana kayınpeder çok mu uzakta oturuyor .? Orada kalsınlar. Köyden gidilmiyor mu çalışacağı iş yerine? Düğünden Sonra napcak ev mi
Tutacak kaynı? O zaman şimdi tutsun?
Ben İstanbul’da 2 saatte gidip geldim işime. Ben gelinin yerinde olsam ne damadın ne kardeşinin evlenmeden evimde kalmasını istemem . Ben varken Evime herkes gelebilir, ağırlarım . Ama mutfağıma yine sokmam. Takıntılıyım bu konuda .Hayir. Sehre 20 dk uzaklikta olan bir koyde.
Cok haklisiniz.Ben İstanbul’da 2 saatte gidip geldim işime. Ben gelinin yerinde olsam ne damadın ne kardeşinin evlenmeden evimde kalmasını istemem . Ben varken Evime herkes gelebilir, ağırlarım . Ama mutfağıma yine sokmam. Takıntılıyım bu konuda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?