Dusuncesizlik degil mi bu?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Konuyu cok yakin bir arkadasim icin aciyorum.
Eylulde dugunu var kizin esyalarinin bir kismi geldi. Ama esinin erkek kardesi ise basladi diye gelin olacagi evde kalacakmis. Esi bu durumu ona son gune kadr soylememis. Tesadufen ogrendi. Ve mobilyalarinin ustunde yatip kalkmasini istemiyor. Nisanlisina bu durumi aciklayinca kavga etmisler.
Siz kimi hakli bulurdunuz? Nikaha kadar kalicak diyormus. Esi de o evde yasiyor ama ayni durum degil. Ev kayinpederinin ustune. Ama cocuk koyden gelip gitmesin diye bu yolu bulmuslar
Ama ona soylememisler. Siz ne tepki verirdiniz?

O mobilyalar süs olarak ömür boyu kalmicak orda illaki yatılıp kalkılacak. Ben olsam sıkıntı yapmazdım. Ama kıza söylememekle yanlıs yapmıslar bastan söylemelilerdi belki Nisanlısı düzgün bi sekilde durumu anlatsa kızda anlayısla karsılayacaktı böyle arkadan iş çevirmek gibi olmus.

nişanlısı neden kalıyor ki ? O eve gelin damat aynı anda girse daha iyi olmaz mı? Ben eşimin mutfakta yemek yapmasına izin vermiyorum etrafı yağ yapıyor diye. Damadın acelesi neymiş düğünden önce taşınmış? Kaynana kayınpeder de düğünden önce geçebilir belki , nasılsa ev onlarınmış ya.
Düğünden önce güzelce temizlenir ve evime kimse giremez bence. Sonrasında gelin olduğumda gerekirse tabi ki ağırlarım kim gelirse evime. Böyle emrivakiyle olmaz bende hoş karşılamazdım

Nisanlisi zaten o evde tek kaliyormus... Kardesi ise baslayacagi icin yanina gitmis. baska zaman olsa sorun yapmam ama dugunumden 2ay once mobilyalarimi duzerken gelmesi cok yanlis ve ters oldu diyor... Haber vermemeleri de cabasi tabiiki.

Nisanlisi zaten o evde tek kaliyormus... Kardesi ise baslayacagi icin yanina gitmis. baska zaman olsa sorun yapmam ama dugunumden 2ay once mobilyalarimi duzerken gelmesi cok yanlis ve ters oldu diyor... Haber vermemeleri de cabasi tabiiki.

Kaynana kayınpeder çok mu uzakta oturuyor .? Orada kalsınlar. Köyden gidilmiyor mu çalışacağı iş yerine? Düğünden Sonra napcak ev mi
Tutacak kaynı? O zaman şimdi tutsun?

Kaynana kayınpeder çok mu uzakta oturuyor .? Orada kalsınlar. Köyden gidilmiyor mu çalışacağı iş yerine? Düğünden Sonra napcak ev mi
Tutacak kaynı? O zaman şimdi tutsun?
Koyden servis yokmus. Sabah erken saatte gitmesi gerektigi icin o saate araba da bulamamislar. Ayrica kayinpederinin baska bir evi daha varmis istese orda kalabilir ama o abisine yerlesmis. Kiz da kizmis haliyle. Napayim bundan sonra diyor.

Cok haklisiniz.
Cok tesekkurler. İletecegim.

önceden haber verilse daha doğrusu benimle konuşulsa fikrim alınsa fazla şaapmam belki. ama arkasından iş çevirmişler resmen. işte bunu kabullenmem.

nikahları yapılmış mı? yapılmadıysa bidaha düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…