Düşüncesizlik değildir de nedir......

sizin de ihtıyacınız var
destek olmak zorunda değilsiniz

sizin de ihtıyacınız var
destek olmak zorunda değilsiniz
canım olay zaten zorunlu olma durumuda değil. durumunu bildikleri oğullarına kardeşlerine bunu yansıtmak.dolaylı yoldan bilgi sahibi yapıp istemek.

İçin içini yiyor bu konuda. Ben buraya kadar olan konuda bile çıldırabilirim. Gerçekten çok ii niyetli ve sabırlısın. Allah kalbıne göre versin.

İçin içini yiyor bu konuda. Ben buraya kadar olan konuda bile çıldırabilirim. Gerçekten çok ii niyetli ve sabırlısın. Allah kalbıne göre versin.
sağol canım cümlemizin inş. yakın bir arkadaşımlada konuştum bu durumu o yapacaklarını söylediğinde donup kaldım.galiba sabırlıyım:)

canım olay zaten zorunlu olma durumuda değil. durumunu bildikleri oğullarına kardeşlerine bunu yansıtmak.dolaylı yoldan bilgi sahibi yapıp istemek.
tamam işte düşüncesizlik yapmışlar
klasık erkek ailesi tutumu
cok takılmayın , hepsi aynı.
erkek aileleri boyle oluyor genelde
hep bana hep banacılar
boşverın , inş bebeğinize kavusursunuz tez zamanda.

Bakmakla yükümlüde ,kayınvalide çalışmamıştır emeklisi yoktur ama kayınpederin niye yok ,çok zor bir kişi çalışıp iki eve bakması ,mükafatı büyüktür elbet,inşallah hayırlı bol kazançlarınız olur, bebeğinizede kavuşun kolaylıkla.

Allah sizdende esinizdende razi olsun, yazik, yokmus kv ve kp inizin, onlara bakiyor olmaniz nasil guzel.
Sikmayin caninizi, yaptiginiz iyilik size hayirli bir evlat olarak ve bol bereket olarak geri doner insallah.

sağol allah razı olsun canım. zamanında yapılan düşüncesizlik serbest çalışıyormuş yapmamış sgk.

Allah sizdende esinizdende razi olsun, yazik, yokmus kv ve kp inizin, onlara bakiyor olmaniz nasil guzel.
Sikmayin caninizi, yaptiginiz iyilik size hayirli bir evlat olarak ve bol bereket olarak geri doner insallah.
inanın bakmaktan yana sıkıntım yok.yesinler içsinler alsınlar.ama sabah 6 gece 12 de eve geliyor benim eşim. ayakta durmaktan ayakları varis içinde. azıcık düşünsünlerr.konu ümre oluncada vicdanım geriliyor ama adaletli davranmam lazım.kendime ve eşime.

tamam işte düşüncesizlik yapmışlar
klasık erkek ailesi tutumu
cok takılmayın , hepsi aynı.
erkek aileleri boyle oluyor genelde
hep bana hep banacılar
boşverın , inş bebeğinize kavusursunuz tez zamanda.
sağol canım benim.tanımadığım ne çok insandsn iyi dilekler ve dualar aldım.mutlu ettiniz beni.

Peki kadinin omru umreyi erteleyip baska zaman gitmeye yetecek mi..paranin yuklu miktarini kizi veriyor ve kizida yolculukta yaninda olacak.geri kalan kismi bir baskasindan talep etsinler.

Umre seneyede olur, sizin cocugunuzun olmasi bence onceligi olan konu. Vicdaniniz rahat olsun, bu sene gidemezse seneye gider ondan sonraki sene gider bosverin.
Esini desteklemeni tavsiye ederim, dogru karari verdigini vurgula, cokta uzatmayin konuyu, dedigim gibi tupbebege odaklanin ve insallah olur!

Ameliyat parası olsa zor bir durum olurdu. Ama umre için vicdan yapmaya değmez. Boşuna üzülmesin eşiniz. Hem durumunu da açıklamış zaten. Elden gelen bu. Para yetmiyorsa umreye ne gerek var?
Sizin ne zorluklar çektiğinizi ne kadar anlatırsanız anlatın millet görmez. En yakın anne babanız bile görmüyor işte yeri geldi mi. Görevlerinizi yapıyormuşsunuz. Onlara bakıyorsunuz. Daha ne olsun? Hiç üzülmeyin. Lüks ihtiyaçlar için planınızı, düzeninizi bozmayın.

Peki kadinin omru umreyi erteleyip baska zaman gitmeye yetecek mi..paranin yuklu miktarini kizi veriyor ve kizida yolculukta yaninda olacak.geri kalan kismi bir baskasindan talep etsinler.
kızı ümreye gitmeyecek kızının kv siyle beraber gideceklerdi. ayrıca kızı umrenin 5000 lik kısmını değil 10 umre odeyecek güçte.kız yani görümcem kardeşinin durumunu biliyor ve bende bebek le alakalı sürekli dertleşiyorum.talep edecekleri eşimden başka kimsede yok. muhasebeyi siz yapın

Ben bu insanları anlamıyorum ya. sanki yan komşuya çağırır gibi hadi sende gel ne demek? durumları olmadığını bilmiyorlar mi? Bunu teklif etmeleri de çok saçma, Sizden yardım istemeleri de.
Önce kendinizi düşünün lütfen. durumunuz olsa zaten verirsiniz. ama bu durumda bebek planlarınız daha önemli bence.

yorumun için tşk ederim canım. benim annem bizim dükkandan alışveriş yapıyor.istemediğim halde pazarlıklarımın bir kısmını alıp hazır ediyor.masraf yapmayın bebeğe ayırın diyor.olmaz anne dedikçe üzme beni diyor.yazık çocuğada hangi birinize baksın diyor.iyide bu benim annem bu beni doğurdu.eşimi doğurmadıkii

evet allahtan hayırlısı belki tutmayacak çöpe gidecek o paralar ama o paraları tekrar toplamam 2 yılımı alır

Her aile, her anne baba bir değil maalesef. Hiç değilse kendi anneniz yönünden şanslısınız. Yardım etmesi çok güzel bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…