Düşüncesizlik değildir de nedir......

Hiç oralı olmayın. Durumunuz belli. Onlara baktığınız yetmiyor bir de üstüne umreye göndereceksiniz. Hac bile onlara farz değilken umre bildiğin gereksiz turistik gezi kıvamında kalıyor.

canım onlar umre için buzdolabından geçmedilerse sen neden bebekten geçesin ya, kesinlikle erteleme siz zaten evlatlık görevini fazlası ile yerine getiriyorsunuz. hiç oralı bile olmayın, üstünüze de alınmayın.

Onlara bakan bir oğulları var !bunu en iyi onların anlaması gerekir diye düşünüyorum !size manevi destek olup maddi köstek olmamaları gerekirken birde psikolojik baskı altına sokmuşlar !görümcükte 5 bin vermişte üstünü mü tamamlayamıyor karşılayıversin masrafları hiç değilse tam anlamı ile sevap işlemiş olur !

Evet tamamini karşılayabilecek gucte varlikli ama 5000 veririm ben demis. Gorumcem varlikli diye düşünemiyor herhalde.tok actan anlamaz misali. Geçen 2 ay once 1000 tl masa aldilar kv ye. 300 luk begenmemis o daha guzelmis. Parada esimden. Babasi dukkana gidiyo oradan aliuo.hastauiz biz yasliyiz kenarimiza atalim yok

Eşini sömürüyorlar(üzgünüm bunu yazdığım için ama ) resmen üstelikte ihtiyacınız varken çok üzücü .hem maddi gelirleri Yok hemde zevklerinden mahrum kalmayalım istiyorlar oh ne iyi .pekela 300 tl lik masada ihtiyaç görebilir !görümcende de iyi niyet sezmedim .

E madem görümcen verecek miş 5000 lira sagolsun sadece kayinvaliden gitsin kayinpederin bu seferlik gitmesin oda sonra gider ins. daha gecen hafta teyzemle enistemi yolladik kisi basi 3.500 tl ye gittiler yani kayinvaliden gorumcenin verdigi yeterli.Allah herkesin gönlüne gore versin ama olmayında yapcak bisey yok. dun sabah komsumuz gitti ogluyla kocasi gidemedi oglu simdilik annesini goturebildi babasina da ins. senide birdahakina baba dedi. bunda alınacak gücenecek durum yok.Sen üzme bu zamanda kendini tedavindede allah yardimcin olsun.

1000 tl begenen gorumcem zaten.iyi niyetsizlikmi dusunememezlikmi bilemiyom canim. Ben gelin olurken istemedim 1000 tl masa.masam 350 tl

Sagol canim benim ins. Baba gitmeyecek zaten 6000 den kayit aliyomus beraber gidecekleri kisinin organiaasyonu.yaninada harclik vs

Sagol canim benim ins. Baba gitmeyecek zaten 6000 den kayit aliyomus beraber gidecekleri kisinin organiaasyonu.yaninada harclik vs
Hmm onlar demekki lüks gidiyorlar kabeye cok yakin falan oluyormuş vs. Ay 5000 i veren 6000 inide versin bi zahmet.iki tarafi deynekli allah yardimciniz olsun siz yinede üzulmeyin ya.

Yiyecek lokman yokken hacca umreye gitme aşkı nereden geliyor anlamıyorum. Hayır, parası olan bu kadar meraklı değil gitmeye.
Tamam, ibadettir bir şey demiyoruz ama parası olanın mükellef olduğu bir ibadet sonuçta.
Siz zaten üzerinize düşeni yapiyorsunuz, içiniz ferah olsun. Yaptıkları düşüncesizlik.

Sizin gibi insanların kıymeti bilinmez. Eşiniz bilse ki o da iyi birine benziyor ama ailesi, kardeşleri bilmez.

Siz normalde ailesine bakıyormuşsunuz zaten Umreye de kız kardeşi göndersin bi zahmet.

Bence vicdan yapmayın, yaşınız geç değil ama çokta genç değilsiniz. Bebek tedavisi de bi hayli masraflı ve zaman isteyen bi süreç. Düşünceli olmaları gerekirdi. Allah en kısa zamanda bi evlat nasib etsin inşallah.

direk söyleyin konusu açılınca biz tedavi için birikim yapıyoruz !yeri geliyor kendi zevkimizden mahrum kalıyoruz tedavi için !o yüzden destek olmamız şu ara zor deyin .

paraları yok ordan burdan para alıp umreyemi gidilir cocuklarını zor duruma soktuklarından haberi yok heralde ne kadar rahatşar ya hep boylemi gidecek bu durum

İyide 5000 e 2 kişi uygun fiyatlı bi ümre yapabilir..

Umarim en yakin zamanda saglikli hayirli bir bebis alirsiniz kucaginiza

insan bu durumda kendi anneaine bile der ki paran yoksa hac bile farz degil . umre zaten degil. bence acıkca söyleyin paramız olursa beraber gideriz anne ilerde deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…