Düşüncesizlik değildir de nedir......

Kp ve kv baya akılsızlarmış şimdi de çocuklarına yük oluyorlar , hayatını kısıtlıyorlar. Yemin ederim sinir oluyorum böyle ana-babalara. Çocuğuma böyle bir hayat yaşatmaktansa öleyim daha iyi.

Bu para eşiniz olduğu kadar sizin de. Siz istemeden vermez di mi? Vermeyin. O kadar da olmasın. Umre maddi durumu olmayana şart değil ki.

Sizden aldıkları parayı biriktirip muftak dolabı değiştirmişler? bunlar nasıl ana-baba ben anlamadım ya.Vallahi büyük şanssızlık.

Bu konuda haklisniz bence evet ama, zaten esinizin isleri kotuyken, iki eve bakmak zorundayken neden israrla cocuk yapmak istiyorsunuz?
Cocuk bakmak paraya dayali birsey muhakkak.annemlerinde parasi yokmus yapmislar bakmislar annelik birazda bu degilmi. 3 yıl sonra esimin işleri duzeldigi de benim yumurtalar bittiginde ne gibi birsey onerirdiniz bana.muhakkak teselli

yaşın biraz daha genç olsa tamam ama şu an beklememeniz gereken bi dönemdesiniz sanki. ayıp etmişler gerçekten. bi de bu tip ibadetler parası olmayana farz değil bişey değil. maaş olmayıp da imkanı olmayan çocuklardan para toplaya toplaya umreye gitmenin alemi ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…