agate canımcım ne zamandır ve günde ne kadar dinliyosun hayatım?
Selam arkadaşlar, ben de zihin gücüne inananlardanım, yalnız bu cümlelerle ilgili olarak kafama birşeyler takıldı. Benim bildiğim kadarıyla zihne herhangi bir telkinde bulunulurken olumsuz ekler ve olumsuz kelimeler kullanılmaz, mesela; aç değilim denmez, zihin onu açım gibi algılar, olumsuz kelimeyi ya da eki algılamaz, 'yemek istemiyorum'u istiyorum gibi algılar. 'Kuvvet kalmadı, kuyu bırakmadım', burada çok fazla olumsuzluk eki var ve zihin bunları, 'kaldı, bıraktım' gibi algılar. 'Mümkün değil, kalorisi yok, boğulmamalıyım, yemeğe ihtiyacım yok...' çok fazla olumsuzluk var. Zihne 'yemeğe ihtiyacım var' demiş oluyorsunuz. Enerji konusunda çok ileride değilim ama; kuantum ve reiki almış biri olarak bu ifadeler bana doğru gelmedi. Sonuçta enerjiye inanmıyorsanız, telkin gücüne de inanmazsınız zaten... Bildiğim kadarıyla bi olumsuzluk varsa zihninizde, o düşünceyi olumlu olan zıttıyla değiştirmelisiniz; aç değilim yerine tokum gibi...
bu hafta 2 kilo verdim ve spor yapmadan verdim toplam 7 kilom gitti bunu 3 kilosu su olsa :dance::dance:
başarıyorum kızlar:dance::dance::dance:
evet arkadaşlar cidden nasıl güvenip dinlemeye devam ediyosunuz anlamıorum. herkes düşünce gücünün ne kadar önemli olduğunu, bu sayede nasıl kilo verdiğini filan anlatmış, herşey kafada bitiyo demiş. bu kadar öenmliyse kendi kendinizi motive edin, önce kendiniz inanın kilo vericeğinize. bende 5 gündür diyetteyim üstelik l-cartine de kullanıyorum haftada 3 gün spor yaparak su anda öyle mucize bi kilo verebilmiş diilim, kotumda bollaşma filanda olmadı ama uzun vadede vericeğime inanıyorum ve kendimi böyle inandırdım. böyle şeyler dinlemeye ihtiyacım yok ki içeriğinide tam olarak bilmiyoruz.evet bu dinlediğiniz şeyler gerçekten kilo verdirme amaçlı olabilir ama OLMAYABİLİRDE . yani olmaması ihtimali her zaman var. hem reiki alan, bu konularda bilgisi olan 2 arkadaşımız yazmış metinde olumsuz kelimeler var diye. ben açıkçası böyle sitelere güvenmiyorum. evet bende bi umut siteye üye oldum ne var ne yok okudum müziğide indirdim , dinledim de ama devam etmeyi kesinlikle düşünmüyorum
Lütfen herkes biraz dikkat etsin, hepimiz herşeyin beyinde bittiğini kabul ederken beynimize ne olduğunu tam bilmediğimiz şeyleri sokup, kötü sonuçlar almayalım
haklı olabilirsin ama orada yazılanları okudum ve gerçekten dinlersem faydasını göreceğime inandım belkide bu inanç sayesinde 1 aydan fazla oldu dinleyeli ilk hafta değişiklik olmadı ondan sonra kilo ...
biraz da işi şansa bırakmayayım dedim akşamları yarım saat yürüyüş canım birşeyler isterse mevsim meyvesi ve salata tarzı yemeye başladım yoğurdu eksik etmedim 3,5 haftada 7 kilom gitti
ortam çok soğuk üşüyorum,üşümek ve titremek istiyorum. özgürüm(140)
donuyorum,donmalıyım çok soğuk titriyorum özgürüm (99)
dondum erimeliyim yağlarım beni ısıtsın .ısıtıyor titredim özgürüm(40)
günde bunları okuyorsun ve ortalama 200 gr veriyorsun.
not:telkin bittikten sonra zayıflama devam ederse doktorunuza başvurun,
herşey düşünceyle oluyor arkadaşlarŞenizŞeniz
Arkadaşlar, tam olarak ne dinlediğinizi anlayamadım ama; sanırım bir başına müziğin içine gizlenmiş subliminal mesajlar(başka objeye gömülü, algı limitinin altında kalan, bişeye gömülü mesaj) içeren bişiyler dinliyorsunuz. İçinde ne olduğunu, zihninizin neyi kabul ettiğini biliyor musunuz? Bilinçaltınıza ne telkinde bulunduğunuzu biliyor musunuz?Bir de benim bildiğim kadarıyla bu tip mesajlar kopaylanması durumunda asıl frekansını kaybediyor. Herkes indiriyor bişey olmaz diyorsanız, unutmayın ki internet ortamı çok da güvenli değil. Ben de kilo probleminin bilinçaltıyla ilgili olduğuna inananlardanım ve piyasada bu konuda güvenilirliğini kanıtlamış bir sürü kaynak var. Daha önce sanırım bi arkadaşımız bahsetmişti, Nil Gün bu konular doğru dürüst bilinmiyorken gidip yurtdışında eğitimini almış bi insan- Sağlıklı Zayıflamak(cd veya kaset). Louıse L.Hay- Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri. Peter Kelder- Tibet'in Gençlik Pınarı. Nil Gün'ün cd'sinin fiyatını hatırlamıyorum ama; yazdığım 2 kitabın fiyatları ortalama 7-8 YTL civarı. Bu arada bu 2 kitabı çok tavsiye ediyorum, sadece kilolar için değil, elinizin altında mutlaka bulunmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?