ayrıca kendimize telkin verirken işte 50 kilo olayım gibi telkinler işe yaramaz bunun yerine sağlıklı kiloma kavuşuyorum metabolizmam hergeçen gün daha hızlı çalışıyor.kendimi kuş gibi hafif hissediyorum.vücudumdaki yağlar eriyip beni terkediyorlar v.b. gibi telkin cümleleri kullanmamız gerekiyor.
Ben de bu şekilde uygulayacağım. Ama müzikleri dinlemeyeceğim... Dedikleri gibi bilinçaltı frekanslarıyla oynuyor ve yanlış şeyler empezo ediyor olabilirler....
Üstelik eğer gerçekten öyle olmasaydı, böylesine çok kar sağlayacak bir şeyin ücretli olması gerekmezmiydi, diye düşünüyorum... Sonuçta hayrına mı yapılıyor, bit yeniği olmasın sakın...
Yoksa kuruntulumuyum.....CADIARZU
Arkadaşlar bu benim yazdığım telkin metnini hafif bir müzikle seslendirin ve uyku öncesi mutlaka inanarak ve canlandırarak dinleyin. Eminim çok büyük faydası olacaktır.
Ben bu telkini yazdığım günden beri yeme durumum bile değişti herkesten önce yemeği bitirirdim şimdi en sona kalıyorum ve hemen doyduğumu hissediyorum ama inanarak yapıyorum..
baş ağrısı ilk zamanlarda zaten oluyor.sitedede yazıyor zaten mp3 indirdiğin sitede.ama çok yüklenmemek lazımmış çok çok fazla dinlenirsede kötü sonuçlar olabiliyormuş.birinden duydum onun yalancısıyım
nasıl kotu sonuclar sıbel8o[/QU.ben daha önce nil günün kasetlerini dinledim günde 2 sefer.kötü bir şey yaşamadım ama bu başka çok fazla dinleniyor gün içinde 8 10 saat dinleyen var.neyse ben nil günün kasetlerine devam edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?