niye şey yapmayımEkşiyi çok şeyyapma yani :)
Drotker sus kiz"Hiss-i kable'l-vuku" olacak canım :)
diğer olayları bilemem. ama arkadaşımın kardeşinin ölümü mümkün değil ki bir yerden duyulmuş olsun. tek bir ortak arkadaşımız var. o da öğrenir öğrenmez bana haber verdi zaten.Aslında siz onları bir şekilde duyuyor yA da görüyorsunuz fakat o zaman farketmiyorsunuz. Ya yanınızda konuşulmuş çok ufak bir anı, ya da alt başlıklarda saliselik bir geçiş. Hayır asla dersiniz ama beynimiz o kadar farklı işliyor ki zaten rüyalarımızdan da belli.
Yani olağanüstü şeylere bağlamamak gerek. Her şeyin bir açıklaması var.
Aşağı yukarı herkesin düşündüğü saçma sapan konulara değiniyorlar da ondan.niye şey yapmayım
Haberlerde çıkmıştır ya da başka bir şey. Ama siz görmemişsinizdir bile sadece dediğim salise ile duymuşsunuzdur.diğer olayları bilemem. ama arkadaşımın kardeşinin ölümü mümkün değil ki bir yerden duyulmuş olsun. tek bir ortak arkadaşımız var. o da öğrenir öğrenmez bana haber verdi zaten.
evet haberlerde çıkmış. yani duyduğum halde tepki vermemiş miyimdr?Haberlerde çıkmıştır ya da başka bir şey. Ama siz görmemişsinizdir bile sadece dediğim salise ile duymuşsunuzdur.
Aslında tam anlatamıyorum , bu konuyla ilgili bir makale vardı ama arıyorum şu an bulamıyorum. Eğer bulursam atacağım.
Bakın anlamıyorsunuz. Siz odada ders çalışırken yA da başka bir şekilde tvde haberlerde şu kişi trafik kazasında vefat etti diye çıkmış fakat önemsememişsinizdir, ismi duymamışsınızdır ama beyniniz onu kaydetmiştir. Bilmem şimdi anlatabildim mi?evet haberlerde çıkmış. yani duyduğum halde tepki vermemiş miyimdr?
Hayır bir de ne dememizi bekliyorsunuz? Ben bilimsel açıklaması var diyorum. Size kahin ermiş falan mı diyelim nasıl memnun olacaksınız? Tuhaf şey doğrusu.evet haberlerde çıkmış. yani duyduğum halde tepki vermemiş miyimdr?
Bu bazen bana da oluyor. Çoğunlukla söylediğim cümlenin aynısını tv de hemen arkasından duyuyorum. Ya da düşündüğüm şey pat diye karşıma çıkıveriyor. Neden oluyor bende bilmiyorum..Uzun zamandır görüşmediğim biri vardı. ev arkadaşımın kardeşi. ben bu iki hatunla yaklaşık 2 senedir irtibatı kesmiş vaziyetteyim. geçenlerde arkadaşımın kardeşi aklıma geldi. adı ayşe olsun. sürekli aklımda "ayşe ölse acaba ne olur, arkadaşımı nasıl teselli ederim, ailesi ne yapar" gibi sorular vardı. biliyorum çok saçma. ama engel olamadan böyle saçmalıklar düşünüyordum.
geçenlerde ortak bir arkadaşla konuştuk, ayşe bir ay önce falan ölmüş!! o an başımdan kaynar sular aktı diyebilirim. hem gencecik kızın ölümüne üzüldüm, hem de duygularım biraz soğuyunva bu garip tesadüf aklıma geldi.
birkaç gündür aklıma ne gelse, ya da ne yapmaya karar versem onunla alakalı bir işaret buluyorum.mesela sigarayı bırakmaya karar veriyorum , ekşisözlükte sigarayı bırakmak diye başlık açıyorlar. tam bugün birkaç saat önce recep tayyip erdoğan acaba 2002 de seçilmeseydi şimdi napıyo olurdu, hangi mesleği yapardı diye aklıma geldi. tak ekşisözlükte "siyaset hariç rte için en uygun meslek" başlığı açılmış. bunun gibi ufak tefek olaylar işte.
böyle şeyler yaşayan var mı? neden kaynaklanıyor olabilir?
Az önce aynı şeyi yazacaktım kırmayım dedim ama ne diyorsak enteresan bi şekilde ikna olmuyor.Hayır bir de ne dememizi bekliyorsunuz? Ben bilimsel açıklaması var diyorum. Size kahin ermiş falan mı diyelim nasıl memnun olacaksınız? Tuhaf şey doğrusu.
ne alaka yahu? öyle bir şey mi ima ettim? tam tersi söylediğiniz bilimsel açıklamayı anlamaya çalışıyorum. aynen birkaç düşündüğüm çıktı diye mesih falan ilan edicektim kendimi o yüzden başlık açtım.Hayır bir de ne dememizi bekliyorsunuz? Ben bilimsel açıklaması var diyorum. Size kahin ermiş falan mı diyelim nasıl memnun olacaksınız? Tuhaf şey doğrusu.
çünkü ben yeni peygamberinizim tüm amacım bunu ilan etmekti :) allah allah neye ikna olmuyorum ya? herkesin yorumunu okudum çoğuna da katıldığımı beyan ettim zaten ne ikna olmaması.Az önce aynı şeyi yazacaktım kırmayım dedim ama ne diyorsak enteresan bi şekilde ikna olmuyor.
kelin ilacı olsa :)Ay bana da bikaç bin tl düşünsene
Haşa sen kimsin ne konuşuyorsun hadsizçünkü ben yeni peygamberinizim tüm amacım bunu ilan etmekti :) allah allah neye ikna olmuyorum ya? herkesin yorumunu okudum çoğuna da katıldığımı beyan ettim zaten ne ikna olmaması.
evet bunun bir adı vardı bilimde ama unuttum ya. hani aklına gelen kişiye sokakta rastlaman falan .Bu bazen bana da oluyor. Çoğunlukla söylediğim cümlenin aynısını tv de hemen arkasından duyuyorum. Ya da düşündüğüm şey pat diye karşıma çıkıveriyor. Neden oluyor bende bilmiyorum..
Parayla saadet olmaz
Ha dersin ki cadillacta oturup hüngür hüngür ağlarım o ayrı mesele:))))))
hey allahım ya :))) ironi yaptığımı anlayamayacak kadar mı yani? :dHaşa sen kimsin ne konuşuyorsun hadsizMune abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?