düşündüğüm şeyler gerçekleşiyor

diğer olayları bilemem. ama arkadaşımın kardeşinin ölümü mümkün değil ki bir yerden duyulmuş olsun. tek bir ortak arkadaşımız var. o da öğrenir öğrenmez bana haber verdi zaten.

diğer olayları bilemem. ama arkadaşımın kardeşinin ölümü mümkün değil ki bir yerden duyulmuş olsun. tek bir ortak arkadaşımız var. o da öğrenir öğrenmez bana haber verdi zaten.
Haberlerde çıkmıştır ya da başka bir şey. Ama siz görmemişsinizdir bile sadece dediğim salise ile duymuşsunuzdur.
Aslında tam anlatamıyorum , bu konuyla ilgili bir makale vardı ama arıyorum şu an bulamıyorum. Eğer bulursam atacağım.

İçinize doğmuş olabilir fazla durmayın üzerinde kafanız karışmasın iyice
Diğer düşünceleriniz de tamamen tesadüf olmuş hayat tesadüflerle doludur

evet haberlerde çıkmış. yani duyduğum halde tepki vermemiş miyimdr?

evet haberlerde çıkmış. yani duyduğum halde tepki vermemiş miyimdr?
Bakın anlamıyorsunuz. Siz odada ders çalışırken yA da başka bir şekilde tvde haberlerde şu kişi trafik kazasında vefat etti diye çıkmış fakat önemsememişsinizdir, ismi duymamışsınızdır ama beyniniz onu kaydetmiştir. Bilmem şimdi anlatabildim mi?

Bu bazen bana da oluyor. Çoğunlukla söylediğim cümlenin aynısını tv de hemen arkasından duyuyorum. Ya da düşündüğüm şey pat diye karşıma çıkıveriyor. Neden oluyor bende bilmiyorum..

Hayır bir de ne dememizi bekliyorsunuz? Ben bilimsel açıklaması var diyorum. Size kahin ermiş falan mı diyelim nasıl memnun olacaksınız? Tuhaf şey doğrusu.
ne alaka yahu? öyle bir şey mi ima ettim? tam tersi söylediğiniz bilimsel açıklamayı anlamaya çalışıyorum. aynen birkaç düşündüğüm çıktı diye mesih falan ilan edicektim kendimi o yüzden başlık açtım.

Az önce aynı şeyi yazacaktım kırmayım dedim ama ne diyorsak enteresan bi şekilde ikna olmuyor.
çünkü ben yeni peygamberinizim tüm amacım bunu ilan etmekti :) allah allah neye ikna olmuyorum ya? herkesin yorumunu okudum çoğuna da katıldığımı beyan ettim zaten ne ikna olmaması.

Bu bazen bana da oluyor. Çoğunlukla söylediğim cümlenin aynısını tv de hemen arkasından duyuyorum. Ya da düşündüğüm şey pat diye karşıma çıkıveriyor. Neden oluyor bende bilmiyorum..
evet bunun bir adı vardı bilimde ama unuttum ya. hani aklına gelen kişiye sokakta rastlaman falan .

Parayla saadet olmaz
Ha dersin ki cadillacta oturup hüngür hüngür ağlarım o ayrı mesele:))))))

Ben tamamen arkadaşın işi görülsün, aklındaki soru işaretleri gitsin diye şey ettim. Bakalım gerçekten oluyomu görsün diye yoksa kendim için değil. O bi düşünsün ben buraya cadillacta ağlarken foto koyarsam evet düşündüğü oluyo, reno clio 2001 model arabada ağlarken foto koyarsam olmuyo demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…