düşündüğüm şeyler gerçekleşiyor

Benim içinde artık düşük yapmasa sağlıklı bi bebeği olsa çok iyi anne olur diye düşünsene, kalbin temizmiş diyelim biz buna

Canım yaşadığın algıda seçicilik diye geçiyor.
Yani sen limon düşünürsün yolda hep limon ile alakalı bir reklam, satıcı, tshirt vs. Götürürsün. Aslında onlar zaten oradadır ama sen limonu düşündüğün için algın o yönde açılmıştır.
Ve tabiki aura denen bişey var. Bazı şeyleri vücudumuz
Hisseder.

Bana da oluyor o. Korkmayın . Basitçe anlatayım. Hisleriniz kuvvetli. Bi ihtimalle yengec burcusunuz. Genelde onlarin hisleri kuvvetli olur.

Durun o bilimsel seyi acikliyorum demek isterdim ama az biliyorum bu konuyu

Olay cekim yasasi yani aklina gelenin basina gelmesi.Algilarin acik bunu olumlu pozitif dusunmeyle desteklersen cok guzel yasamini guzellestirebilirsin.Dusunce gucuyle bircok sey yapilabiliyor the secret diye bir kitap var eski onu okuyabilirsin.

Ayyy beni de düşünür müsün :) okulum bitsin , küçük kızım büyüsün ama ben yaslanmayayim :) yaramazliklarindan kurtulayım. . Bir gece rahat uyuyayım . Bide kırışmıyim

Bende öyleyim, onsezilerimiz kuvvetli diyelim . Bazen kendimden korkuyorum ,fişi prizden çekeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…