Uzun zamandır görüşmediğim biri vardı. ev arkadaşımın kardeşi. ben bu iki hatunla yaklaşık 2 senedir irtibatı kesmiş vaziyetteyim. geçenlerde arkadaşımın kardeşi aklıma geldi. adı ayşe olsun. sürekli aklımda "ayşe ölse acaba ne olur, arkadaşımı nasıl teselli ederim, ailesi ne yapar" gibi sorular vardı. biliyorum çok saçma. ama engel olamadan böyle saçmalıklar düşünüyordum.
geçenlerde ortak bir arkadaşla konuştuk, ayşe bir ay önce falan ölmüş!! o an başımdan kaynar sular aktı diyebilirim. hem gencecik kızın ölümüne üzüldüm, hem de duygularım biraz soğuyunva bu garip tesadüf aklıma geldi.
birkaç gündür aklıma ne gelse, ya da ne yapmaya karar versem onunla alakalı bir işaret buluyorum.mesela sigarayı bırakmaya karar veriyorum , ekşisözlükte sigarayı bırakmak diye başlık açıyorlar. tam bugün birkaç saat önce recep tayyip erdoğan acaba 2002 de seçilmeseydi şimdi napıyo olurdu, hangi mesleği yapardı diye aklıma geldi. tak ekşisözlükte "siyaset hariç rte için en uygun meslek" başlığı açılmış. bunun gibi ufak tefek olaylar işte.
böyle şeyler yaşayan var mı? neden kaynaklanıyor olabilir?