düşündüm işin içinden çıkamıyorum yardım edin nasıl toparlayacağım

Çocuğumuz 2 yaşında 23 martta 2 yaşına girdi çocuktan evvel böyle değildim işte ben çocuktan sonra değişti bazı şeyler evliliğimde sorun olsun da istemiyorum seviyorum eşimi

Yani esler arasında libido farkı olabilir, buna katlanmak ya da katlanmamak tercih meselesi. Gördüğüm kadarıyla eşiniz haftada 4 siz 1.5 2 tercih ediyorsunuz. Şimdi bu durumda onun dediği mi olacak sizin dediğiniz miye geliyor konu. Herkes demiş ki eşin haklı, cinsellik önemli vs vsbu ne demek eşine ayak uydur. E kadın o sıklıkta istemeyince bu gerçekten görev gibi sıkıcı oluyor yani ne yapsın ki? Bir sarılsam gerisi gelecek diye korkar hale gelmiş ya. Tamam cinsellik önemli tabi ki ama erkeğe ayak uydurmak zorunda değil kimse, sizin için normali haftada 2 ise ve haftada 2 olunca kendinizi seksi başlatacak konumda istekli hissediyorsanız bir zahmet eşiniz ayak uyduracak. Her gün istese işi gücü bırakıp her gün mü sevineceksiniz yani, bilmiyorum.
Bence oturun konuşun, gerekirse terapidir doktordur bir sorun var mı diye tetkikleri yaptırın. Ama konuşun yani böyle kaçarak olmaz. Ben sana sarılmak öpmek istiyorum ama seks isteğim 2 3 gün arayla geliyor. Gelmeyince tadını çıkaramıyorum. Gel sen sürekli hamle yapmayı bırak ben de biraz temasi arttirayim diyin mesela.

Çocuğumuz 2 yaşında 23 martta 2 yaşına girdi çocuktan evvel böyle değildim işte ben çocuktan sonra değişti bazı şeyler evliliğimde sorun olsun da istemiyorum seviyorum eşimi

Seviyorsanız harekete geçmek zorundasınız
Rededilmek insanı yaralıyıcı bu konuda, bir yerde sabrı ve anlayışı tükenir eşinizin sonra çok üzülürsünüz

Allah başka dert vermesin.hem yardım eden, hem kendini güzelce ifade edebilen hem de hassas ve duygusal bir erkek.kıskandım valla sizi.maşallah diyelim.ne şanslı kadınlarsınız.şahane birisi.siz bu konuyu alttan alta hava atmak için açtınız heralde.bence silip nokta falan koyun valla.tek kelimeyle nankör ve kıymet bipmez birisiniz.ne kadar özür dileseniz az.aklınızı başınıza toplayın.

terapiye gidelim diyor eşim hormonlarımda problem yok aslında şöyle örnek vereyim eşim istiyor ki haftada 4 kez beraber olalım bana kalsa 1,5 2 hafta bizim sıklıklar tutmuyor birbirini
Eşin anlayışlı tamam. Kendini de güzel ifade edebiliyor maşallah. Durumu düzeltmeye çalış tabi ama sürekli adamı itmiyorsan haftada illa 4 kez birlikte olmak zorunda değilsin. Bazen 4 olur bazen 1 olur bazen hiç olmaz. Birbirini sevmenin sadece cinsellikle ölçülmesi bana saçma geliyor. Elbette hepimizin ihtiyaçları var ama ille 4-5 ne demek. Ben mesela uyurken biri bana sarılsın istemem rahat etmek isterim. Tamam başta sarılırım ama bir süre sonra rahat yatmak isterim. Öperim eşimi kendi rahat koşelerimize çekiliriz. Yeri gelir eşim yorgunum der sağa döneyim der öper döner. He ama sen sürekli itiyorsan, sürekli kaçıyorsan o ayrı tabi. İstersen farklı pozisyonlar, seks oyuncakları vs dene. Biraz cinsellige heyecan katmaya çalış. Çocuğu bırakıp ufak kaçamaklar yapin mesela sanki enerjin gitmis gibi geldi bana. Kendini daha çok anne olmaya odaklamış olabilirsin. Bir de eşinle konuş onu ne kadar sevdiğini söyle yatakta muhabbet edin mesela gözlerinizin içine bakarak. Duygusal olarak kendini ikinci plana atılmış hissediyorda olabilir eşin. Daha önce duymuştum bir çok eş çocugunu kıskanabiliyormuş aslında içten içe. Cunku eskiden duygularınız sadece ona fokusluydu şimdi bölündü

Evet o kadar güzel bir yorum ki eşime bundan bahsettiğimde bizim normalimiz eskiden buydu ama diyor 4 yıllık evliyiz ilk iki sene hamilelikte bile çoşkulu bir şekilde yaşadık bazı şeyleri ilk cinsel tecrübem eşimle oldu ilk zamanlar bende çok istiyordum ama bu zaman geçtikçe azaldı

Evet Allah başka dert vermesin ama kendimi kötü hissediyorum bana iyi davrandıkça hak edecek ne yaptım diye

Doğusunu
Duygusunu bu kadar düzgün dile getiren bir erkek pek görmedim. Duymadım da hatta . Adam haklı. Yani siz onun kadar istekli olamayabilirsiniz ama daha tatlı dille geri çevirebilirsiniz. Sizinki e insanlık hali. Güzellikle dile getirirsiniz kendinizi . Azıcık politik olmakta bir sakınca yok . Evlilikte siyaset yapmak gerek valla bence . Öyle hissetmeseniz bile hislerinin karşılıksız olmadığını söylerseniz toparlayınız diye düşünüyorum.

Evet mesela gerginim bir bana gerginsin zaten diyor çocuğa gelince aşkım bebeğim bana gelince bağır anca diyor arkadaşlarıma davranışımı bile kıskanır oldu onlara ne güzel davranıyorsun diyor

Oh be düşüncelerime tercüman olacak bir yorum. Ben de eşine aya uyduru saçma buluyorum. Ne demekmiş arkadaş çocuk sahibi olmak için planlı programlı yapınca bile şu işi midem kalkıyor bir süre sonra. Keza seksi ten uyumumuzu sever ama her gün onu da bıktırıyor bu dönemlerde. Görev bilinciyle olmaz ki böyle şeyler. Her iki tarafında anlayış göstermesi lazım.

Kalbini kırdığının farkındayım terapi bize iyi gelecek sanırım

Ya bazen görüyorum ilk günkü gibi olanlar varmış ama benim de aklım almıyor pek ya mesela düşünüyorum üniversitedeki gibi olsam işimi gücümü yapamaz hale gelirdim valla sapık gibiydik o zaman seksi tanıma dönemleri, hormonlar coşmuş falan da illa ki azalıyor, günde 5 kere olsa olurdu yani şimdi öyle vaktimiz mi var enerjimiz mi bilmiyorum.
Eğer fiziksel bir sorundan ya da dediği gibi psikolojik olarak çözülecek bir şeyden dolayı değilse bence bir şekilde orta yolu bulmanız lazım böyle olmaz. Bana eşim günasiri gelse ben de istemem, çünkü ritmim bu şekilde değil. Onun ritmi o sekildeyse, ayrılmak da istemiyorsa kendi çözümünü bulacak, tecavüz edecek hali yok sonuçta ben istemedikten sonra.
Ama bu noktada da kendinize dürüst olmakta fayda var. Gerçekten artık eşinizi çekici bulmuyorsaniz, annelik vasfını her şeyin üstüne koyduysanız vs vs adamı boşuna oylamanın anlamı yok, ya çözün ya da konuşup anlatın belki kendisi devam etmek istemeyecek.

Eşimi hala beğeniyorum aksine ben kilo aldım doğumdan sonra 5 6 kilo fazlam var biliyorum tabi eşim senin fazla kilon yok takıntı yapıyorsun diyor ne zaman spora niyetlensem kafamı karıştırıyo

Ben 1,5 -2 haftada bir istiyor gibi anladım konu sahibi. 1,5 sevişme nasıl olacak ki bir de birlikte olmadıkça eşi sürekli yaklaşıyorsa konu sahibine de 4 kez istiyor gibi geliyordur. Belki haftada 1-2 olsa eşi de sürekli ister durumda olmayacaktır.

Ben 2 hafta da bir istiyorum aslında ama hiç süre o kadar uzamadı eşim dediğiniz gibi her gün şansını deniyor ve haftada 2 oluyor bazen kandırdığı için bir şekilde baştan çıkarmayı başarır

Evliliğin temel taşlarından biridir cinsellik.
Cinsellik olmazsa olmaz.
Siz eşinizi sevdiğinizden emin misiniz ?
Yoksa dönemsel bir durum mu bu ?

Evliliğin temel taşlarından biridir cinsellik.
Cinsellik olmazsa olmaz.
Siz eşinizi sevdiğinizden emin misiniz ?
Yoksa dönemsel bir durum mu bu ?
Bizim aramızda hiç bir problem yok sevdiğime de eminim çünkü 2 gün görmeyince özlüyorum şehir dışına çıkıyorum ara ara iş seyehatine özlüyorum sevmesem özlem duymam

Konu sahibi, 2 haftada 1 demek nerdeyse ayda bir kere oluyor. Bu da evli çiftler için az. Çocukta artık 2 yaşında. Hem cinsellik konusunda hem de genel olarak eşinize çok ters davranışlarınız var. Cinellik neyse ama anladığım kadarıyla hep uzak duruyorsunuz eşinizden, eşinize size yaklaşınca da tersliyorsunuz. Evli olmasanız bile sevgili olarakta insan rahatsız olur.

Bu arada çocuğun kendi odası yok mu? Kendi başına oyun oynamıyor mı? Sürekli mi ya siz ya da eşiniz başındasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…