Eğer bir şeyler yapmazsanız, eskiden çok güzel olan ( ki hala öyle cinsellik dışında belli ki ) evliliğinizi geri dönülmez yollara sokacaksınız haberiniz olsun.evet biraz öyle konu ileriye gitmesin diye uzaklaşıyorumeskiden herşey çok güzeldi ama ne değişti bende bilmiyorum
İkimizde çalıştığımız için sadece akşamları görüyo bizi o zamanda ayrılmıyor bizden uyuyana kadar Ayrı odası var ama uyurken kullanıyorKonu sahibi, 2 haftada 1 demek nerdeyse ayda bir kere oluyor. Bu da evli çiftler için az. Çocukta artık 2 yaşında. Hem cinsellik konusunda hem de genel olarak eşinize çok ters davranışlarınız var. Cinellik neyse ama anladığım kadarıyla hep uzak duruyorsunuz eşinizden, eşinize size yaklaşınca da tersliyorsunuz. Evli olmasanız bile sevgili olarakta insan rahatsız olur.
Bu arada çocuğun kendi odası yok mu? Kendi başına oyun oynamıyor mı? Sürekli mi ya siz ya da eşiniz başındasınız?
Kendinizi cinselliğe alıştırin sizin sorununuz cinselliği hiç istemiyor olmanız ama böyle yaparsaniz sürekli adamı iterseniz adamı kendinizden uzaklaştırirsiniz biraz cinselliği sevmeye çalışın ne bilim gecelik giyin suslenin puslenin kocaniza da vakit ayırın çocugunuzun uyku saatleri ni kaç saat uyuduğunu hesaplayın ona göre eşinizle vakit geçirin adam her geldiğinde itmeyin uykusuz kaldığınız zaman yada yorgun olduğunuz zaman bunu dile getirin ama sürekli terslemeyin itmeyin adamiilgiliyim aslında sadece öpsem sarılsam o an çocuk uyuyorsa ileriye gidecek biliyorum ne yapacağımı şaşırdım
Eşi hafta da 4 isterken, konu sahibi 1.5, 2 hafta da bir istiyor, hafta da 2 değil yanlış anlamadıysam. Bu çok büyük bir fark bence. Eşi kendini güzelce ifade de etmiş, artık top konu sahibinde. Bu evliliğin kaderi bence konu sahibinde. Hiç birşey yapmazsa çıkmaza girecek evlilik. Adam artık dayanamayacak hale gelmiş ki konuşmuş. Ortada bence büyük bir sorun var. Konu sahibi adım atmazsa çözüm adına, işler geri dönülmez hale gelebilir.sizin için normali haftada 2 ise
Yazdığı mesajdan haftada 2 anlamıştım. 2 3 kere yazdım duzeltmedi de. Bilemiyorum. 2 haftada 1 az evet. Yani istemiyorsa da ne yapabilir emin değilim açıkçası. Bazen canım istemez, düşünüyorum o zaman biri zorlasa da istemem sanırım. Zor bir konu. Gelsinler şunu haftada 2 yapsınlar iş huzur içinde çözülsünEşi hafta da 4 isterken, konu sahibi 1.5, 2 hafta da bir istiyor, hafta da 2 değil yanlış anlamadıysam. Bu çok büyük bir fark bence. Eşi kendini güzelce ifade de etmiş, artık top konu sahibinde. Bu evliliğin kaderi bence konu sahibinde. Hiç birşey yapmazsa çıkmaza girecek evlilik. Adam artık dayanamayacak hale gelmiş ki konuşmuş. Ortada bence büyük bir sorun var. Konu sahibi adım atmazsa çözüm adına, işler geri dönülmez hale gelebilir.
Bu kadar mükemmel bir erkeğe bile konu açmayı başarmışsınız ya ne diyeceğimi bilemiyorumArkadaşlar merhaba,
dün eşimle tatsız bir konuşmamız oldu olayı anlatayım önce ,
ben dün akşam yemek yedikten sonra evi topladık eşimle beraber sonra eşim çocuğu uyuttu bende bu fırsat deyip kendimi duşa attım. sonra duşa eşimde arkamdan duşa gelmiş gelmesinde problem yok ama sürekli bana sırnaşıyor ya duş alıp çıkıcam rahat bırak beni diyorum hala sarılıp öpmeye çalışınca kızdım küstü gitti .
banyodan çıktım salonda boş boş oturuyor önemsemedim hiç konuşmadım . biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye ,
yarım saat sonra yanıma geldi . konuşabilir miyiz diye dedim konuş .
aynı şu cümleleri kurdu '' beni neden itiyorsun kendinden bu kadar sana karşı bir hatam mı oldu beni neden istemiyorsun ben senin kocanım biz ayıp bişey mi yapıyoruz yanımda bile soyunmuyorsun artık '' gibi cümleler kullandı ya başka odada soyunmamın sebebi çocuğumuz artık 2 yaşında mahremi öğrenmesi için yapıyorum. açıkladım bunu ona ama diyor ki farkında değilsin ama uzun zamandır beni hep reddediyorsun görüyorum sabrediyorum yeni iş değiştirdin küçücük bir çocuğun sorumluluğu var üzerinde ama birazda beni anla ben karıma sarılamıyorum bile öpmek istiyorum ya ona bile izin vermiyorsun diyor. elimden geldiğince herşeyde yardımcı olmaya çalışıyorum sana ev işleri yemek her türlü yükünü almaya çalışıyorum lütfen bana böyle davranma çok üzülüyorum gerçekten dedi
kafama takıldı ya eşim öyle küs kalan biri değil şuan bile mesaj atıyor arıyor ama onu kırdığımın hiç farkında bile değildim seviyorum eşimi sevmekte problem yok ama onun kadar libidom yüksek değil sanırım yada ne bileyim yanlış yetiştirilme tarzı mı cinselliğe öcü gibi bakardı aile büyüklerimiz toplum baskısından mı bilmiyorum ama ben nasıl toparlayacağım
Yukarda yazmış birine ben 2 haftada 1 istiyorum diye tekrardan. Dönemsel o.lsa kabul edilebilir ama çocuktan sonra böyle oldum diyor. 2 sene geçmiş hala adım atmıyor konu sahibi. Adam artik dayanamamış konuşmuş. Valla belki farkında değil ama evliliği sarsilma noktasına gelmiş belki daha beteri olacak. Olayı ciddiye alması gerek artıkYazdığı mesajdan haftada 2 anlamıştım. 2 3 kere yazdım duzeltmedi de. Bilemiyorum. 2 haftada 1 az evet. Yani istemiyorsa da ne yapabilir emin değilim açıkçası. Bazen canım istemez, düşünüyorum o zaman biri zorlasa da istemem sanırım. Zor bir konu. Gelsinler şunu haftada 2 yapsınlar iş huzur içinde çözülsün
Evet tam olarak böyle terapiye gideceğiz konuşacağım işten gelsin eşimçocuktan önce böyle değildim diyorsunuz, bizim toplumumuzda "annelerin cinselliği" ayıp sayılır ya, kadınlığı unutmaları sadece anne olmaları beklenir falan. (tam anlatabildim mi emin değilim) siz de buna benzer fikirlerle büyütüldüyseniz belki çocuktan sonra bilinçaltınızda kalmış şeyler gün yüzüne çıkmıştır diye düşündüm. eğer böyleyse terapi çok iyi bir çözüm yolu olabilir.
Şuan eşimle konuşacağım terapiye gitmeyi teklif edeceğimYukarda yazmış birine ben 2 haftada 1 istiyorum diye tekrardan. Dönemsel o.lsa kabul edilebilir ama çocuktan sonra böyle oldum diyor. 2 sene geçmiş hala adım atmıyor konu sahibi. Adam artik dayanamamış konuşmuş. Valla belki farkında değil ama evliliği sarsilma noktasına gelmiş belki daha beteri olacak. Olayı ciddiye alması gerek artık
2 yaşında çocuğa mahremi öğretmek için ayrı odada giyinmek neyin kafası ya çocuğa haber veriyor musunuz ayrı odada giyinirken ne alaka , libidonun toplum baskısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum deseniz ki duşta çekiniyorum ya da beni çıplak görmesin vs toplum baskısı derim ayıp günah demişlerdir olabilir ama içten gelen bir şeyi toplum baskılayamaz benceArkadaşlar merhaba,
dün eşimle tatsız bir konuşmamız oldu olayı anlatayım önce ,
ben dün akşam yemek yedikten sonra evi topladık eşimle beraber sonra eşim çocuğu uyuttu bende bu fırsat deyip kendimi duşa attım. sonra duşa eşimde arkamdan duşa gelmiş gelmesinde problem yok ama sürekli bana sırnaşıyor ya duş alıp çıkıcam rahat bırak beni diyorum hala sarılıp öpmeye çalışınca kızdım küstü gitti .
banyodan çıktım salonda boş boş oturuyor önemsemedim hiç konuşmadım . biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye ,
yarım saat sonra yanıma geldi . konuşabilir miyiz diye dedim konuş .
aynı şu cümleleri kurdu '' beni neden itiyorsun kendinden bu kadar sana karşı bir hatam mı oldu beni neden istemiyorsun ben senin kocanım biz ayıp bişey mi yapıyoruz yanımda bile soyunmuyorsun artık '' gibi cümleler kullandı ya başka odada soyunmamın sebebi çocuğumuz artık 2 yaşında mahremi öğrenmesi için yapıyorum. açıkladım bunu ona ama diyor ki farkında değilsin ama uzun zamandır beni hep reddediyorsun görüyorum sabrediyorum yeni iş değiştirdin küçücük bir çocuğun sorumluluğu var üzerinde ama birazda beni anla ben karıma sarılamıyorum bile öpmek istiyorum ya ona bile izin vermiyorsun diyor. elimden geldiğince herşeyde yardımcı olmaya çalışıyorum sana ev işleri yemek her türlü yükünü almaya çalışıyorum lütfen bana böyle davranma çok üzülüyorum gerçekten dedi
kafama takıldı ya eşim öyle küs kalan biri değil şuan bile mesaj atıyor arıyor ama onu kırdığımın hiç farkında bile değildim seviyorum eşimi sevmekte problem yok ama onun kadar libidom yüksek değil sanırım yada ne bileyim yanlış yetiştirilme tarzı mı cinselliğe öcü gibi bakardı aile büyüklerimiz toplum baskısından mı bilmiyorum ama ben nasıl toparlayacağım
2 yaşında çocuğa mahremi öğretmek için ayrı odada giyinmek neyin kafası ya çocuğa haber veriyor musunuz ayrı odada giyinirken ne alaka , libidonun toplum baskısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum deseniz ki duşta çekiniyorum ya da beni çıplak görmesin vs toplum baskısı derim ayıp günah demişlerdir olabilir ama içten gelen bir şeyi toplum baskılayamaz bence
Nasıl yani 1.5 2 haftada bir yapmak mı haftada 1.5 2 kez yapmak mı haftada 1.5 kez olmaz yarım olmaz yaniterapiye gidelim diyor eşim hormonlarımda problem yok aslında şöyle örnek vereyim eşim istiyor ki haftada 4 kez beraber olalım bana kalsa 1,5 2 hafta bizim sıklıklar tutmuyor birbirini
o yarımı da geçmesin diye banyoda perdeyi kapatıyo işte 0,5 oradan ekleNasıl yani 1.5 2 haftada bir yapmak mı haftada 1.5 2 kez yapmak mı haftada 1.5 kez olmaz yarım olmaz yani
Adam giyinirken de göremiyor zaten bir de hanım banyodan çıkınca bile gönlünü almıyor küs küs takılıyor yazık adama beo yarımı da geçmesin diye banyoda perdeyi kapatıyo işte 0,5 oradan ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?