düşündüm işin içinden çıkamıyorum yardım edin nasıl toparlayacağım

evet biraz öyle konu ileriye gitmesin diye uzaklaşıyorum eskiden herşey çok güzeldi ama ne değişti bende bilmiyorum
Eğer bir şeyler yapmazsanız, eskiden çok güzel olan ( ki hala öyle cinsellik dışında belli ki ) evliliğinizi geri dönülmez yollara sokacaksınız haberiniz olsun.

İkimizde çalıştığımız için sadece akşamları görüyo bizi o zamanda ayrılmıyor bizden uyuyana kadar Ayrı odası var ama uyurken kullanıyor

ilgiliyim aslında sadece öpsem sarılsam o an çocuk uyuyorsa ileriye gidecek biliyorum ne yapacağımı şaşırdım
Kendinizi cinselliğe alıştırin sizin sorununuz cinselliği hiç istemiyor olmanız ama böyle yaparsaniz sürekli adamı iterseniz adamı kendinizden uzaklaştırirsiniz biraz cinselliği sevmeye çalışın ne bilim gecelik giyin suslenin puslenin kocaniza da vakit ayırın çocugunuzun uyku saatleri ni kaç saat uyuduğunu hesaplayın ona göre eşinizle vakit geçirin adam her geldiğinde itmeyin uykusuz kaldığınız zaman yada yorgun olduğunuz zaman bunu dile getirin ama sürekli terslemeyin itmeyin adami

sizin için normali haftada 2 ise
Eşi hafta da 4 isterken, konu sahibi 1.5, 2 hafta da bir istiyor, hafta da 2 değil yanlış anlamadıysam. Bu çok büyük bir fark bence. Eşi kendini güzelce ifade de etmiş, artık top konu sahibinde. Bu evliliğin kaderi bence konu sahibinde. Hiç birşey yapmazsa çıkmaza girecek evlilik. Adam artık dayanamayacak hale gelmiş ki konuşmuş. Ortada bence büyük bir sorun var. Konu sahibi adım atmazsa çözüm adına, işler geri dönülmez hale gelebilir.

Yazdığı mesajdan haftada 2 anlamıştım. 2 3 kere yazdım duzeltmedi de. Bilemiyorum. 2 haftada 1 az evet. Yani istemiyorsa da ne yapabilir emin değilim açıkçası. Bazen canım istemez, düşünüyorum o zaman biri zorlasa da istemem sanırım. Zor bir konu. Gelsinler şunu haftada 2 yapsınlar iş huzur içinde çözülsün

Bu kadar mükemmel bir erkeğe bile konu açmayı başarmışsınız ya ne diyeceğimi bilemiyorum önce gidin bir 2 rekat şükür namazı kılın.gelince de buradaki iktidarsız kocaları okuyun.banyoda sıkıştırılmak için herşeylerini verecek kadınlar var.tavsiyem bu ceviz yine dişi olmayana gitmiş derler tam olarak siz.

Yukarda yazmış birine ben 2 haftada 1 istiyorum diye tekrardan. Dönemsel o.lsa kabul edilebilir ama çocuktan sonra böyle oldum diyor. 2 sene geçmiş hala adım atmıyor konu sahibi. Adam artik dayanamamış konuşmuş. Valla belki farkında değil ama evliliği sarsilma noktasına gelmiş belki daha beteri olacak. Olayı ciddiye alması gerek artık

çocuktan önce böyle değildim diyorsunuz, bizim toplumumuzda "annelerin cinselliği" ayıp sayılır ya, kadınlığı unutmaları sadece anne olmaları beklenir falan. (tam anlatabildim mi emin değilim) siz de buna benzer fikirlerle büyütüldüyseniz belki çocuktan sonra bilinçaltınızda kalmış şeyler gün yüzüne çıkmıştır diye düşündüm. eğer böyleyse terapi çok iyi bir çözüm yolu olabilir.

Evet tam olarak böyle terapiye gideceğiz konuşacağım işten gelsin eşim onu bekliyorum

Şuan eşimle konuşacağım terapiye gitmeyi teklif edeceğim

Rollerinizi ayırın
Evet annesiniz ama aynı zaman da eşsiniz de.
En başta hormon düzensizliği vs uzaklaşmış olmanız normal ama 2 sene olmuş.
Adam her gel dediğinde gidilmez belki 7/24 ama ilişkinize göre bir normaliniz vardır, ondan ayrılmamak lazım.

Böyle bir şey yüzünden ilişkiniz gerilmesin gerek yok.

Adam ne yapsın size yardım ediyor çocuğu uyutuyor size kendi geliyor üstelik sorununu ifade etmek için güzelce mesajlarla anlatıyor.Kafanızı duvara vurabilirsiniz kendinize gelmek için :) çocuk bahane değil adamı cekici bulmuyorsunuz demekki

2 yaşında çocuğa mahremi öğretmek için ayrı odada giyinmek neyin kafası ya çocuğa haber veriyor musunuz ayrı odada giyinirken ne alaka , libidonun toplum baskısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum deseniz ki duşta çekiniyorum ya da beni çıplak görmesin vs toplum baskısı derim ayıp günah demişlerdir olabilir ama içten gelen bir şeyi toplum baskılayamaz bence

Valla ne kafalar var ...2 yasındaki cocuk bunu farkedip ogrenecek mahremi...nasıl farketsin o ya...hem diyelim boyle öğrendi kendi evliliğinde de boyle yapması problem ve cok garip....komedi

Sadece cinsellik de değil banyodan çıkmışsınız eşiniz için biraz küs kalsın da rahat edeyim yazmışsınız pes valla hem çocuğu uyutmuş arkanızdan gelmiş ne var yani demek ki hep reddediyorsunuz adamın içine işlemiş

terapiye gidelim diyor eşim hormonlarımda problem yok aslında şöyle örnek vereyim eşim istiyor ki haftada 4 kez beraber olalım bana kalsa 1,5 2 hafta bizim sıklıklar tutmuyor birbirini
Nasıl yani 1.5 2 haftada bir yapmak mı haftada 1.5 2 kez yapmak mı haftada 1.5 kez olmaz yarım olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…