düşündüm işin içinden çıkamıyorum yardım edin nasıl toparlayacağım

Eşin kırılmış,onu dahi önemsememişsin,insan gönül almayı da bilmeli.Ne kadar değersiz hissettirmişsin ,yazık eşine

Evet mesela gerginim bir bana gerginsin zaten diyor çocuğa gelince aşkım bebeğim bana gelince bağır anca diyor arkadaşlarıma davranışımı bile kıskanır oldu onlara ne güzel davranıyorsun diyor
Siz nu adamı resmen HARCIYORSUNUZ.... sizi hakedecek ne günah işledi acaba ?

Adam giyinirken de göremiyor zaten bir de hanım banyodan çıkınca bile gönlünü almıyor küs küs takılıyor yazık adama be
Adamcağıza ben de çok üzüldüm valla.üst düzey kaliteli bir erkek.türkiyede yaşayamayacak cinsten hatta.dünya halleri işte ne yaparsın.fakir ve eğitimsiz kişilerinde her zaman daha kolay çocuğu olur.bakarsın en iyi bakacak olana vermez bir türlü yaratan.bu evlilik de onun gibi olmuş.

Evet yarım kaldıkça daha fena kuduruyor insan.yapsa kurtulacak aslında.

Eşimi hala beğeniyorum aksine ben kilo aldım doğumdan sonra 5 6 kilo fazlam var biliyorum tabi eşim senin fazla kilon yok takıntı yapıyorsun diyor ne zaman spora niyetlensem kafamı karıştırıyo
Kadın ne yapıyor sanki.sulanmıyorsanız, bir şekilde o bölgeyi yeterince sulandırmak çok kolay.böyle böyle kırk yılda bir gücü yerinde erkekleri de harcıyorsunuz şımarıklıklarınızla.istiyorsa yapacaksın tabi.bulmuşsun zıpkın gibi adamı.biraz kiymet bilin ya.o adamlar öyle olmasa, bu sefer içiniz içinizi yiyecek.beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ?, aman benim ihtiyaçlarım karşılanmıyor aytılsam mı ? Bilmiyoruz sanki.kimi kekliyorsunuz.adamlar isterken şımarmak kolay

evet biraz öyle konu ileriye gitmesin diye uzaklaşıyorum eskiden herşey çok güzeldi ama ne değişti bende bilmiyorum
Libidonuz düşmüş.. sanirim cocuktan sonra oluyor bu .asiri yorgunluk uykusuzluk ev yasami kendini begenmeme stres birikmesi diyorim.. benimde düşüktü çünkü cocuktan sonra fark ettim.birakin yahuu kimse bana ilismesin modum vardi

Ne dediğin anlaşılmıyor bile. Seks kölesi gibi erkek her istediğinde önünde hazır nazır mi beklemeliyiz ne saçma bir yorum bu? Her şeyin fazlası zarar azı zarar tabiki orta yolda bulusulamaz mi sizce? Biz pekala buluşuyoruz. Sizin kocanızı tatminden başka işiniz yok galiba.
İki haftada bir de çok azmış ama. O zaman bir yardım alsanız iyi olabilir cinsellikten soğumuş gibisiniz. Çift olmak birbirine anlayışı gerektirir. Eşiniz haklı o zaman ama bir yardım almanız daha doğru olur görev bilinciyle de yapılmaz cinsellik.

Ne kadar seviyeli, ne istediğini bilen ve iletişim kurabilen bir kocanız varmış

Biraz üzüldüm ama bunları söyleyebilen bir eş ile herşey konuşulur. Sizde güzelce kendinizi anlatın. Sonra yavaşta olsa çaba gösterin. O sizin elinizden tutar, size yol gösterir. Bu şekilde kolayla toplarsınız

Eşiniz o kadar haklı ki. Acaba terapi mi alsanız?

Hiçbir kadının bu kadar bilgisizce yorum yacazağını sanmıyorum.

Herhangi bir insan zaten bunu yazıyorsa merhameti, vicdanı yoktur. Düzgün, sağlıklı sevgililikte evlilikte o işler senin sandığın gibi olmuyor. Kaç yaşına gelmişsin hala ne nedir, iletişim nasıl kurulur ilişkide dengeler nasıldır, cinsellik nedir, kadın bedeni nasıl çalışır bilmiyorsun, yazık.

Ya dimi aynen öyle

Mahmut abi gelmiş?

Ay bugün bu konuyu içime dert ettim benim gibi olan var mı diye bakayım dedim varmış. Eskiden biz eşimle deli doluyduk hep kendimizi yatakta bulurduk. Günde iki defa banyo yaptığımı bilirim. Asla durmazdi ben de hiç engel olmazdım ta ki hamileliğimin 6. ayına kadar. Sürekli canım yanmaya başladı. Bu da beni cinsellikten itti. Yavaş diye kızıyordum hep ki yavaşın da yavaşı hareket ediyordu. Hatta konuşuyordum hep 'hele bi doğum yapayım deli gibi sevişicem seninle' diye. Çünkü çok üzülüyordum ben böyle biri değildim kanımız kaynardı birbirimize. Doğum yaptım iki ay üç ay derken yok hala tık yok. Bir buçuk sene oldu doğum yapalı hala canım yanıyor. Bir heyecanla başladığım ilişkinin devamını getirememek beni çok yordu. Çok özledim o heyecanlı günleri. Bugün yine hevesle başladığım işe korkarak devam ettim ve yine beklediğim gibi oldu. Onun bitirmesini bekledim. Ve işin kötü kısmı çocuk durmicak şimdi acele et diye onu sıkıştırıp 10 dakikada bitirmeye çalışıyorum en az. Bittikten sonra konuştum 'yapamıyorum canımın yanmasından başka hiç birşey anlamıyorum' dedim. Hastaneye gidelim mi ya sende sorun var ya da bende dedim. Bence sende sorun var eskiden böyle değildin benimki buyumeyecegine göre dedi. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gitmeliyim onu bilmiyorum. Canımın yanması gerçekten beni eşimden uzaklaştırdı tahammulsuz biri oldum. Sürekli istiyor ve hep diyorum ki çocuk musun benim azıcık vaktim oluyor onu da dinlenmek için kullanmak istiyorum bu ne böyle beni ne zaman boş bulsan kuduruyorsun diye çıkışıyorum. Şimdi düşünüyorum belki canım yanmasa keyif alsam hiç şikayetçi olmayacağım. Gerçekten çözümü olan varsa bana da bilgi versin bu şekilde olmuyor. Böyle evlilik mi gider ben bile böyle bir adam istemem

Aşkım cevap çok net çocuklu ve anladığım kadarıyla çalışan bir annesin. Bundan normali yok. Ama ne güzel eşin açık açık anlatmış hemen olaya el atıp romantik bir ortam yap sonra stabil bir birliktelik oluştur bazı zamanlar evlilikte bunlar çok normal ama herşey düzeliyor

Konu sahibi onayladığım ya da böyle olması gerek diye yazmıyorum asla sadece etrafta gördüklerimi yazıyorum
Bu denli itilen bir erkek bir süre sonra taleplerini de size değil başkasına iletecek o da karşılayacak sonrası yıkılan evlilik
Dikkatli olun

Bi seks seansi organize edin kocaniza olan bu soğukluklari telafi edin. Mahremiyet eğitimi de sizin o yaptiginiz sekilde olmaz bu arada

acı olayı bende de var o yüzden zaten ilişkinin ortasında kuruyorum ve sürtünmeden tahriş oluyorum

Eşiniz haklı ama belli ki siz de çok yoruluyorsunuz, birbirinize yardımcı olmaya çalışın bence , eşiniz size yardımcı olsun sizde onu reddetmeyin..

Eşiniz haklı ama belli ki siz de çok yoruluyorsunuz, birbirinize yardımcı olmaya çalışın bence , eşiniz size yardımcı olsun sizde onu reddetmeyin..
yardım ediyor hakkını yiyemem ama bendeki sorun ne onun için ilk doktora gideceğim sonra terapist bizi çocuğumuzda çok fazla yoruyo kucaktan inmiyor mızmız hiperaktif bir çocuk

Cinselliğe bu kadar soğuk olan kişi evlenip, başlasının da başını yakmasa daha doğru olacak sanki.1.5,2 haftada bir isteyen de evliliğe uygun değildir bence.bu arada eskiden böyle değilmiş, sonradan olmuş.o önemli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…