Eşin kırılmış,onu dahi önemsememişsin,insan gönül almayı da bilmeli.Ne kadar değersiz hissettirmişsin ,yazık eşineArkadaşlar merhaba,
dün eşimle tatsız bir konuşmamız oldu olayı anlatayım önce ,
ben dün akşam yemek yedikten sonra evi topladık eşimle beraber sonra eşim çocuğu uyuttu bende bu fırsat deyip kendimi duşa attım. sonra duşa eşimde arkamdan duşa gelmiş gelmesinde problem yok ama sürekli bana sırnaşıyor ya duş alıp çıkıcam rahat bırak beni diyorum hala sarılıp öpmeye çalışınca kızdım küstü gitti .
banyodan çıktım salonda boş boş oturuyor önemsemedim hiç konuşmadım . biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye ,
yarım saat sonra yanıma geldi . konuşabilir miyiz diye dedim konuş .
aynı şu cümleleri kurdu '' beni neden itiyorsun kendinden bu kadar sana karşı bir hatam mı oldu beni neden istemiyorsun ben senin kocanım biz ayıp bişey mi yapıyoruz yanımda bile soyunmuyorsun artık '' gibi cümleler kullandı ya başka odada soyunmamın sebebi çocuğumuz artık 2 yaşında mahremi öğrenmesi için yapıyorum. açıkladım bunu ona ama diyor ki farkında değilsin ama uzun zamandır beni hep reddediyorsun görüyorum sabrediyorum yeni iş değiştirdin küçücük bir çocuğun sorumluluğu var üzerinde ama birazda beni anla ben karıma sarılamıyorum bile öpmek istiyorum ya ona bile izin vermiyorsun diyor. elimden geldiğince herşeyde yardımcı olmaya çalışıyorum sana ev işleri yemek her türlü yükünü almaya çalışıyorum lütfen bana böyle davranma çok üzülüyorum gerçekten dedi
kafama takıldı ya eşim öyle küs kalan biri değil şuan bile mesaj atıyor arıyor ama onu kırdığımın hiç farkında bile değildim seviyorum eşimi sevmekte problem yok ama onun kadar libidom yüksek değil sanırım yada ne bileyim yanlış yetiştirilme tarzı mı cinselliğe öcü gibi bakardı aile büyüklerimiz toplum baskısından mı bilmiyorum ama ben nasıl toparlayacağım
Siz nu adamı resmen HARCIYORSUNUZ.... sizi hakedecek ne günah işledi acaba ?Evet mesela gerginim bir bana gerginsin zaten diyor çocuğa gelince aşkım bebeğim bana gelince bağır anca diyor arkadaşlarıma davranışımı bile kıskanır oldu onlara ne güzel davranıyorsun diyor
Adamcağıza ben de çok üzüldüm valla.üst düzey kaliteli bir erkek.türkiyede yaşayamayacak cinsten hatta.dünya halleri işte ne yaparsın.fakir ve eğitimsiz kişilerinde her zaman daha kolay çocuğu olur.bakarsın en iyi bakacak olana vermez bir türlü yaratan.bu evlilik de onun gibi olmuş.Adam giyinirken de göremiyor zaten bir de hanım banyodan çıkınca bile gönlünü almıyor küs küs takılıyor yazık adama be
Evet yarım kaldıkça daha fena kuduruyor insan.yapsa kurtulacak aslında.Ben 1,5 -2 haftada bir istiyor gibi anladım konu sahibi. 1,5 sevişme nasıl olacak kibir de birlikte olmadıkça eşi sürekli yaklaşıyorsa konu sahibine de 4 kez istiyor gibi geliyordur. Belki haftada 1-2 olsa eşi de sürekli ister durumda olmayacaktır.
Eşimi hala beğeniyorum aksine ben kilo aldım doğumdan sonra 5 6 kilo fazlam var biliyorum tabi eşim senin fazla kilon yok takıntı yapıyorsun diyor ne zaman spora niyetlensem kafamı karıştırıyo
Kadın ne yapıyor sanki.sulanmıyorsanız, bir şekilde o bölgeyi yeterince sulandırmak çok kolay.böyle böyle kırk yılda bir gücü yerinde erkekleri de harcıyorsunuz şımarıklıklarınızla.istiyorsa yapacaksın tabi.bulmuşsun zıpkın gibi adamı.biraz kiymet bilin ya.o adamlar öyle olmasa, bu sefer içiniz içinizi yiyecek.beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ?, aman benim ihtiyaçlarım karşılanmıyor aytılsam mı ? Bilmiyoruz sanki.kimi kekliyorsunuz.adamlar isterken şımarmak kolayOh be düşüncelerime tercüman olacak bir yorum. Ben de eşine aya uyduru saçma buluyorum. Ne demekmiş arkadaş çocuk sahibi olmak için planlı programlı yapınca bile şu işi midem kalkıyor bir süre sonra. Keza seksi ten uyumumuzu sever ama her gün onu da bıktırıyor bu dönemlerde. Görev bilinciyle olmaz ki böyle şeyler. Her iki tarafında anlayış göstermesi lazım.
Libidonuz düşmüş.. sanirim cocuktan sonra oluyor bu .asiri yorgunluk uykusuzluk ev yasami kendini begenmeme stres birikmesi diyorim.. benimde düşüktü çünkü cocuktan sonra fark ettim.birakin yahuu kimse bana ilismesin modum vardievet biraz öyle konu ileriye gitmesin diye uzaklaşıyorumeskiden herşey çok güzeldi ama ne değişti bende bilmiyorum
Ne dediğin anlaşılmıyor bile. Seks kölesi gibi erkek her istediğinde önünde hazır nazır mi beklemeliyiz ne saçma bir yorum bu? Her şeyin fazlası zarar azı zarar tabiki orta yolda bulusulamaz mi sizce? Biz pekala buluşuyoruz. Sizin kocanızı tatminden başka işiniz yok galiba.Kadın ne yapıyor sanki.sulanmıyorsanız, bir şekilde o bölgeyi yeterince sulandırmak çok kolay.böyle böyle kırk yılda bir gücü yerinde erkekleri de harcıyorsunuz şımarıklıklarınızla.istiyorsa yapacaksın tabi.bulmuşsun zıpkın gibi adamı.biraz kiymet bilin ya.o adamlar öyle olmasa, bu sefer içiniz içinizi yiyecek.beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ?, aman benim ihtiyaçlarım karşılanmıyor aytılsam mı ? Bilmiyoruz sanki.kimi kekliyorsunuz.adamlar isterken şımarmak kolay
İki haftada bir de çok azmış ama. O zaman bir yardım alsanız iyi olabilir cinsellikten soğumuş gibisiniz. Çift olmak birbirine anlayışı gerektirir. Eşiniz haklı o zaman ama bir yardım almanız daha doğru olur görev bilinciyle de yapılmaz cinsellik.Ben 2 hafta da bir istiyorum aslında ama hiç süre o kadar uzamadı eşim dediğiniz gibi her gün şansını deniyor ve haftada 2 oluyor bazen kandırdığı için bir şekilde baştan çıkarmayı başarır
Eşiniz o kadar haklı ki. Acaba terapi mi alsanız?Arkadaşlar merhaba,
ben dün akşam yemek yedikten sonra evi topladık eşimle beraber sonra eşim çocuğu uyuttu bende bu fırsat deyip kendimi duşa attım. sonra duşa eşimde arkamdan duşa gelmiş gelmesinde problem yok ama sürekli bana sırnaşıyor ya duş alıp çıkıcam rahat bırak beni diyorum hala sarılıp öpmeye çalışınca kızdım küstü gitti .
banyodan çıktım salonda boş boş oturuyor önemsemedim hiç konuşmadım . biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim diye ,
aynı şu cümleleri kurdu '' beni neden itiyorsun kendinden bu kadar sana karşı bir hatam mı oldu beni neden istemiyorsun ben senin kocanım biz ayıp bişey mi yapıyoruz yanımda bile soyunmuyorsun artık '' gibi cümleler kullandı ya başka odada soyunmamın sebebi çocuğumuz artık 2 yaşında mahremi öğrenmesi için yapıyorum. açıkladım bunu ona ama diyor ki farkında değilsin ama uzun zamandır beni hep reddediyorsun görüyorum sabrediyorum yeni iş değiştirdin küçücük bir çocuğun sorumluluğu var üzerinde ama birazda beni anla ben karıma sarılamıyorum bile öpmek istiyorum ya ona bile izin vermiyorsun diyor. elimden geldiğince herşeyde yardımcı olmaya çalışıyorum sana ev işleri yemek her türlü yükünü almaya çalışıyorum lütfen bana böyle davranma çok üzülüyorum gerçekten dedi
kafama takıldı ya eşim öyle küs kalan biri değil şuan bile mesaj atıyor arıyor ama onu kırdığımın hiç farkında bile değildim seviyorum eşimi sevmekte problem yok ama onun kadar libidom yüksek değil sanırım yada ne bileyim yanlış yetiştirilme tarzı mı cinselliğe öcü gibi bakardı aile büyüklerimiz toplum baskısından mı bilmiyorum ama ben nasıl toparlayacağım
Kadın ne yapıyor sanki.sulanmıyorsanız, bir şekilde o bölgeyi yeterince sulandırmak çok kolay.böyle böyle kırk yılda bir gücü yerinde erkekleri de harcıyorsunuz şımarıklıklarınızla.istiyorsa yapacaksın tabi.bulmuşsun zıpkın gibi adamı.biraz kiymet bilin ya.o adamlar öyle olmasa, bu sefer içiniz içinizi yiyecek.beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ?, aman benim ihtiyaçlarım karşılanmıyor aytılsam mı ? Bilmiyoruz sanki.kimi kekliyorsunuz.adamlar isterken şımarmak kolay
Ya dimi aynen öyleAdamcağıza ben de çok üzüldüm valla.üst düzey kaliteli bir erkek.türkiyede yaşayamayacak cinsten hatta.dünya halleri işte ne yaparsın.fakir ve eğitimsiz kişilerinde her zaman daha kolay çocuğu olur.bakarsın en iyi bakacak olana vermez bir türlü yaratan.bu evlilik de onun gibi olmuş.
Kadın ne yapıyor sanki.sulanmıyorsanız, bir şekilde o bölgeyi yeterince sulandırmak çok kolay.böyle böyle kırk yılda bir gücü yerinde erkekleri de harcıyorsunuz şımarıklıklarınızla.istiyorsa yapacaksın tabi.bulmuşsun zıpkın gibi adamı.biraz kiymet bilin ya.o adamlar öyle olmasa, bu sefer içiniz içinizi yiyecek.beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ?, aman benim ihtiyaçlarım karşılanmıyor aytılsam mı ? Bilmiyoruz sanki.kimi kekliyorsunuz.adamlar isterken şımarmak kolay
Aşkım cevap çok net çocuklu ve anladığım kadarıyla çalışan bir annesin. Bundan normali yok. Ama ne güzel eşin açık açık anlatmış hemen olaya el atıp romantik bir ortam yap sonra stabil bir birliktelik oluştur bazı zamanlar evlilikte bunlar çok normal ama herşey düzeliyorArkadaşlar merhaba,
acı olayı bende de var o yüzden zaten ilişkinin ortasında kuruyorumAy bugün bu konuyu içime dert ettim benim gibi olan var mı diye bakayım dedim varmış. Eskiden biz eşimle deli doluyduk hep kendimizi yatakta bulurduk. Günde iki defa banyo yaptığımı bilirim. Asla durmazdi ben de hiç engel olmazdım ta ki hamileliğimin 6. ayına kadar. Sürekli canım yanmaya başladı. Bu da beni cinsellikten itti. Yavaş diye kızıyordum hep ki yavaşın da yavaşı hareket ediyordu. Hatta konuşuyordum hep 'hele bi doğum yapayım deli gibi sevişicem seninle' diye. Çünkü çok üzülüyordum ben böyle biri değildim kanımız kaynardı birbirimize. Doğum yaptım iki ay üç ay derken yok hala tık yok. Bir buçuk sene oldu doğum yapalı hala canım yanıyor. Bir heyecanla başladığım ilişkinin devamını getirememek beni çok yordu. Çok özledim o heyecanlı günleri. Bugün yine hevesle başladığım işe korkarak devam ettim ve yine beklediğim gibi oldu. Onun bitirmesini bekledim. Ve işin kötü kısmı çocuk durmicak şimdi acele et diye onu sıkıştırıp 10 dakikada bitirmeye çalışıyorum en az. Bittikten sonra konuştum 'yapamıyorum canımın yanmasından başka hiç birşey anlamıyorum' dedim. Hastaneye gidelim mi ya sende sorun var ya da bende dedim. Bence sende sorun var eskiden böyle değildin benimki buyumeyecegine göre dedi. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gitmeliyim onu bilmiyorum. Canımın yanması gerçekten beni eşimden uzaklaştırdı tahammulsuz biri oldum. Sürekli istiyor ve hep diyorum ki çocuk musun benim azıcık vaktim oluyor onu da dinlenmek için kullanmak istiyorum bu ne böyle beni ne zaman boş bulsan kuduruyorsun diye çıkışıyorum. Şimdi düşünüyorum belki canım yanmasa keyif alsam hiç şikayetçi olmayacağım. Gerçekten çözümü olan varsa bana da bilgi versin bu şekilde olmuyor. Böyle evlilik mi gider ben bile böyle bir adam istemem
Eşiniz haklı ama belli ki siz de çok yoruluyorsunuz, birbirinize yardımcı olmaya çalışın bence , eşiniz size yardımcı olsun sizde onu reddetmeyin..Arkadaşlar merhaba,
yardım ediyor hakkını yiyemem ama bendeki sorun ne onun için ilk doktora gideceğim sonra terapist bizi çocuğumuzda çok fazla yoruyo kucaktan inmiyor mızmız hiperaktif bir çocukEşiniz haklı ama belli ki siz de çok yoruluyorsunuz, birbirinize yardımcı olmaya çalışın bence , eşiniz size yardımcı olsun sizde onu reddetmeyin..
Cinselliğe bu kadar soğuk olan kişi evlenip, başlasının da başını yakmasa daha doğru olacak sanki.1.5,2 haftada bir isteyen de evliliğe uygun değildir bence.bu arada eskiden böyle değilmiş, sonradan olmuş.o önemli.Yani esler arasında libido farkı olabilir, buna katlanmak ya da katlanmamak tercih meselesi. Gördüğüm kadarıyla eşiniz haftada 4 siz 1.5 2 tercih ediyorsunuz. Şimdi bu durumda onun dediği mi olacak sizin dediğiniz miye geliyor konu. Herkes demiş ki eşin haklı, cinsellik önemli vs vsbu ne demek eşine ayak uydur. E kadın o sıklıkta istemeyince bu gerçekten görev gibi sıkıcı oluyor yani ne yapsın ki? Bir sarılsam gerisi gelecek diye korkar hale gelmiş ya. Tamam cinsellik önemli tabi ki ama erkeğe ayak uydurmak zorunda değil kimse, sizin için normali haftada 2 ise ve haftada 2 olunca kendinizi seksi başlatacak konumda istekli hissediyorsanız bir zahmet eşiniz ayak uyduracak. Her gün istese işi gücü bırakıp her gün mü sevineceksiniz yani, bilmiyorum.
Bence oturun konuşun, gerekirse terapidir doktordur bir sorun var mı diye tetkikleri yaptırın. Ama konuşun yani böyle kaçarak olmaz. Ben sana sarılmak öpmek istiyorum ama seks isteğim 2 3 gün arayla geliyor. Gelmeyince tadını çıkaramıyorum. Gel sen sürekli hamle yapmayı bırak ben de biraz temasi arttirayim diyin mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?