düşündüm işin içinden çıkamıyorum yardım edin nasıl toparlayacağım

Bizim aramızda hiç bir problem yok sevdiğime de eminim çünkü 2 gün görmeyince özlüyorum şehir dışına çıkıyorum ara ara iş seyehatine özlüyorum sevmesem özlem duymam
Özlem duyan aynı zamanda cinsel özlem de duyar.nasıl bir özlem o önemli.annemizi, kardeşimizi, arkadaşımızı da özlüyoruz.eee tek başımıza da canımız sıkılıyor o da var.ben cinsel isteksiz özlem hangi duruma giriyor bilmiyorum.bu arada 1,5, 2 haftada bir dediğiniz kadınlar için de çok az.belli ki bir sorun var.ben istekli biriyim.2 günde bir şevkle yapıyorum.3.4. gün dayanamayacak hâle geliyorum, ne yapacağımı şaşırıyorum.tamam kişiden kişiye fark eder ama 2 haftada bire de çıkmaz bence.

Cinselliğe kadar soğuk olan kişi evlenip, başlasının da başını yakmasa daha doğru olacak sanki.1.5,2 haftada bir isteyen de evliliğe uygun değildir bence.
yaaa sana göre hayat cinsellikten mi ibaret ? ben zaten normal olmadığının farkına vardım akıl danışıyorum. bir üye vardı aynı senin gibi tek derdi cinsellikti çok iyi anlaşırsınız ferhans mıydı neydi ruh ikizin resmen

Ferhans ta kendisi zaten

aslında duşta rahat bir duş almak istiyorum sabah çok erken uyanıyorum 6.00 da

yardım ediyor hakkını yiyemem ama bendeki sorun ne onun için ilk doktora gideceğim sonra terapist bizi çocuğumuzda çok fazla yoruyo kucaktan inmiyor mızmız hiperaktif bir çocuk
Her yazdığımıza çocuğu bir şekilde bahane ediyorsunuz farkında mısınız ? Çocuğa konunun başında mahremiyet eğitimi veriyordunuz, sonra çocuk çok fazla çişe kalkmaya başladı, yoruldunuz, şimdi de hiperaktif oldu . Siz basbaya anne olunca, diğer bütün rolleri reddetmeye başlamışsınız.eşiniz o kadar kaliteli biri ki bunu bilr anlayabilecek kapasitede bir erkek.eşiniz tek kelimeyle şahane biri.tanı belli çözüm bulun.eşiniz ülkedeki 100 erkekten 99 undan daha kaliteli.bunu bilip harekete geçin artik.başka bir eşiniz olsa ve siz bu erkeği dışarıdan okusanız çatır çatır çatlardınız valla

demekki senin hayatında seni yoracak etkenler yok 08.00-18.00 mesaisi yapıp akşam da bebek mesasi yap gece 2 -3 kez kalk yemeğiydi evi toplamasıydı enerji mi kalıyor insanda 2-3 günde bir için ? tabi evli değilsin çocuğun yok sanırım sorumluluğun yok

aslında duşta rahat bir duş almak istiyorum sabah çok erken uyanıyorum 6.00 da
Şimdi bu sıkma huyu esimde de var, bazen yorucu oluyor, ayağımı oynatsam aha sen bana sinyal verdin diye atlar ustume, ihh aldik basimiza belayi diye soylenirim. Ben anladim sizi biraz ama yine de genel olarak nasil biri oldugunuzu çözdüm aslinda, siz 1 sene cinsellik olmasa arayacak bir tip gibi gelmediniz bana, büyük bir sorun bu, ve karsi taraf icin yıkıcı bir sey.

darısı başına diyeyim o zaman

yardım ediyor hakkını yiyemem ama bendeki sorun ne onun için ilk doktora gideceğim sonra terapist bizi çocuğumuzda çok fazla yoruyo kucaktan inmiyor mızmız hiperaktif bir çocuk
Bence çocuk büyük bir etken , çocuk ilk 2 yıl eşlerin düzenini mahvediyor..

yok aslında benim istememe fırsat kalmıyor ki 4 yıllık evliyim hiç başlatan taraf olmadım . ben bekarken beraber bile olmak istedim sarhoşken o zaman beni reddetmişti . çok ta sarhoş değildim . aklımın yerinde olmadığını düşündü ne bileyim evlenince acayip farklı oldu benim istememe fırsat olmuyor ki hiç ama 1 kez reddediyorsam çok sıkıntıda değilsem 2. de reddetmemeye çalışıyorum elimden geldiğince banyoda kalbini kırmış olabilirim ama 22.00 de zaten duş al 22.30 uyumaya vakit kalmıyor gece 3 kez uyanan bir bebek var evde

Tanımadan, görmeden bile nasılda yükselmişsin adama, nasıl bir yokluk içindeysen artık.

Kocalarıniza sahip çıkın

Bence çocuk büyük bir etken , çocuk ilk 2 yıl eşlerin düzenini mahvediyor..
o kadar haklısın ki 2 yaşında çocuğum deliksiz en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum gece defalarca uyanır kucakta gezdirir evin içinde hem çalışıp hem anne olmak hemde eş olmak o kadar yorucuymuş ki bugün kreşe başlıyor birde şimdi alışana kadar hasta filan olacak bağışıklıktan . iyice uykular haram olacak gece uyanmaları geçtim 06.00 da kalkıyor

Çocuğum yok ama hayatım çok aktif.gün içinde yarım saat oturmadığım zamanları bilirim.gayet de enerjik biriyim, sağlıklıyım.siz neden gencecik yaşlarda bu kadar yoruluyorsunuz anlam veremiyorum bir türlü.30 olacağım yakındagerçekten içten yoruldum dediğim gün sayısı 1elin parmaklarını geçmez.o da tura falan katılmiştım, bütüm gün yürüdüm, gezdim, yüzdüm falan filan.olağanüstü durumlar.ben mi garibim siz mi anlayamıyorum.şimdi bahame bulacaksınız ya çocuk farklı oluyor falan dersiniz.yorulmuyorum işte.yorulup durana da şaşırıyorum.bu arada ben sizin yorgunluğunuza hak versem sanki yaşadığınız sorunlar çözülecek mi ? Haklı olmaknsorunu çözmüyor.

Tanımadan, görmeden bile nasılda yükselmişsin adama, nasıl bir yokluk içindeysen artık.

Kocalarıniza sahip çıkın
Aman sizde de sıra vardı kaliteli kaliteli kocalar.eskaza biri denk gelmiş de almış işte.siz de kendinizi birşey sanmışsınız.bakın erkek 100 tane 1000 tane.ama ciddi, adamakıllı biri 1000 kişiden 1 kişi ya çılar ya çıkmaz.olay bu.erkek 1milyon ciddi düşünen, düzgün ilişki yaşayan kırk yılda bir.bunu anlatmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…