düşündüm işin içinden çıkamıyorum yardım edin nasıl toparlayacağım

Çocuk uyurken banyoda yakınlaşmanın mahremiyete olumsuz etkisi nedir?

Burada kadinlar anne olduktan sonra kocaları uzak duruyor diye şikayet ediyorlar.

Sizinki hem uzak durmuyor hem de derdini saygıyla sevgiyle dile getiriyor.

Sizi sevgiyor, arzuluyor. Kendi başınıza dert arıyorsunuz.

Çocuğunuza ayrı bir oda yapın ve annelik haricinde bir kadın olduğunuzu hatırlayın.

ne iş yapıyorsun aysenimi ? mesela ben proje çiziyorum elektrik projeleri yetmiyor uygulama projesini kontrol ediyorum şantiyede yaptığım iş öyle kolay bir iş değil ağır bir sorumluluk ve onu geçtim bu projenin hakedişlerini yapıyorum.
yani ben iştede yoruluyorum keşke bizimde yorgunluğumuz gezmekten olsa

Kadın doğuma gideceksiniz tabi ki. Önce fizyolojik bir problem mi diye detaylı muayene, sonra hormon testi. Sorun çözülür.

Çok zor çok, Allah tüm çalışan kadınlara yardım etsin , ben sırf bu yüzden bazen ev hanımı mı olsaydım acaba diyorum, eve geliyorum yorgun argın kendime zor bakıyorum resmen , evlilik sorumlulukları fazla geliyor bana , bazen sinir harbi yaşıyorum, bekar olsam tek derdim kendim olurdu ama evlilikte yemek , temizlik , çamaşır, bulaşık ve de çocuk bunlar çok fazla , e bir de eş ilgi bekliyor, kadın olmak çok zor ...

çocuğun ayrı bir odası var zaten kendi odasında uyuyor mahremiyet derken banyoda yakınlaşmak değil başka bir odada giyinmek ve soyunmaktan bahsediyorum çocuk çok küçük olduğu için uyuyana kadar dibimizden ayrılmıyor

O yokluk içinde erkek profesörü gibi konuşmaların yok mu, cidden komiksin.

herşeyi geçtim bazen çok erken mi çocuk sahibi oldum diyorum 28 olacak yaşım ekim ayında 2 yaşında çocuğım var çok çok yıprattı beni çöktüm resmen 23 yaşında evlendim 25de anne oldum

Adam yanimda giyinmiyorsun dediğine göre çok uzun zamandir var bu durum.

Çocuk uyuduğunda giyinip soyunabilirsiniz onun yaninda. Sirf gönlü olsun diye bile yapılır.

Sutyeni çıkarırsın, pijamanın yakası rahatsız etti dersin bahane mi yok? Ne var ki bunlarda? Sen karını soyunurken mi izlemek istiyorsun diyerek bile yapılabilir.

Adam anormal bir şey beklemiyor. Eminim konuyu okuyup keşke benim kocam da böyle olsa diyen kadinlar vardir.

Derdini güzelce anlatan, dogum yaptin benden uzaklastin vücudun bozuldu deyip aldatmaya sebep aramayan bir insan belli ki. Kıymet bilin.

eşim de terapi alalım diyor sen kendini sadece anne olarak görmeye başladın sanırım diyor araştırmış biraz böyle bir problemin olabilir diyor
Adama bak ya kardeşim olsun valla çok takdir ettim eşinizi. Iki elle değil on elle sarılın. Bir sorun var, terapiyle mi bitkiselle mi artık ne ile çözülürse umarim çözülür ve herkes mutlu olur.

Tamam tamam ne diyeyim.hem çalışıyorum hem başka şeyler yapıyorum ama bir türlü şu yorgunluk mertebesine erişemedim hayatım boyunca . En önemsiz iş, en boş beleş hayat benimki heralde.herkesin bünyesi farklı demek ki.yalan borcunuz yok sonuçta.sadece siz değil ki herkes çok yorgun bu forumda.tek boş yaşayan da ben olamam heralde.

herşeyi geçtim bazen çok erken mi çocuk sahibi oldum diyorum 28 olacak yaşım ekim ayında 2 yaşında çocuğım var çok çok yıprattı beni çöktüm resmen 23 yaşında evlendim 25de anne oldum
Emziriyor musunuz? Bazen süt hormonu da böyle isteksizlik yapabiliyor. Bence biraz izin verin istediğini yapsın. Belki siz de isteğe geleceksiniz ama izin vermiyorsunuz. Netflikte güzel bir belgesel var sex love goop adında insanların istek alanlarını keşfettiği onu izleyebilirsiniz beraber. Cinsellik cinselliğin mayasidir yaptıkça keyif alır istersiniz. İki hafta o yaş için çok uzun bir zaman.

zaten spora başlamak istiyorum 5 kilo fazlam var 3 kez niyetlendim senin kilon yok çok kafaya takıyorsun diye vazgeçirdi .

Duracell pil farkini hepimiz biliyorduk zaten, haklilarmis.

Adam evli, karsı var, çocuğu var. Bu kadar yoklukta olamazsın ya

işe 4 aylıkken başladım sütüm kesildi sadece 4 ay emzirebildim . aslında ben de istiyorum başta herşey normal ilerliyor ama sonra kendiliğinden kuruyor ve sürtünmeden tahriş oluyorum . uzun zamandır bu şekilde . sonra eşime baskı yapıyorum bitir artık diye

Haksızsın bence. Bak adam ne güzel ifade etmiş kırmadan küsmeden adım üstüne adım atmış. Fazla naz aşık usandırır. Evliliğin kuralı cinsellik bence. Aksayınca eşlerin birbirine tahammülü bile kalmadığını düşünüyorum. Cinsellik sadece sevişmek değildir yapma bunu

Ben de öyle dedim valla erkek delisi, yoklukta dediler

Su konuda bir sey fark ettim, adam guzel guzel konusunca nasil da herkes hemen adamin tarafını tutmus yalniz yahu normal olani o zaten, guzel konusacak guzel davranacak tabiki, belli ki konu sahibinin bir sorunu var, gerek bebegi gerek işi ve yoğunluğu.. Kadini gömüp adam iki guzel konustu diye amma da yucelttik be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…