- 28 Mart 2020
- 21.803
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.684
- 598
ne iş yapıyorsun aysenimi ? mesela ben proje çiziyorum elektrik projeleri yetmiyor uygulama projesini kontrol ediyorum şantiyede yaptığım iş öyle kolay bir iş değil ağır bir sorumluluk ve onu geçtim bu projenin hakedişlerini yapıyorum.Çocuğum yok ama hayatım çok aktif.gün içinde yarım saat oturmadığım zamanları bilirim.gayet de enerjik biriyim, sağlıklıyım.siz neden gencecik yaşlarda bu kadar yoruluyorsunuz anlam veremiyorum bir türlü.30 olacağım yakındagerçekten içten yoruldum dediğim gün sayısı 1elin parmaklarını geçmez.o da tura falan katılmiştım, bütüm gün yürüdüm, gezdim, yüzdüm falan filan.olağanüstü durumlar.ben mi garibim siz mi anlayamıyorum.şimdi bahame bulacaksınız ya çocuk farklı oluyor falan dersiniz.yorulmuyorum işte.yorulup durana da şaşırıyorum.bu arada ben sizin yorgunluğunuza hak versem sanki yaşadığınız sorunlar çözülecek mi ? Haklı olmaknsorunu çözmüyor.
Ay bugün bu konuyu içime dert ettim benim gibi olan var mı diye bakayım dedim varmış. Eskiden biz eşimle deli doluyduk hep kendimizi yatakta bulurduk. Günde iki defa banyo yaptığımı bilirim. Asla durmazdi ben de hiç engel olmazdım ta ki hamileliğimin 6. ayına kadar. Sürekli canım yanmaya başladı. Bu da beni cinsellikten itti. Yavaş diye kızıyordum hep ki yavaşın da yavaşı hareket ediyordu. Hatta konuşuyordum hep 'hele bi doğum yapayım deli gibi sevişicem seninle' diye. Çünkü çok üzülüyordum ben böyle biri değildim kanımız kaynardı birbirimize. Doğum yaptım iki ay üç ay derken yok hala tık yok. Bir buçuk sene oldu doğum yapalı hala canım yanıyor. Bir heyecanla başladığım ilişkinin devamını getirememek beni çok yordu. Çok özledim o heyecanlı günleri. Bugün yine hevesle başladığım işe korkarak devam ettim ve yine beklediğim gibi oldu. Onun bitirmesini bekledim. Ve işin kötü kısmı çocuk durmicak şimdi acele et diye onu sıkıştırıp 10 dakikada bitirmeye çalışıyorum en az. Bittikten sonra konuştum 'yapamıyorum canımın yanmasından başka hiç birşey anlamıyorum' dedim. Hastaneye gidelim mi ya sende sorun var ya da bende dedim. Bence sende sorun var eskiden böyle değildin benimki buyumeyecegine göre dedi. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gitmeliyim onu bilmiyorum. Canımın yanması gerçekten beni eşimden uzaklaştırdı tahammulsuz biri oldum. Sürekli istiyor ve hep diyorum ki çocuk musun benim azıcık vaktim oluyor onu da dinlenmek için kullanmak istiyorum bu ne böyle beni ne zaman boş bulsan kuduruyorsun diye çıkışıyorum. Şimdi düşünüyorum belki canım yanmasa keyif alsam hiç şikayetçi olmayacağım. Gerçekten çözümü olan varsa bana da bilgi versin bu şekilde olmuyor. Böyle evlilik mi gider ben bile böyle bir adam istemem
Çok zor çok, Allah tüm çalışan kadınlara yardım etsin , ben sırf bu yüzden bazen ev hanımı mı olsaydım acaba diyorum, eve geliyorum yorgun argın kendime zor bakıyorum resmen , evlilik sorumlulukları fazla geliyor bana , bazen sinir harbi yaşıyorum, bekar olsam tek derdim kendim olurdu ama evlilikte yemek , temizlik , çamaşır, bulaşık ve de çocuk bunlar çok fazla , e bir de eş ilgi bekliyor, kadın olmak çok zor ...o kadar haklısın ki 2 yaşında çocuğum deliksiz en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum gece defalarca uyanır kucakta gezdirir evin içinde hem çalışıp hem anne olmak hemde eş olmak o kadar yorucuymuş ki bugün kreşe başlıyor birde şimdi alışana kadar hasta filan olacak bağışıklıktan . iyice uykular haram olacak gece uyanmaları geçtim 06.00 da kalkıyor
çocuğun ayrı bir odası var zaten kendi odasında uyuyor mahremiyet derken banyoda yakınlaşmak değil başka bir odada giyinmek ve soyunmaktan bahsediyorum çocuk çok küçük olduğu için uyuyana kadar dibimizden ayrılmıyorÇocuk uyurken banyoda yakınlaşmanın mahremiyete olumsuz etkisi nedir?
Burada kadinlar anne olduktan sonra kocaları uzak duruyor diye şikayet ediyorlar.
Sizinki hem uzak durmuyor hem de derdini saygıyla sevgiyle dile getiriyor.
Sizi sevgiyor, arzuluyor. Kendi başınıza dert arıyorsunuz.
Çocuğunuza ayrı bir oda yapın ve annelik haricinde bir kadın olduğunuzu hatırlayın.
O yokluk içinde erkek profesörü gibi konuşmaların yok mu, cidden komiksin.Aman sizde de sıra vardı kaliteli kaliteli kocalar.eskaza biri denk gelmiş de almış işte.siz de kendinizi birşey sanmışsınız.bakın erkek 100 tane 1000 tane.ama ciddi, adamakıllı biri 1000 kişiden 1 kişi ya çılar ya çıkmaz.olay bu.erkek 1milyon ciddi düşünen, düzgün ilişki yaşayan kırk yılda bir.bunu anlatmaya çalışıyorum.
herşeyi geçtim bazen çok erken mi çocuk sahibi oldum diyorum 28 olacak yaşım ekim ayında 2 yaşında çocuğım var çok çok yıprattı beni çöktüm resmen 23 yaşında evlendim 25de anne oldumÇok zor çok, Allah tüm çalışan kadınlara yardım etsin , ben sırf bu yüzden bazen ev hanımı mı olsaydım acaba diyorum, eve geliyorum yorgun argın kendime zor bakıyorum resmen , evlilik sorumlulukları fazla geliyor bana , bazen sinir harbi yaşıyorum, bekar olsam tek derdim kendim olurdu ama evlilikte yemek , temizlik , çamaşır, bulaşık ve de çocuk bunlar çok fazla , e bir de eş ilgi bekliyor, kadın olmak çok zor ...
Adam yanimda giyinmiyorsun dediğine göre çok uzun zamandir var bu durum.çocuğun ayrı bir odası var zaten kendi odasında uyuyor mahremiyet derken banyoda yakınlaşmak değil başka bir odada giyinmek ve soyunmaktan bahsediyorum çocuk çok küçük olduğu için uyuyana kadar dibimizden ayrılmıyor
Adama bak ya kardeşim olsun valla çok takdir ettim eşinizi. Iki elle değil on elle sarılın. Bir sorun var, terapiyle mi bitkiselle mi artık ne ile çözülürse umarim çözülür ve herkes mutlu olur.eşim de terapi alalım diyor sen kendini sadece anne olarak görmeye başladın sanırım diyor araştırmış biraz böyle bir problemin olabilir diyor
Tamam tamam ne diyeyim.hem çalışıyorum hem başka şeyler yapıyorum ama bir türlü şu yorgunluk mertebesine erişemedim hayatım boyuncane iş yapıyorsun aysenimi ? mesela ben proje çiziyorum elektrik projeleri yetmiyor uygulama projesini kontrol ediyorum şantiyede yaptığım iş öyle kolay bir iş değil ağır bir sorumluluk ve onu geçtim bu projenin hakedişlerini yapıyorum.
yani ben iştede yoruluyorum keşke bizimde yorgunluğumuz gezmekten olsa
Emziriyor musunuz? Bazen süt hormonu da böyle isteksizlik yapabiliyor. Bence biraz izin verin istediğini yapsın. Belki siz de isteğe geleceksiniz ama izin vermiyorsunuz. Netflikte güzel bir belgesel var sex love goop adında insanların istek alanlarını keşfettiği onu izleyebilirsiniz beraber. Cinsellik cinselliğin mayasidir yaptıkça keyif alır istersiniz. İki hafta o yaş için çok uzun bir zaman.herşeyi geçtim bazen çok erken mi çocuk sahibi oldum diyorum 28 olacak yaşım ekim ayında 2 yaşında çocuğım var çok çok yıprattı beni çöktüm resmen 23 yaşında evlendim 25de anne oldum
zaten spora başlamak istiyorum 5 kilo fazlam var 3 kez niyetlendim senin kilon yok çok kafaya takıyorsun diye vazgeçirdi .Adam yanimda giyinmiyorsun dediğine göre çok uzun zamandir var bu durum.
Çocuk uyuduğunda giyinip soyunabilirsiniz onun yaninda. Sirf gönlü olsun diye bile yapılır.
Sutyeni çıkarırsın, pijamanın yakası rahatsız etti dersin bahane mi yok? Ne var ki bunlarda? Sen karını soyunurken mi izlemek istiyorsun diyerek bile yapılabilir.
Adam anormal bir şey beklemiyor. Eminim konuyu okuyup keşke benim kocam da böyle olsa diyen kadinlar vardir.
Derdini güzelce anlatan, dogum yaptin benden uzaklastin vücudun bozuldu deyip aldatmaya sebep aramayan bir insan belli ki. Kıymet bilin.
Duracell pil farkini hepimiz biliyorduk zaten, haklilarmis.Çocuğum yok ama hayatım çok aktif.gün içinde yarım saat oturmadığım zamanları bilirim.gayet de enerjik biriyim, sağlıklıyım.siz neden gencecik yaşlarda bu kadar yoruluyorsunuz anlam veremiyorum bir türlü.30 olacağım yakındagerçekten içten yoruldum dediğim gün sayısı 1elin parmaklarını geçmez.o da tura falan katılmiştım, bütüm gün yürüdüm, gezdim, yüzdüm falan filan.olağanüstü durumlar.ben mi garibim siz mi anlayamıyorum.şimdi bahame bulacaksınız ya çocuk farklı oluyor falan dersiniz.yorulmuyorum işte.yorulup durana da şaşırıyorum.bu arada ben sizin yorgunluğunuza hak versem sanki yaşadığınız sorunlar çözülecek mi ? Haklı olmaknsorunu çözmüyor.
Her yazdığımıza çocuğu bir şekilde bahane ediyorsunuz farkında mısınız ? Çocuğa konunun başında mahremiyet eğitimi veriyordunuz, sonra çocuk çok fazla çişe kalkmaya başladı, yoruldunuz, şimdi de hiperaktif oldu. Siz basbaya anne olunca, diğer bütün rolleri reddetmeye başlamışsınız.eşiniz o kadar kaliteli biri ki bunu bilr anlayabilecek kapasitede bir erkek.eşiniz tek kelimeyle şahane biri.tanı belli çözüm bulun.eşiniz ülkedeki 100 erkekten 99 undan daha kaliteli.bunu bilip harekete geçin artik.başka bir eşiniz olsa ve siz bu erkeği dışarıdan okusanız çatır çatır çatlardınız valla
işe 4 aylıkken başladım sütüm kesildi sadece 4 ay emzirebildim . aslında ben de istiyorum başta herşey normal ilerliyor ama sonra kendiliğinden kuruyor ve sürtünmeden tahriş oluyorum . uzun zamandır bu şekilde . sonra eşime baskı yapıyorum bitir artık diyeEmziriyor musunuz? Bazen süt hormonu da böyle isteksizlik yapabiliyor. Bence biraz izin verin istediğini yapsın. Belki siz de isteğe geleceksiniz ama izin vermiyorsunuz. Netflikte güzel bir belgesel var sex love goop adında insanların istek alanlarını keşfettiği onu izleyebilirsiniz beraber. Cinsellik cinselliğin mayasidir yaptıkça keyif alır istersiniz. İki hafta o yaş için çok uzun bir zaman.
Ben de öyle dedim valla erkek delisi, yoklukta dedilerAdam yanimda giyinmiyorsun dediğine göre çok uzun zamandir var bu durum.
Çocuk uyuduğunda giyinip soyunabilirsiniz onun yaninda. Sirf gönlü olsun diye bile yapılır.
Sutyeni çıkarırsın, pijamanın yakası rahatsız etti dersin bahane mi yok? Ne var ki bunlarda? Sen karını soyunurken mi izlemek istiyorsun diyerek bile yapılabilir.
Adam anormal bir şey beklemiyor. Eminim konuyu okuyup keşke benim kocam da böyle olsa diyen kadinlar vardir.
Derdini güzelce anlatan, dogum yaptin benden uzaklastin vücudun bozuldu deyip aldatmaya sebep aramayan bir insan belli ki. Kıymet bilin.
Yoklukta değilim yeminle.ben genel olarak kıskanç ve gıcık biriyim sanırım.kendimde olsa bile başkasında olunca iyi hissetmiyorum.Adam evli, karsı var, çocuğu var. Bu kadar yoklukta olamazsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?