Hiiiiccc çocukları bahane etme , geç o işleri .. seviyorum ,vazgeçemiyorum ,bütün ahlaksizliklarinı kabul edecek kadar geniş bir mideye sahibim, de ..
Seninle muhabbeti yokmuş da gitmiş başka kadına .. yok yaa ! Sen necisin, kadın tavlama sanatını senin üzerinde icra etseydi madem , kılıflar çok adi. .
Ben babamı kaybettim ,bırak konuşmayı ,aylarca kocamin suratına bakmadım ..değil bunalıp dışarı çıkmak ,dizimin dibinden bile ayrılmadı ..çocuklarımızı annesine verdi ,benim için türlü şaklabanlıklar yaptı ,şarkılar söyledi, dans etti ,yüzünü gözünü boyayıp çocuk gibi eğlendirmeye çalıştı ..önüme tavla getirdi ,satranç getirdi ,tabu getirdi ,daha bir sürü şey ..hepsini etrafa fırlattım ,bağırdım ,çağırdım ,bir keresinde getirdiği sıcak kahveyi fırlattım ,egilmese kafasına gelecekti kupa ,içindeki kaynamis kahvede ..dışarı çıkardı her akşam bir yere götürdü ,götürmeye çalıştı ..çocukların uyku vakti gelince annesinden aldı ,yıkadı ,yedirdi içirdi ,oynattı ,masallarını bile okuyup uyuttu ..Asla beni bunaltmalarina izin vermedi ..ilaç kullanıyorum hala zor taraflarım var ama eşimin gıkı çıkmıyor .bir kere de ,yeter artık ben de bunaldım ,şuraya gidiyorum demedi ..babamı o da çok severdi ,benimle birlikte kahroldu ..daha anlatmadigim bir sürü şey var ..sayfalar yetmez ..
"İmi bini siviyir" yok ya ,nasıl masallar bunlar ,biraz daha anlatsana !!! İlk fırsatta başkasına giden adamın sadakatine inanma ..huylu huyundan vazgeçmez ..yalnız üzülerek farkında olduğumu belirtmeliyim ki asla bosanmazsin. .yazık ! Bir kadın daha yok oluyor ..