İnsanız hatalar yapabiliriz, gerçek bir pişmanlık varsa ilk hatasıysa, seviyorsan, tek ve son şans verebilirsin, bu şansıda kaybederse zaten düşünmen gereken birşey olmaz yol verirsin kendi hayatına bakarsın..bu durumlarda başına gelmeden yorum yapılamayacagını anlayacak kadar hayattan tecrübe almış biri olarak örnek vermek istiyorum..Şartları kötü uzun yıllar evli olan bir komşumuz eşinin ihanetini affetmedi ve boşandı.. Diğeri daha genç meslegi olan bir arkadaşım eşini boşamadı şans verdi, eşide çok pişmanlık yaşadı peşinde koştu, şuan güzel bir evliliği var gibi görünüyor.... Ben boşanmasını ilk komşumuzdan beklemezdim yaşlı, maaşı olmayan bir kadıncagız boşanınca gerçekten magdur oldu, ama 2.arkadaşın boşanacagını düşünürdüm oda boşanmadan yoluna devam ediyor.. Yani inanki çoluk, çocuk, maddidat değil tutan sadece aradaki bağ bu varsa bir şekilde devam edilebiliyor....Bence dene son şansı belkide hayat daha iyi olabilir..He şunuda belirteyim son şansı oldugunu, bir daha dönüş olmadıgını onu affetmediğini sadece ona, kendine yuvana şans verdiğini, her şeyin onun tutumuna baglı oldugunu sert bir şekilde dikte et, birdahada konu açıp sürekli dillendirme bunu, yoksa yürümez zaten bu ilişki