Düşünmekten bıktım.

:KK57: eşim izin vermiyor yazacak diye bekledim
kardeşim doğum yapacak çağırılmaya gerek duymam, uçarak giderim :KK71:
teyze oluyorum diye yerimde duramam hatta anneme sen kalacaksan ben sadece hastaneden çıkışa durayım sen gidince de ben giderim yanına daha fazla ilgilenmiş oluruz diye planlar yaparım (bekar kardeşim ama şimdi heyecan yaptım:işsiz: )

içinizden gitmek gelmiyorsa gitmeyin ilgilenmeyip daha çok insanları sinir edersiniz... çünkü onun bakıma ihtiyacı var
telefonla uğraşıp gezecek kardeşe değil
onun sevincine ortak olacak kişiye ihtiyacı var onunla birlikte heyacanlanacak birine

otur kocanla boşver...

Ablan sezeryan olacakmış,annen Bebek ve ablanla ilgilenir siz ev işleri yemek vs ilgilenirsiniz
Sezeryan bir ameliyat ve sonrası pek kolay değil,ablanız yerinden kalkamayacak wc için bile ,bebeği birisi kucağına vermesi gerekiyor her ağladığında çünkü eğilip doğrulamayacak
Siz de birgün anne olacaksınız,ilin ehemmiyetini o Zaman ancak anlayabilirsiniz

Sezeryanda 2 gün kalınıyor hastanede.ben olsam yigenimi görebilmek icin koşa koşa giderim hastaneye.kardeşiminde bu anında destek olmak için yanında olurdum.

Evli misiniz merak ettm

Evli değilim ancak evli olsaydım da fikrim aynı olurdu.
Ablam kanım canm, onun yavrusu benim yavrumdur.
Böylesine özel bir günde ablamı yalnız bırakmam mümkün değil, en azından doğumun olacağı gün orda olurum.
Herşeyi geçtim 2 hafta eşten uzak kalmak dünyanın sonu olamaz değil mi?
Ancak eşiniz izin vermiyor ve siz de ona muhtaç durumdaysanız gidememenizi anlarım.

çok konuşan ablan mı?
gitme tabi ki, arama bile.
böylece ömür boyu küser sana, sen de kökten kurtulmuş olursun.
kocişinle mutlu mesut yaşarsın.

Gidip gitmemenize yorum yapmayacagim ama bu yaptiginiz samimiyetsizligin zirvesi.

Neden annenize ya da ablaniza buraya yazdiginiz gibi acikca gelmek istemiyorum diyemiyosunuz,simdi gittiginizde ablaniz sevinecek kardesim geldi diye yazik, su yazdiklarinizi okuma sansi olsa keske.

sen doğum yapsan yanında ablan olsun sana destek olsun istemez misin...annenin koşturamadığı herşeyi sen yapabilirsin..seni bilmem ama ben olsam kesinlikle giderdim..odasını süslerdim ablama elimden geldiğince destek olurdum...

bu konudaki isteksizliğinize genel olarak şaşmış olsam da, bir ay kalmaya da gerek olmayabilir. hem görmek için hem de destek olmak için gidersin de evliysen bir ay eşini yalnız bırakmana da gerek yok bence de..

ablam doğum yaptığında işten izin aldım da gittimç hatta önceki gün hastaneye yatırdıklarında da gitmiştim.

ama herkes bir değil ki. konu sahibine yüklenmenin anlamı yok. gitmek istiyorum eşim izin vermiyor filan dese hadi anlıycam da kendisini konuşarak delirten bi ablası var, kız da zaten gidicem ama hastaneye de gidip çok kalmak istemiyorum diyor.

ha bana kalırsa doğumun olduğu gün gitmek gerek en azından. ama içinden gelmiyorsa ne yapıcaksın, zorla mı?

B Baharyagmuru35 ne kadar dert edinmişsiniz kendinize 10 gün önce yine konu açmışsınız gerçekten ablanıza üzüldüm şuan bu kadar bencil bi kardeşim olsun istemezdim. Bu kadar kocanızın derdindeyseniz gidin iki öksürün hasta oluyorum galiba sizede bulaşmasın diyip dönün madem Ama şunuda söyliyim buldumcuk gibi davranıyosunuz. Dünyanın bin bir türlü hali var ki doğumdan çıkamayanlar bile oluyo koca derdine düşüceğine bunları düşün bence

Kocadan 2 günden fazla ayrı kalamamak güzel bir duygu ama söz konusu ablam ve yeğenimse koca falan düşünmem o anda. İlginçmiş gerçekten. Ablam veya kardeşim böyle düşünerek zoraki gelirse hiç gelmesin daha iyi derim şahsen.

Ben hamileyken ablamın doğum yapmak üzere olduğunu öğrendim kalbim ağzımda gittim resmen. Kal deseler kalırdım hamileyim diye bana fırsat vermediler zaten.

kocasının derdine düştüğü yok bence cok da yüklenmemeli konu sahibine. ama daha once ablası telefonda cok konuşuyor dıye bıkkınlık geçiren arkadaşsa kendisi, gidip de o kadar kalmak istemeyebilir. ille bir ay yanında kalınacak diye bsy yok. onun da evi barkı var sonuçta, ne yapsın.
benim olsa ablamıcok sever yegenlerıme ölürüm, ama bir ay çok zaman eşimden o kdr uzak klamak da istemem, gider gelirim tekrar fln oyle bi cozum bulurum heralde.

İki hafta sonra ablamın doğumu var ve ablam uzak bi şehirde oturuyor.
Annem babam gtcek iki hafta önce erkenden yannda olcak doğumdan snra da iki hafta boyunca. ben de gitmek istemiyorum yani çok kalmak istemiyorum. Şimdi illa doğum günü orda olmam mı gerekiyor? Zaten hastanede bebeği göremem rahatça. Ablama zaten annm yardımcı olcak bnm bilgim de yok bu konuda. Hastaneden çıkışta gitsem olmaz mı? Hastanede kaç gğn yatar sezaryen olcak. Hm hastanede hem çıktıktan sonra kal diyo annem. Ama ben de eşimden ayrı kalmak istemiyorum o kdr süre. Ya içimden hiç gitmek gelmiyor anlamıyorum kim çıkarmış bu doğum da illa orda olma kuralını. Yardım edecek kimse olmaz tmm gidersin ama onun haricinde neden çıkmış yani off. Bi bahane de bulamam . Hastaneden çıkınca gidip kalsam iki gün olmaz mı? Bunu nasıl diyebilirim?
Ama ablanın yanında olmak güzel bişey.Aynı şeyin kendi başına geldiğiniz düşün ablan yanında olsun istemez miydin.Ayrıca teyze oluyosun daha güzel bişey var mı..

kocasının derdine düştüğü yok bence cok da yüklenmemeli konu sahibine. ama daha once ablası telefonda cok konuşuyor dıye bıkkınlık geçiren arkadaşsa kendisi, gidip de o kadar kalmak istemeyebilir. ille bir ay yanında kalınacak diye bsy yok. onun da evi barkı var sonuçta, ne yapsın.
benim olsa ablamıcok sever yegenlerıme ölürüm, ama bir ay çok zaman eşimden o kdr uzak klamak da istemem, gider gelirim tekrar fln oyle bi cozum bulurum heralde.
Bi onceki konusunda 2 gun bile esinden ayri kalmanin zor geldigini yazmisti konu sahibi. O yuzden herkes ayni seyi soyluyor. 1 ay kalmak bencede sacma yoksa.

diğer konunda sana hak vermiştim konu sahibi. ama bu başka bir konu. doğum yani. doğum yapmak ölüm dirilmek gibi birşey hani. insan sevdiklerini yanında görmek ister. ama sen eşim de eşim diyorsun. eşin kaçmıyor yaa. ne var 2 hafta gidip yanında kalsan yardımcı olsan.
ilk annelik anları zordur. insan çabuk kırılır, çok fazla duygusal olur. destek olamayacaksan gitme zaten. benim kardeşim doğum yapsa ona el ayak olurum sanıyorum . üstelik evliyim ve bir çocuğum var. elimden geleni yaparım.

Evlisin ;esin seninle gelmiyorsa;ve annen ablana bakacakmış.Doğum yapacagı gün orada ol üç dört gün kal geri dön.Doğrusu bu olur.senınde çoçukların varsa;ablanda uzun süre kalmanı istemez.Eşim ben olmayınca madur oluyor;o üç dört gün kal gel dedi dersin.inşallah ablan saglıkla bebegini kucagına alır.Sağsalim çıkar.

Açıkcası bende eşlerini bırakıp;uzun sure gidenleri tasvip etmiyorum.Bende sehir disinda oturdum.Aileme esimle gelip gittim.ona gore kendimi hep ayarladim.

Annem babam gtcek iki hafta önce erkenden yannda olcak doğumdan snra da iki hafta boyunca. ben de gitmek istemiyorum yani çok kalmak istemiyorum. Şimdi illa doğum günü orda olmam mı gerekiyor? Zaten hastanede bebeği göremem rahatça. Ablama zaten annm yardımcı olcak bnm bilgim de yok bu konuda. Hastaneden çıkışta gitsem olmaz mı? Hastanede kaç gğn yatar sezaryen olcak. Hm hastanede hem çıktıktan sonra kal diyo annem. Ama ben de eşimden ayrı kalmak istemiyorum o kdr süre. Ya içimden hiç gitmek gelmiyor anlamıyorum kim çıkarmış bu doğum da illa orda olma kuralını. Yardım edecek kimse olmaz tmm gidersin ama onun haricinde neden çıkmış yani off. Bi bahane de bulamam . Hastaneden çıkınca gidip kalsam iki gün olmaz mı? Bunu nasıl diyebilirim?
Doğumdan bir gün önce git ve kal tabii ki ablanın yanında en azından bir kaç gün. Merak etme ölmezsiniz o kadar ayrı kalınca. Sen eşin uğruna ablanın yanında olmak istemiyorsun ama o ayrı kalmak istemediğin eşinin ablası ya da kız kardeşi doğum yapsa emin ol seni sürüye sürüye götürür.

Anne xx (esinin) işi varmış ben hastaneden çıktıktan sonra geleceğim deyin Eşinizin ne iş yaptığını bilsem onagoreyalan soylicm:)

Back
X