Düşünmekten bıktım.

Uzun süre kalmana gerek yok.Max 3 gün olacak şekilde ablanı ve yeğenini görüp gelirsin.Ama isteksizliğini kınayasım geldi. Ablanın en zor ve en güzel gününde yanında olacaksın sonuçta. Doğumumda annem, teyzem, kız kardeşlerim, görümcelerim yanındaydı. Bana ve bebişime çok destek olmuşlardı.

Benim kardeşim şöyle düşünse hiç gelmesin daha iyi derim.
Nasıl bir bıkkınlık, isteksizlikle anlatmışsınız gitmek istemediğinizi.

Kimse gırtlağınıza yapışmaz, gitmezseniz gitmeyin.
2 gün kalır sezaryende, çıktığı zaman gidin 2 gün de siz kalın dönün madem o kadarı sizi sıkmayacaksa..

Ben teyze olsam sevinçten delirirdim herhalde

Bi süre eşinden ayrı kalınca ne olacak anlamadim? Kaçırıyorlar mi adamı? Ya da güvenmiyorsun da yalnız bırakmak mi istemiyorsun? Nedeni nedir yani?

Biricik kız kardeşim, en iyi arkadaşım doğum yapacakta ben o özel gününde yanında olmayacağım... Sarılıp mutluluktan ağlamayacağim öyle mi... Öyle bişey yapsam kendime "abla" demeye utanirdim.

Aynı şekilde kız kardeşimin de benim doğumuma sırf eşinden ayrı kalmamak için gelmek istemediğini duysam kalbim paramparça olurdu heralde. Hoş benim kardeşim asla böyle bişey yapmaz.

Ama hemen yargilamakta istemiyorum tabi, samimiyetiniz, birbirinize olan sevginiz, dostlugunuz ne düzeyde.. aranızda problem mi var.. eşini yalnız bırakmaktan korkuyor musun geçerli bi nedenin mi var. Bunları bilmeden yorum yapıyoruz biz tabii. Ben kendi abla kardeş iliskimizden yola cikarak konuştum.
Böle bi durum yok sadece eşimle flört döneminde çok zorluk çektik 4 5 ay telde bile konuşmadık görüşemedik aynı survivordaki gbi. İnsanlar nasıl ağlıyor orda bile büyük B i psikoloji isteyen bi durum. Onun haricinde de de görüşrmediğimz zmnlar oldu film gbi bi ilişkimz vardı gerçkten filme konu olur ve herkes ağlar eminim.. O yüzden ayrı kalmak hiç istemiyorum artık bir de 1.5 yıllık evliyiz belki o yüzden ayrı kalmak istemiyo olmam. Tabiki bnde yeğenim olacağı için çok mutluyum onu çok merak ediyorum tipi nasıl olacak kime benzeyecek ablamı da çok seviyorum yannda olmak da istiyorum. Tek sorun şu özlem meselesi. Artık nefret ettim ayrı kalmaktan özlemden o yüzden böyleyim.
Gidecektim zaten ablamın yanına sadece kaç gün kalsam diye düşünüyordum doğum olacağı gün gderm iki gün hastanede yapılıyormuş sanrm kalırım hastaneden çıkınca da bi gün kalır dördüncü gün akşam dönerim arrtk

Gidersem surat neden asayım o kadarda değil asmam
Şöyle anlatayım.
Ailelerimizle aynı şehirde yaşıyorum, malum doğumum yaklaştı ve annem kalacak yanımda hastanede.
Evim aileme 5 dk uzalıkta, hastane ablamın işyerinin dibinde.
Buna rağmen canım ablam eve gitmek istemiyor, 1 hafta izin alacağım hastanede ya cafede sabahlarım diyor ya da karşıdaki otelden oda tutarım, ihtiyaçlar için gider gelirim, seni annemle bir başına bırakamam diyor.
Halbuki arabası var, 20 dk da evine gitse gece yatsa uyusa ya da ben eve çıkınca gelse değil mi?
Ama kardeşlik ve yiğen sevdası başka bir şey, söz dinletemiyoruz.

Siz anneniz kadar uzun kalmak zorunda değilsiniz ama bebek doğduğu gün hastanede olun derim.
Ablanız hastaneden çıktığı gece de kalır, sonraki gün dönersiniz.
3 gece eşinizden ayrı kalınca bir şey olmaz ama, doğuma gitmezseniz aranızda olan bağ iyice zedelenir.
Ayrıca bir ömür bunun lafını hem duyarsınız hem de kendi başınıza gelince pişmanlığını yaşarsınız.
İnsan böyle bir anında sadece sevdiklerini ve ailesini yanında görmek istiyor, hiçbir şey yapamasa bile gözlerine bakmak güç veriyor.
Bunu esirgemeyin ablanızdan.

Ablamla aramda 11 yas var ve dogum yapacağı gün yanında olmayı geçtim o gün içim yapacağı tatlı telaşlarda bile yanında oldum.(Alışveriş,süsleme vs) Koşa koşa uça uça giderdim teyze oluyosun ve o senin ablan isterse 50 kişi olsun ablan seni görmek ister

1.5 senelik evliyim dediniz. Peki esinize duydugunuz ozlemi suan ailenize duymuyor musunuz. Yani gideyim anne babamlankalayim hasret gidereyim demiyor musunuz. Artik evlisiniz zaten esiniz surekli yaninizda. Insan neyi kaybetmekten korkarsa onun yokluguyla imtihan olur. Bu kadar baglanmayin esinize.

Back
X