Düşünmekten sıkıştım kaldım ne yapmalıyım

Normal Bi ailede dediğiniz doğrudur. Para mal meselesine gelince konuyu zaten ben degıl onlar açtı hala da açmaya devam ediyorlar. Malları bölmek istememin sebebi mal almak degıl artık para yüzden laf duymak istememem. Kocam bana annenle görüşemezsn demedi benim evime giremez dedi kaldı ki sizin anneniz kocanızın yüzüne küfretseydi sizin kocanızın tepkisi ne olurdu keza küfürden önce defalarca kocama agır sözler söyledi

babanız vefat etmeden önce hiçmi mal paylaşımı yapmadı veya bir kağıt vasiyet.. yapmadıysa bile avukata danışın oda aynı şeyi söylicek o malda kesınlıkle sizinde hakkınız var

normal olması beklenemez ama şu durumda sana mal kalmadı hepsı abinindi vs demesi ne kadar normal bu kızla alıp veremediği ne illaki bir sorun vardı babası ölmeden önce veya daha eskiye dayanan bir problem olması lazım bunu söylesi için çünkü eşini kaybeden bır kadın pskolojısı yok kızına kin giden bir anne var

aslinda miras konusunda direk hakkim neyse alacagim, ne eksik ne fazla diye kesin konusun ve kapatin bu konuyu.
Miras konusunu her actiklarinda da ayni seyi soyleyin, konusmaya gerek yok, devlet neye karar verirse o olacak diyip yine kapatin konuyu.

Diger meselelerde de yine net olun, ornegin vicdan yapiyorsunuz uzuluyorsunuz arayip sormak istiyorsunuz,
arayin ama bedduaya basladigi gibi kapatin telefonu,
ziyaretine gidin, istemediginiz bir sey soyledigi an ayrilin evinden,
boyle boyle uzun surecektir ama anneniz eger sizi tamamen kaybetmeyi goze almadi ise geri basacaktir, zaten diger durumda yapacaginiz bir sey yok.

O kadar üzüldüm ki babanıza,sırf mezar yerinden kâr edicez diye adamcağızı üç gün bekletmişler
Yazıklar olsun öyle eşe öyle evlatlara!!
Anneniz bencil biri,sizi düşünmüyor ki,kimi düşünüyorsa o ilgilensin.
Çok üzüldüm çok

Evladın da anne baba üzerinde hakkı vardır.
Ve sizi bu haktan mahrum edemez anneniz.
Babanızın mirasına engel olamaz.
Kendisi anne ise, hakkı varsa sizin de evlat olarak hakkınız var.

Eğer babanız gerçekten mirastan pay almanızı istemeseydi, notere gidip bunu yazıyla belirtirdi. O zaman gerçekten alamazdınız. Payınıza düşen her kuruş sizin evlat olarak hakkınız.

Bu "hayırsız evlat" olma endişeniz de yersiz. Ben böyle konularda sadece kendi vicdanıma bakarım, manipülasyona gelmemeye çalışırım. Evlatlık görevleri arasında babamın bütün malını anneme ve abime vermek var mı?

Malını bırakma annen çok uyanık, ama yalnız da bırakma sonuçta annen

Anneme yapabilcegm seyleri söylememe rağmen yanında duran bekar abimi seciyor onu kayırıyor. Tuttrdular su kadar para vercez hepimiz arsaya lazm. bana gelecek kiraya el koydular erkek kardesim yollamadı. Babamın mezarını benden habersiz yaptrmıslar o çok içime oturdu Almanya'daki abimde kız kardesi ne söyleme gidince babasının mezarına görsün femisler söylemedi o gundem beri onla da konusmaya kestım. Yollamadıklarını da mezar parası dedm..

Ben bazılarının aksine hakkım olan 1 TL’yi bile bırakmam. Söke söke alırım, ben evlat değil miyim, hakkım değil mi? Yobazlık yaptıkları. Akıllarınca kız çocuğunu mirastan mahrum bırakacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…