- 26 Nisan 2020
- 14
- 5
- 16
- 33
- Konu Sahibi Bastinseltiks
-
Hakkin neyse al.Babanin nerde (banka arsa ev) varsa hakkini al.Anne hakki başka miras baska.Ölüm hak miras helal.Annende iliskinizi nasil istiyorsa bırak öyle olsun.Dusme üstüne Anne olarak lafını,hareketlerini bilmeli o daNerden başlıyayım bilmiyorum sıkıştım kaldım. Evlendıkten 1.5 ay sonra bbam mide kanserine yakalandı 45 gun içinde öldü.babam hasta olduğunda malının birini satıp özel hastanede yat dedık eşimle annem beni babamın malına göz koymakla suçladı.annem hastanede babamın öldüğünü öğrendiğinde babann bankadaki hesabındaki parayı çek dedi çekmedim. Almanyadan abim hasta olduğunu bilmesine rağmen babamın öldüğü gün geldi. Babama aıle Mezarlığı alalım dedık 12 bin TL vermemek için 1. Gün bize ait arsaya 2. Gün memlekete 3. Günde tek kişi mezarın 400 TL oldugunu öğrenince yaşadığımız şehre gömdük. Annemin bankada yüklü Bi miktar olmasına rağmen 3. Gün morgda kaldı babam. Ölümünün 8. Günü annem beni arayıp bban sana mal bırakmak istemiyordu kalan miras hakkını bana yada diğer abine bırak dedi. Sürekli beni arayıp taciz etti. Annem eşime küfretti konusmadm. Konusmadığm sürede annem beddua okuyup ses kaydı yolladı. Ben eve girmeyeyim diye evin anahtarını degiştirdi. Erkek kardesi sürekli anneni korkutuyor yalnız kalıcak sın diye. Annen gece kötü tek basına dısarı cıkmıyor erkek kardesim calışmaya gidecek annemi teyzeme bıraktı. Esim evimize giremez dedi depremden kokarsa tek basına kalamaz. Ev ihtiyacını ben getrröm dedm ama içim almıyor yaptıklarını. Anne hakkıyla kendim arasında eziliyorum ne yapmalıyım
O zaman ona gore konuşacaktıGözleri görse üzülmicem. Ama dısarı cıkamıyır. Evini temizliyor yemeğini yapıyor çat pat ama dısarı cıkamıyor ihtiyacı olsa alamaz erkek kardesi de bunu kullanıyor
Sizin anne sizi gözden çıkarmış haberiniz olsun da.O yokken eve girmeyeyim diye evin anahtarlarını bile değiştirmiş konsumadgm sürede alamanyadaki abim dedi. İçim almıyor o eve gitmeye
Benim ahlak anlayışımda babamin mali annemin anneminki babamındır. İkisinden birisi hayattaysa evlat para işini onlara bırakacak. Kendisi ne istiyorsa yapar.Nerden başlıyayım bilmiyorum sıkıştım kaldım. Evlendıkten 1.5 ay sonra bbam mide kanserine yakalandı 45 gun içinde öldü.babam hasta olduğunda malının birini satıp özel hastanede yat dedık eşimle annem beni babamın malına göz koymakla suçladı.annem hastanede babamın öldüğünü öğrendiğinde babann bankadaki hesabındaki parayı çek dedi çekmedim. Almanyadan abim hasta olduğunu bilmesine rağmen babamın öldüğü gün geldi. Babama aıle Mezarlığı alalım dedık 12 bin TL vermemek için 1. Gün bize ait arsaya 2. Gün memlekete 3. Günde tek kişi mezarın 400 TL oldugunu öğrenince yaşadığımız şehre gömdük. Annemin bankada yüklü Bi miktar olmasına rağmen 3. Gün morgda kaldı babam. Ölümünün 8. Günü annem beni arayıp bban sana mal bırakmak istemiyordu kalan miras hakkını bana yada diğer abine bırak dedi. Sürekli beni arayıp taciz etti. Annem eşime küfretti konusmadm. Konusmadığm sürede annem beddua okuyup ses kaydı yolladı. Ben eve girmeyeyim diye evin anahtarını degiştirdi. Erkek kardesi sürekli anneni korkutuyor yalnız kalıcak sın diye. Annen gece kötü tek basına dısarı cıkmıyor erkek kardesim calışmaya gidecek annemi teyzeme bıraktı. Esim evimize giremez dedi depremden kokarsa tek basına kalamaz. Ev ihtiyacını ben getrröm dedm ama içim almıyor yaptıklarını. Anne hakkıyla kendim arasında eziliyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?