oluyorlar işte, Allah vicdan versin ne diyeyim...İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor
zaten hep dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlat versin diye... akrabam var tüp bebek doktoru, o diyor artık gelin daha fazla beklemeyin diye. benim kocam gitmiyor. o da ayrı bir sinir olma sebebi.Sıkıntın yoksa inanki olur zamanına vardır öyle bir anda gelicek ki Allah ım iyiki bugün olmuş diyeceksin.
Benimde eltim karnımdaki çocuğumu kıskanıyorsun dedi bana. Çocuğun günahı yok ama annesiyle küsüm diye çocuğu hiç kucaklamadım sırf senin yaşadığın bir şeyi yaşamamak için.
Allah ın verdiği nimet bence istediği zaman hamilr kalmak ama böyle değişikler kendileri yapıyor sanıyor tövbe haşaa.
canım, benim yumurtam oluşuyor klomensiz de. iğnesiz de çatlıyor. pco da yok. ama vermeyen Allah vermiyor.
ben de çocuk doğurup hava atanlara çok sinir oluyorum. kuzenim var benim, kavgalıyız. 3-4 yaşlarında da çocuğu var. çocuğunu nasıl seviyorum anlatamam. sonuçta çocuk masum, ne bilsin kavgayı... bir gün severken gördü, "sülük gibi yapışma, konuşmuyoruz, çocuğumu sevme" dedi. o günden sonra benim için bitti, artık 2 cihanda da akrabam değil. o çocuğu veren de Allah, (göstermesin ama) alan da Allah. bununla insan kalp kırar mı? kırdı işte...
Ben mecbur gittim canım bana bir tek ordaki dr iyi geldi. Oğlumu kaybedince geldi sarıldı kendimi hiç bu kadar çeresiz hissetmemiştim dedi.Ben kürtaj olduğum hastaneye bi daha gitmedim, gidemedim hiç. Her biri Başka hastanelerde oldu ama hissettirdiği duygu hep ayni. Insallah dogum katina bir sonraki gidişimizde sağlıklı bebeklerimiz kucağımızda çıkarız.
amin, inşallah. küçücük çocuğun ne suçu var di mi? bırak sevelim. biliyordur eminim benim isteyip de hamile kalamadığımı. can yakmak için söyledi ve yaktı. eğer hakkım varsa bir toz zerresi kadar da olsa, hakkımı helal etmiyorum ben de...Kanım dondu gerçekten. Insanların kalpleri katılaşmış, Allah kimseyi evladıyla sınamasın böyle kötü niyetli insanlara kalp kıracak, can yakacak fırsat vermesin.
Akraban nerde çalışıyor gıı?oluyorlar işte, Allah vicdan versin ne diyeyim...
zaten hep dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlat versin diye... akrabam var tüp bebek doktoru, o diyor artık gelin daha fazla beklemeyin diye. benim kocam gitmiyor. o da ayrı bir sinir olma sebebi.
Eşim in değerleri ve hızı düşük çıktı . Ameliyat oldu 9 ay önce . Bende mart ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Ama yumurtam büyümüyor kendiliğinden . Klomen kullansam bile 15 ml de çatlıyor kendiliğinden. Böyle işte canımdoktora illaki gitmişsindir ne durumdasın, inan inşallah olucak hemde en iyisi en güzeli. Bak toplaştık kaç kişiyiz daha bizden haberi olmayan kaç kişi var kim bilir.
Destekle duayla Allahın izniyle olurinşallah
istanbulda canım. şimdi hastane adı vermeyeyim reklama girmesin ama ünlü bir yerde.Akraban nerde çalışıyor gıı?
Gidin bence illa tüp için değil ki o merkezlerde bakılmamış herşeye bakılıyor belki kaçırdığın bir yer vardır düzeltirler. Bu kocaların çok bilmişliğide
Klomen az geliyordur dozu,druna femarayı spr birde.Eşim in değerleri ve hızı düşük çıktı . Ameliyat oldu 9 ay önce . Bende mart ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Ama yumurtam büyümüyor kendiliğinden . Klomen kullansam bile 15 ml de çatlıyor kendiliğinden. Böyle işte canım
amin, inşallah. küçücük çocuğun ne suçu var di mi? bırak sevelim. biliyordur eminim benim isteyip de hamile kalamadığımı. can yakmak için söyledi ve yaktı. eğer hakkım varsa bir toz zerresi kadar da olsa, hakkımı helal etmiyorum ben de...
Anladım canım genetikleri orada baktır bence bilemezsin. Hem yakın olunca daha rahat olursunistanbulda canım. şimdi hastane adı vermeyeyim reklama girmesin ama ünlü bir yerde.
ben internette tüp bebekle ilgili bulduğum pek çok kan testini yaptırdım. yaptırdıkça ona da fotosunu attım, sıkıntı yok dedi. sanırım bir tek genetik için kan bakılmadı bizde. o da kendi kafamıza göre bakılıyor mu bilmem.
Acıyarak bakanlardan ben de bıktım sanki bizim elimizde olan bir şeymiş gibiBir çocuğu sevmenin neresinden kötülük cikardi anlamıyorum. Sen zaten hakkını helal etmiş olsan da Allah görüyor benim için rahat canım kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.
Ben de ne zaman bir toplumda çocuk sevsem acıyarak bakıyor ve dua etmeye başlıyorlar kulağım duya duya. Hiç aklımda bi şey yokken bir anda aklıma getiriyorlar. Cocuklari cok seven beni Kucağıma çocuk alamaz hale getirdiler. Bir kadinin hemcinsini anlamamasi cok kotu
Hah işte o her şeye yprum yapan güya iyiliğimizi isteyenler yüzünden kafamızdan atamıyoruz ki. Ben ameliyat oldum biri sprdu ne zaman çocuk düşünmen gerek dedi. 1 yıl bitince dedim. Ondan sonra 3 defa daha farklı zamanlarda sordu 1 yıl daha dolmadı dedim.Bir çocuğu sevmenin neresinden kötülük cikardi anlamıyorum. Sen zaten hakkını helal etmiş olsan da Allah görüyor benim için rahat canım kimsenin yaptığı yanına kalmıyor.
Ben de ne zaman bir toplumda çocuk sevsem acıyarak bakıyor ve dua etmeye başlıyorlar kulağım duya duya. Hiç aklımda bi şey yokken bir anda aklıma getiriyorlar. Cocuklari cok seven beni Kucağıma çocuk alamaz hale getirdiler. Bir kadinin hemcinsini anlamamasi cok kotu
Bende şuan onu kullanmaya başladım canım. Bi etkisi oldumu nasıldı.ben 2 ay inofolic kullandım, eşim de son 2 aydır her gün keçiboynuzu suyu içip, soğuk sıkım özünü yiyor.
yalnız ben inofolic saşeyi yumurtlama görene kadar kullandım ve 2 ayda toplamda 1 kutu içmiş oldum. kullanan oldu mu hiç? bazı topiklerde aralıksız kullananları okudum.
2 kere kurtaj oldum ikisinde de ben kan ağlarken yan odadan bebek sesleri geliyordu çok çok hırpalayıcı birşey...Hep düşündüm neden kürtaj olanlar ile doğum yapanları aynı kata alirlar. Rahim filmi cekilenlerin de odaları aynı katta. O sedye üzerinde canından can gitmişken renkli kapı süslü odalardan gelen bebek sesleri eşliğinde odalarımıza goturulduk. Kürtaj, histereskopi, Rahim filmi... üçünde de aynı katta yatırımdım. Rahim filmi çekildiğinde narkozun etkisiyle "ben artık eli boş dönmek istemiyorum bu odalara" diye aglamisim. Meğer dile vurmadan dert edinmişim bu durumu.
Dile vurmadan diyorum çünkü ben bebeğimi kaybettigimdehiç yalnız bırakmadılar beni aglamama izin vermediler eşim sürekli yanımda dolaştı ve aglamamam icin uğraştı. O da uzulmesin diye o kadar çok icime atmıştım ki yıllar sonra cıktı bendeki hasarları. 2 yıl sonra psikologa gittik ve bana bebeğine vedalasamamissin dedi. Evet vedalasamamistim hıçkıra hıçkıra ağlayamamıştım. Eğer bebeğini yeni kaybeden biri varsa en büyük tavsiyem günlerce ağlayın içinizde tutmayın. Bebeginizle vedalasin. Hicbir teselliye kulak asmayın.
Allah ın işine karışıyorlar işte. Milyon tane insan toplansak bir bebeğin saçının telini yapamayız. Kendi elimizde olan bir şeye bu kadar yorum yapamazlar ama.Acıyarak bakanlardan ben de bıktım sanki bizim elimizde olan bir şeymiş gibi
valla bilmiyorum ki, pandemiye denk geldi doktora yumurta takibi yaptıramadım. ovu. testleriyle takip ettim, yumurtlama ve çatlamayı gördüm ama inofolicten önce de testlerde görüyordum çatlamayı.Bende şuan onu kullanmaya başladım canım. Bi etkisi oldumu nasıldı.
Neden yumurta oluşuncaya kadar? Yumurtanın gelişimine faydası olmaz mı devam etsenben 2 ay inofolic kullandım, eşim de son 2 aydır her gün keçiboynuzu suyu içip, soğuk sıkım özünü yiyor.
yalnız ben inofolic saşeyi yumurtlama görene kadar kullandım ve 2 ayda toplamda 1 kutu içmiş oldum. kullanan oldu mu hiç? bazı topiklerde aralıksız kullananları okudum.
işte yumurta çatlayınca bir daha işe yaramaz diye düşündüm. sonuçta yumurta yumurtalıklardan salınıncaya kadar olan zaman önemli, sonrasında 24 saat yaşıyor zaten. bir dahaki yumurta adetin 2. günü oluşmaya başlıyor.Neden yumurta oluşuncaya kadar? Yumurtanın gelişimine faydası olmaz mı devam etsen
Hah işte o her şeye yprum yapan güya iyiliğimizi isteyenler yüzünden kafamızdan atamıyoruz ki. Ben ameliyat oldum biri sprdu ne zaman çocuk düşünmen gerek dedi. 1 yıl bitince dedim. Ondan sonra 3 defa daha farklı zamanlarda sordu 1 yıl daha dolmadı dedim.
Yahu bir salın artık bizi bir bırakın. Ben kafam dağılsın diye örgüyle uğraşıyorum kendi çocuğuna hazırlık yapma diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?