- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
- 103
Acıyarak bakanlardan ben de bıktım sanki bizim elimizde olan bir şeymiş gibi
Insallah canım insallah bu acıyı çeken hepimize nasip eder umudumu gücümü kaybetmek istemiyorum ❤Ahh canım bu sefer daha iyi olur inşallah. Bende yakınanlara kızıyordum kendimmidem bulandıkça çok şükür diyordum.
Milletin ladı bitmez olsada aynı olmaz ki. Kötü tecrübe yaşadıktan sonra hamilelik zehir oluyorAllah halimizi görüyor ve inşallah nasip edecek.
2 kere kurtaj oldum ikisinde de ben kan ağlarken yan odadan bebek sesleri geliyordu çok çok hırpalayıcı birşey...
Ben mecbur gittim canım bana bir tek ordaki dr iyi geldi. Oğlumu kaybedince geldi sarıldı kendimi hiç bu kadar çeresiz hissetmemiştim dedi.
Kendiside pkoluymuş bu yüzden beni anlıyor
Ama hastaneye gidince içim sızlıyor doğumdan sonra 2 defa gittim zaten. Ondan sonra gidemedim. İnşallah hamile kalıp giderim ve o güzel odaların birinde bu sefer zamanında doğum yaparım. Yaparız inşallah
Bu kk olmasa beni anlayan yok iyiki varsınız kızlar
Hepimiz aynı durumdayız maalesef .. acıyanlar mı dersin gözümüze sokanlar mı dersin zaten kendimiz yeterince üzülüyoruz bir de bunlarla uğraşmak gerçekten zor ... iş ortamında bir arkadaş benim de çocuk istediğimi biliyordu o da düşünüyormuş ama bir süre olmadı üstünden birkaç gün geçti herkesin içinde kahkaha atarak hamile olduğunu söyledi benim gözlerim doldu kendimi eve zor attım özellikle gözüme sokmak istedi gibi hissettim belki de bana öyle geldi ama ben olsam bu şekilde kahkaha atmazdım çünkü Benim de istediğimi ve olmadığını kendisi çok iyi biliyordu Allah herkesin gönlüne göre versin gerçekten imtihanımız zorÇevremdeki herkes Allah inancı olan insanlar fakat Allah 'ın henüz nasib etmediğini anlamıyorlar.
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki içinin nasıl cayır cayır yandığını...hiç geçmeyecek biliyorum, inşallah Allah bize de o bebek sesleriyle o odalarda yatmayı nasip edecek yeter ki pes etmeyelim sınavımız böyleymiş insallah başaracağız arkadaşımHer şeyi atlatırım belki ama o hastane odasinda bebek sesleri arasindaki çaresizliğimi unutamam.
Salınsada az daha büyütür belki. Bu ay olur inşallah olmazsa birde öyle deneişte yumurta çatlayınca bir daha işe yaramaz diye düşündüm. sonuçta yumurta yumurtalıklardan salınıncaya kadar olan zaman önemli, sonrasında 24 saat yaşıyor zaten. bir dahaki yumurta adetin 2. günü oluşmaya başlıyor.
Son kez kullanacağım canım bu ay. 1 kutu alacağım kutu bitene kadar içeceğim 20 gün, hayırlısı bakalımSalınsada az daha büyütür belki. Bu ay olur inşallah olmazsa birde öyle dene
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki içinin nasıl cayır cayır yandığını...hiç geçmeyecek biliyorum, inşallah Allah bize de o bebek sesleriyle o odalarda yatmayı nasip edecek yeter ki pes etmeyelim sınavımız böyleymiş insallah başaracağız arkadaşım
Hepimiz aynı durumdayız maalesef .. acıyanlar mı dersin gözümüze sokanlar mı dersin zaten kendimiz yeterince üzülüyoruz bir de bunlarla uğraşmak gerçekten zor ... iş ortamında bir arkadaş benim de çocuk istediğimi biliyordu o da düşünüyormuş ama bir süre olmadı üstünden birkaç gün geçti herkesin içinde kahkaha atarak hamile olduğunu söyledi benim gözlerim doldu kendimi eve zor attım özellikle gözüme sokmak istedi gibi hissettim belki de bana öyle geldi ama ben olsam bu şekilde kahkaha atmazdım çünkü Benim de istediğimi ve olmadığını kendisi çok iyi biliyordu Allah herkesin gönlüne göre versin gerçekten imtihanımız zor
İnsan kendini bir eksik hissediyor değil miBen böyle yapanlarda art niyet aramadan edemiyorum dediğin gibi belki de biz ekstra hassasız ama zaten yaşadıklarımız bizi böyle yaptı. Ben özellikle en yakınlarımdan hassasiyet bekledim ama hiç göremedim. Kayınvalidem cok iyidir destek olur bana hep ama eltimin çocuklarını bana anlatıyor sürekli, alt katında oturuyor. Gece rüyamda bebeğimi görüyorum sabah çocuk kahkahası ile uyanıp aşağıya indiğimde eltimin çocuklarıyla oynayan eşim kayınvalidem kayınpederimi görüyorum. Nasil mutlular. O tabloda anne ben olmak isterdim diye iç geçiyorum yüzüme yansıyor mutsuzluğum bunu başka anliyorlar sanki ben o cocuklari istemiyorum gibi düşünüyorlar halbuki benim kalp agrım başka. Anlayan yok.
Canım benim arkadaşımın eşi de ameliyat oldu 1.5 yıl sonra oldu çocukları. Kızı 8 aylıkken de yeniden hamile kaldı. Umudunu kesme hemenBen de üç yıldır evliyim iki yıldır düşünüyoruz nasip olmadı bir yıl dolunca doktora gittik eşimin değerleri oldukça düşük çıktı hiç beklemediğim bir durumdu hep benden kaynaklı bir şey var diye düşünürdüm çünkü adetlerim son zamanlarda düzensizdi ama hsg de çektim tüm kontrolleri oldum bir sorun yık dedi doktor ... Eşimde varikosel varmış baya da ilerlemiş parayı denkleştirip ameliyatı olduk neredeyse bir yıl olacak hiçbir şekilde hamile kalamadım virüs sebebiyle r daha gidip de test de yapmadık ama zaten ameliyat işe yararsa ilk altı ayda olur demişti doktor demek ki bir işe yaramamışEşim üzülmesin diye üzüntümü içime atmak zorunda kalıyorum çoğu zaman ve bunalıyorum tabi bu süreçte hiç yanımızda olmayan ailesi de cabası..,, velhasıl ben de yoruldum
Doktor altı ay içinde olması gerek demişti bir de ben araştırdım çoğunluk ameliyatın ilk dört ayında hamile kalıyor bizim bir yıl geçmek üzere o yüzden umutsuzluğa kapıldım genel olarak da karamsar bir ruh haline sahibim zaten inşallah bana da isteyen tüm kardeşlerime de nasip olur bir gün ...Canım benim arkadaşımın eşi de ameliyat oldu 1.5 yıl sonra oldu çocukları. Kızı 8 aylıkken de yeniden hamile kaldı. Umudunu kesme hemen
Neden öyle dedi canım.. ALLAH ol derse olur inşallah..Ben çok stresliyim @Mavim25 regl olmayı bekliyorum tedaviye başlayacağım olamiyorum .gebelik ihtimali aklına gelmesin doktor gece gündüz deneseniz olmaz dedi
Eşimin sperm sayısı hareketi az .dogal yolla çok zor hatta imkansız dediNeden öyle dedi canım.. ALLAH ol derse olur inşallah..
İnşallah. Ama herkeste aynı olmuyor demek. Ben de çok karamsarim. 3yillik evliyim. İlk 2yil korumadim ama gözüm mü kör oldu bilmiyorum hiç çocuk neden olmadı diye de düşünmedim. 1yildir takviyeler, ilaçlar, aşılama elimizden geleni yapıyoruz ama olmadı. Bu ay Ankara'ya gidip gerekirse tüp bebeği görüşelim artık dedik. Dizi izliyorum kadın kızına sarılıyor ben hiç bunu yaşayamayacagim diye ağlıyorum. Arkadaşım çocuk düşünüyorum diyor iki ay sonra hamile kalıyor hem kıskanıyorum hem de bu kadar kötü niyetli olduğum için ağlıyorum. Eşime sen beni bırakma iki yıl içinde olmazsa söz ben seni bırakacağım dedim en son. Gülüyor şimdi ama belki birkaç yıl sonra mantıklı gelir ona da. Allah kimseyi bunlarla sinamasin.Doktor altı ay içinde olması gerek demişti bir de ben araştırdım çoğunluk ameliyatın ilk dört ayında hamile kalıyor bizim bir yıl geçmek üzere o yüzden umutsuzluğa kapıldım genel olarak da karamsar bir ruh haline sahibim zaten inşallah bana da isteyen tüm kardeşlerime de nasip olur bir gün ...
Aynen aslında bütün sorun bu ne yazikki anlayamıyorlar öbür dünyayı kazandigimizi ve aslında allahın bize sınav verdiğini bizim aciz bir kul olduğumuzu anlayamıyorlar.. Bu kulaklar neler duydu yazacağım şok olacaksınız arkadaşlar..Çevremdeki herkes Allah inancı olan insanlar fakat Allah 'ın henüz nasib etmediğini anlamıyorlar.
Hiç unutma canım doktor sadece vesile RABBİM ol derse olur normal yolla da olur.. hiç ümidini kaybetme allahım çok büyük..Eşimin sperm sayısı hareketi az .dogal yolla çok zor hatta imkansız dedi
Aynen aslında bütün sorun bu ne yazikki anlayamıyorlar öbür dünyayı kazandigimizi ve aslında allahın bize sınav verdiğini bizim aciz bir kul olduğumuzu anlayamıyorlar.. Bu kulaklar neler duydu yazacağım şok olacaksınız arkadaşlar..
İnsan kendini bir eksik hissediyor değil miRabbim bizlere de tez zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah kardeşim çok içten diliyorum bunu ...Sadece Allah’a sığınınca huzur buluyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?