Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canım insallah bu acıyı çeken hepimize nasip eder umudumu gücümü kaybetmek istemiyorum ❤

Iyi doktorlardan allah razı olsun. Benimki berbat bir doktordu. Bebegimin kalbinin durduğunu yüzüme bakmadan kağıda bi şeyler karalarken söyledi. Hemen kürtaj olman gerek dedi ben hıçkıra hıçkıra ağlarken sıradaki hastasını almak için elime kağıtlar tutuşturup beni odadan cikardi. Simdiki aklim olsa operasyonu ona yaptirmazdim. Böyle gaddar insanlara can emanet edilmez

Çevremdeki herkes Allah inancı olan insanlar fakat Allah 'ın henüz nasib etmediğini anlamıyorlar.
Hepimiz aynı durumdayız maalesef .. acıyanlar mı dersin gözümüze sokanlar mı dersin zaten kendimiz yeterince üzülüyoruz bir de bunlarla uğraşmak gerçekten zor ... iş ortamında bir arkadaş benim de çocuk istediğimi biliyordu o da düşünüyormuş ama bir süre olmadı üstünden birkaç gün geçti herkesin içinde kahkaha atarak hamile olduğunu söyledi benim gözlerim doldu kendimi eve zor attım özellikle gözüme sokmak istedi gibi hissettim belki de bana öyle geldi ama ben olsam bu şekilde kahkaha atmazdım çünkü Benim de istediğimi ve olmadığını kendisi çok iyi biliyordu Allah herkesin gönlüne göre versin gerçekten imtihanımız zor

Her şeyi atlatırım belki ama o hastane odasinda bebek sesleri arasindaki çaresizliğimi unutamam.
Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki içinin nasıl cayır cayır yandığını...hiç geçmeyecek biliyorum, inşallah Allah bize de o bebek sesleriyle o odalarda yatmayı nasip edecek yeter ki pes etmeyelim sınavımız böyleymiş insallah başaracağız arkadaşım

Salınsada az daha büyütür belki. Bu ay olur inşallah olmazsa birde öyle dene

Amin insallah çok sagol birilerinin seni anlaması cok guzel yazdıkça okudukça rahatlıyorum inşallah güzel haberleri yazdığım okuduğum günler de gelecek. Mcz09 çok teşekkürler dertlesmeye ihtiyacım varmış

Ben böyle yapanlarda art niyet aramadan edemiyorum dediğin gibi belki de biz ekstra hassasız ama zaten yaşadıklarımız bizi böyle yaptı. Ben özellikle en yakınlarımdan hassasiyet bekledim ama hiç göremedim. Kayınvalidem cok iyidir destek olur bana hep ama eltimin çocuklarını bana anlatıyor sürekli, alt katında oturuyor. Gece rüyamda bebeğimi görüyorum sabah çocuk kahkahası ile uyanıp aşağıya indiğimde eltimin çocuklarıyla oynayan eşim kayınvalidem kayınpederimi görüyorum. Nasil mutlular. O tabloda anne ben olmak isterdim diye iç geçiyorum yüzüme yansıyor mutsuzluğum bunu başka anliyorlar sanki ben o cocuklari istemiyorum gibi düşünüyorlar halbuki benim kalp agrım başka. Anlayan yok.

İnsan kendini bir eksik hissediyor değil mi Rabbim bizlere de tez zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah kardeşim çok içten diliyorum bunu ...Sadece Allah’a sığınınca huzur buluyorum ...

Canım benim arkadaşımın eşi de ameliyat oldu 1.5 yıl sonra oldu çocukları. Kızı 8 aylıkken de yeniden hamile kaldı. Umudunu kesme hemen

Canım benim arkadaşımın eşi de ameliyat oldu 1.5 yıl sonra oldu çocukları. Kızı 8 aylıkken de yeniden hamile kaldı. Umudunu kesme hemen
Doktor altı ay içinde olması gerek demişti bir de ben araştırdım çoğunluk ameliyatın ilk dört ayında hamile kalıyor bizim bir yıl geçmek üzere o yüzden umutsuzluğa kapıldım genel olarak da karamsar bir ruh haline sahibim zaten inşallah bana da isteyen tüm kardeşlerime de nasip olur bir gün ...

İnşallah. Ama herkeste aynı olmuyor demek. Ben de çok karamsarim. 3yillik evliyim. İlk 2yil korumadim ama gözüm mü kör oldu bilmiyorum hiç çocuk neden olmadı diye de düşünmedim. 1yildir takviyeler, ilaçlar, aşılama elimizden geleni yapıyoruz ama olmadı. Bu ay Ankara'ya gidip gerekirse tüp bebeği görüşelim artık dedik. Dizi izliyorum kadın kızına sarılıyor ben hiç bunu yaşayamayacagim diye ağlıyorum. Arkadaşım çocuk düşünüyorum diyor iki ay sonra hamile kalıyor hem kıskanıyorum hem de bu kadar kötü niyetli olduğum için ağlıyorum. Eşime sen beni bırakma iki yıl içinde olmazsa söz ben seni bırakacağım dedim en son. Gülüyor şimdi ama belki birkaç yıl sonra mantıklı gelir ona da. Allah kimseyi bunlarla sinamasin.

Çevremdeki herkes Allah inancı olan insanlar fakat Allah 'ın henüz nasib etmediğini anlamıyorlar.
Aynen aslında bütün sorun bu ne yazikki anlayamıyorlar öbür dünyayı kazandigimizi ve aslında allahın bize sınav verdiğini bizim aciz bir kul olduğumuzu anlayamıyorlar.. Bu kulaklar neler duydu yazacağım şok olacaksınız arkadaşlar..

Evet malesef gözleri kör olmuş bazılarının. Bizler de sınavımızı isyan etmeden tevekkül ile geçirip sağlıklı bebekler ile mukafatlandiralim inşallah duam sizinle

İnsan kendini bir eksik hissediyor değil mi Rabbim bizlere de tez zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah kardeşim çok içten diliyorum bunu ...Sadece Allah’a sığınınca huzur buluyorum ...

Hem de cok. Yeri dolmayan bi eksiklik. Anneler günü reklamları, mesajları ile başettim de simdi babalar gunu reklamlarını eşimle izlerken canım çok yanıyor. O reklamları ben Onu izliyorum. Acaba içinden baba olmayı geçiriyor mu kendini hayal ediyor mu diye düşünüyorum. Ikı kişilik uzuluyorum. Suphesiz Allah en hayırlı zamanda nasibimizde varsa bizim de kucagimiz dolduracak. Sabir ve güç gerek. Duamdasın sen de canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…