Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çok stresliyim @Mavim25 regl olmayı bekliyorum tedaviye başlayacağım olamiyorum .gebelik ihtimali aklına gelmesin doktor gece gündüz deneseniz olmaz dedi
Nerden biliyormuş belli olmaz. Eğer eminsen hamile olmadığına adet söktürücü masaj yap hemen sökülür.

Allah sabır versin canım zor şeyler yaşamışsın inşallah yine rabbim sağlıcakla nasip eder herşey allahtan
İnşallah canım. Bunu anlamayan birine anlatınca tek söylediği çok takıyorsun ne yapayım ?

Kızlar olumsuzlukları konuşup kapatalım olumluya odaklanalım enerjimizi değiştirmeliyiz bence...Bu ayda tutturamazsam arısütü deneyeceğim sadece sizler neler yapıyorsunuz? ben de 30 yaşında düşük yaptım bir 23 nisan çocuk bayramı günü ve miraç kandiliydi.. dua ettim nolur bir daha bu acıyı yaşamayayım diye o gün bugün hamile kalamadım 3 yıl oldu...

İçimizi iyice dökelim sonra başlarız olumlu konuşmaya. Dert dinleyelim diye açtım ben arı sütü bal polen çok iyi diyorlar dene bencede.

Nerden biliyormuş belli olmaz. Eğer eminsen hamile olmadığına adet söktürücü masaj yap hemen sökülür.
Masaj yapıyorum canım da etkisi yok.adet söktürücü vs kullanmak istemiyorum doğal yolla olsun herşey istiyorum

Kızlar bende geldim ya herkesin olur ya takma kafana demesinden bıktım bende 10 aydır evliyim hiç korunmadık doktora yalvar yakar muayene oldum hiç sorun yok hatta yumurtan olgun ve catlamış kesin gebe kalırsın dedi 3 ay geçti hala gebe kalamıyorum. Benimle birlikte evlenen arkadaşım hamileliğinin 6.ayını bitiyor . İş yerinde 2 arkadaşım yeni Doğum yaptı . Kendimi bazen çok yalnız hissediyorum burası olmasa kafayı yerdim gibi geliyor kim ne derse desin olucak olucak diyemiyorum içimde bi ses ya hiç olmazsa diyor korkuyorum

hepinize günaydın hatunlar. bakıyorum ki dua topiği buraya toplanmış
ben de 3 yıllık evliyim, bebek için 2 sene olacak 2 ay sonra. ne hamile kaldım, ne düşük yaşadım ne de başka bir şey...
aşılama ya da tüp bebek de yapmadık hiç. sadece işte basit klomen, duphaston destekleri filan.
hsg dediler çektirdim, tahlil dediler yaptırdım, sperm dediler baktırdık, yok babam yok...

Kızlar olumsuzlukları konuşup kapatalım olumluya odaklanalım enerjimizi değiştirmeliyiz bence...Bu ayda tutturamazsam arısütü deneyeceğim sadece sizler neler yapıyorsunuz? ben de 30 yaşında düşük yaptım bir 23 nisan çocuk bayramı günü ve miraç kandiliydi.. dua ettim nolur bir daha bu acıyı yaşamayayım diye o gün bugün hamile kalamadım 3 yıl oldu...
İçimizi iyice dökelim sonra başlarız olumlu konuşmaya. Dert dinleyelim diye açtım ben arı sütü bal polen çok iyi diyorlar dene bencede.

Ben de ilk cümlede aynı şeyi yazdım ama yanlış anlaşıldım sanırım..

Gel canım gel. Millet çok biliyor hepsi dr gibi olır olur demekten başka bir şey bilmiyor sanki.
Eşin gitti mi dr a.
Hamile kalanları dopuranları şu anda hamile olanları saymaya başlasam ohooo hooo..
Ben aynı yerde sayıyorum

İnşallah canım. Bunu anlamayan birine anlatınca tek söylediği çok takıyorsun ne yapayım ?
Evet haklısın ama kolay değil takmamak elde değil allahın taktiri işte herşey iyi olucak inşlallah

Benimde 4 yıl oluyor canım . Ne düşük ne gebelik hiçbişey geçirmedim. Sanırım hamile bile kalamadım

Günaydın canım.
İnşallah olur diyelim bıralarda bebek muhabbetleride edelim inşallah.
Klomen bende kullandım 2 defa yumurta oluşmamıştı. Sende oluştuysa umudun olsun.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallah

Hayır canım yanlış anlamadım istediğimiz gibi takılalım. Güzel günleri görelim hep beraber

Evet haklısın ama kolay değil takmamak elde değil allahın taktiri işte herşey iyi olucak inşlallah
İnsan bazen değerli bir eşyasını kaybedince bile üzülüyor ki bu eşya değil yani.
Ağzı olan konuşuyor işte.
İnşaallah çok iyi olucak

Benimde 4 yıl oluyor canım . Ne düşük ne gebelik hiçbişey geçirmedim. Sanırım hamile bile kalamadım
doktora illaki gitmişsindir ne durumdasın, inan inşallah olucak hemde en iyisi en güzeli. Bak toplaştık kaç kişiyiz daha bizden haberi olmayan kaç kişi var kim bilir.
Destekle duayla Allahın izniyle olurinşallah

canım, benim yumurtam oluşuyor klomensiz de. iğnesiz de çatlıyor. pco da yok. ama vermeyen Allah vermiyor.
ben de çocuk doğurup hava atanlara çok sinir oluyorum. kuzenim var benim, kavgalıyız. 3-4 yaşlarında da çocuğu var. çocuğunu nasıl seviyorum anlatamam. sonuçta çocuk masum, ne bilsin kavgayı... bir gün severken gördü, "sülük gibi yapışma, konuşmuyoruz, çocuğumu sevme" dedi. o günden sonra benim için bitti, artık 2 cihanda da akrabam değil. o çocuğu veren de Allah, (göstermesin ama) alan da Allah. bununla insan kalp kırar mı? kırdı işte...

İnsan bazen değerli bir eşyasını kaybedince bile üzülüyor ki bu eşya değil yani.
Ağzı olan konuşuyor işte.
İnşaallah çok iyi olucak
Aynen öyle canım inşallah rabbim tüm bu yaşadıklarımızı unutturacak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor

Sıkıntın yoksa inanki olur zamanına vardır öyle bir anda gelicek ki Allah ım iyiki bugün olmuş diyeceksin.
Benimde eltim karnımdaki çocuğumu kıskanıyorsun dedi bana. Çocuğun günahı yok ama annesiyle küsüm diye çocuğu hiç kucaklamadım sırf senin yaşadığın bir şeyi yaşamamak için.

Allah ın verdiği nimet bence istediği zaman hamilr kalmak ama böyle değişikler kendileri yapıyor sanıyor tövbe haşaa.

Ben kürtaj olduğum hastaneye bi daha gitmedim, gidemedim hiç. Her biri Başka hastanelerde oldu ama hissettirdiği duygu hep ayni. Insallah dogum katina bir sonraki gidişimizde sağlıklı bebeklerimiz kucağımızda çıkarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…