Amin inşallah RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlat versin InşallahEvet malesef gözleri kör olmuş bazılarının. Bizler de sınavımızı isyan etmeden tevekkül ile geçirip sağlıklı bebekler ile mukafatlandiralim inşallah duam sizinle
Bir sorun sıkıntı var mı peki yoksa sebepsiz mi doktor ne diyorİnşallah. Ama herkeste aynı olmuyor demek. Ben de çok karamsarim. 3yillik evliyim. İlk 2yil korumadim ama gözüm mü kör oldu bilmiyorum hiç çocuk neden olmadı diye de düşünmedim. 1yildir takviyeler, ilaçlar, aşılama elimizden geleni yapıyoruz ama olmadı. Bu ay Ankara'ya gidip gerekirse tüp bebeği görüşelim artık dedik. Dizi izliyorum kadın kızına sarılıyor ben hiç bunu yaşayamayacagim diye ağlıyorum. Arkadaşım çocuk düşünüyorum diyor iki ay sonra hamile kalıyor hem kıskanıyorum hem de bu kadar kötü niyetli olduğum için ağlıyorum. Eşime sen beni bırakma iki yıl içinde olmazsa söz ben seni bırakacağım dedim en son. Gülüyor şimdi ama belki birkaç yıl sonra mantıklı gelir ona da. Allah kimseyi bunlarla sinamasin.
Eminim eşlerimiz de çok üzülüyordur ama onlar bizim gibi değil duygularını belli etmiyorlar hatta bizden daha çok üzülüyorlardır ... Allah tüm dualarımızı hayırla kabul etsin şu imtihanımızı şükre dönüştürsün tez zamanda inşallah kardeşimHem de cok. Yeri dolmayan bi eksiklik. Anneler günü reklamları, mesajları ile başettim de simdi babalar gunu reklamlarını eşimle izlerken canım çok yanıyor. O reklamları ben Onu izliyorum. Acaba içinden baba olmayı geçiriyor mu kendini hayal ediyor mu diye düşünüyorum. Ikı kişilik uzuluyorum. Suphesiz Allah en hayırlı zamanda nasibimizde varsa bizim de kucagimiz dolduracak. Sabir ve güç gerek. Duamdasın sen de canım Allah razı olsun
Anneler gununde cok ağladım o kadar cok agladim ki o zaman gebeymisim haberimiz yokmuş sonra gebeligi ogrendik, sonra ilk kontrolumu beklerken kadir gecesi geldi o kadar cok dua ettim ki, Allahim nolur hayirlisiyla saglikliysa bagisla dedim hep hayirlisini diledim ama nasip olmadı yine...Simdi babalar gunu geldi sonra da eşimin dogumgunu var, o kadar cok dilemiştim ki haziran ayını musmutlu geçirmeyiHem de cok. Yeri dolmayan bi eksiklik. Anneler günü reklamları, mesajları ile başettim de simdi babalar gunu reklamlarını eşimle izlerken canım çok yanıyor. O reklamları ben Onu izliyorum. Acaba içinden baba olmayı geçiriyor mu kendini hayal ediyor mu diye düşünüyorum. Ikı kişilik uzuluyorum. Suphesiz Allah en hayırlı zamanda nasibimizde varsa bizim de kucagimiz dolduracak. Sabir ve güç gerek. Duamdasın sen de canım Allah razı olsun
Ah be güzelim kaderimiz ortak.Ben 5 kayıp yaşadım sonuncusu benimde öyleydi 22 haftalık falandı 3 ay oldu sezaryen oldum bi de.bana bi cok arkadaş diyor ki olsun bak gebe kalabiliyosun diyorlar ama kaybetmenin hepsinden acı olduğunu bilmiyorlar.Herkes içinden geçenleri yazabilir kızlar.
Ben ilk çok düşünüyordum sağdan soldan herkes soruyor diye dahada stres oluyordum. İki defa kaybettim olmaması kaybetmek kadar zor değilmiş onu anladım.
21 haftalık kaybettiğim bebeğim için nasıl güzel hayallerim vardı. Hamileliğimi güzel geçirmek için çok uğraştım ama melek oldu gitti. İlk kaybedince kafayı yicektim elim sürekli karnımda büyüyor mu diye aynaya bakıyordum. Sonra anladım ki Allah ne derse o oluyor.
Artık eskisi kadar takık değilim .
Ve inanıyorum ki anne olmak isteyen herkes birgün mutlaka tadıcak bu güzelliği.
Anneler gununde cok ağladım o kadar cok agladim ki o zaman gebeymisim haberimiz yokmuş sonra gebeligi ogrendik, sonra ilk kontrolumu beklerken kadir gecesi geldi o kadar cok dua ettim ki, Allahim nolur hayirlisiyla saglikliysa bagisla dedim hep hayirlisini diledim ama nasip olmadı yine...Simdi babalar gunu geldi sonra da eşimin dogumgunu var, o kadar cok dilemiştim ki haziran ayını musmutlu geçirmeyi
Ah be güzelim kaderimiz ortak.Ben 5 kayıp yaşadım sonuncusu benimde öyleydi 22 haftalık falandı 3 ay oldu sezaryen oldum bi de.bana bi cok arkadaş diyor ki olsun bak gebe kalabiliyosun diyorlar ama kaybetmenin hepsinden acı olduğunu bilmiyorlar.
Yumurta kendiliğinden gelişmiyor. İlaçlarla geliştiğinde de olmadı. Nasip.Bir sorun sıkıntı var mı peki yoksa sebepsiz mi doktor ne diyor
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin O kısmet ettikten sonra her şey ufak bahane olara kalırYumurta kendiliğinden gelişmiyor. İlaçlarla geliştiğinde de olmadı. Nasip.
Evet canım allah herkesin sabrına göre veriyor.Bizdeki peygamber imtihanı sabrı.İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat verir hepimize.Allah im 5 kayıp miRabbim sabır, guc versin, derdinden utanıyor insan ben bir kayıp yaşadım dünyam karardı sandım. En kısa zamanda hayırlısıyla Saglikla kucaginiz dolsun insallah. Haklisiniz yasamayan bilmiyor işte..
Ah benim kuzum.her ay aynı üzüntüyü yaşıyoruz. Bir sonraki ay sende tüp tedavin olumlu geçer belki güzel haberi verirsin bizlere.bak bu sayfa iyi oldu.daha sık dertlesiyoruzmemurhanim benim adetim geldi malesef...
Bir tur ağladım şimdi hayata kaldığım yerden devam edebilirim.. hep aynı kısır döngü..
Kahvaltı da eşim sordu geldi dedim adamın lokması ağzında kaldı benimde gözlerim doldu... günü gününe adet görürüm.. yumurtlama gününü biliyorum.. tek tüpüm var ama tek tüple de hamile kalan çok kişi var..
ALLAH yardımcımız olsun inşallah.. dualarım seninle rabbim inşallah mucizeni nasip etsin senin daha gelmedi adetin..
tek tüple eşimin kuzeni hamile kaldı. çok ağladım çok dua ettim demişti bana çok üzülmüştü oda... şimdi 1 oğlu var 8 yaşındamemurhanim benim adetim geldi malesef...
Bir tur ağladım şimdi hayata kaldığım yerden devam edebilirim.. hep aynı kısır döngü..
Kahvaltı da eşim sordu geldi dedim adamın lokması ağzında kaldı benimde gözlerim doldu... günü gününe adet görürüm.. yumurtlama gününü biliyorum.. tek tüpüm var ama tek tüple de hamile kalan çok kişi var..
ALLAH yardımcımız olsun inşallah.. dualarım seninle rabbim inşallah mucizeni nasip etsin senin daha gelmedi adetin..
tek tüple eşimin kuzeni hamile kaldı. çok ağladım çok dua ettim demişti bana çok üzülmüştü oda... şimdi 1 oğlu var 8 yaşında
canım oda aşılama yaptı çok uğraştı... inşallah seninde olur inşallahBenim normal yolla pek umudum kalmadı canım inşallah bari tüp bebek le olsun onada razıyım..
Bugün adetim geldi ve bayramın ilk günü nasipse transfer olacağım hesabıma göre..
RABBİM bu kez hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.. RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin..
kızlar, benim de annem abim 4-5 yaşlarındayken dış gebelik geçirmiş, yumurtalık tüp filan bir şeyleri alınmış hikayeyi tam hatırlamıyorum şu an, her neyse, doktorlar da konu komşu da işte çocuğun olmaz bir daha demişler hep sonra nur topu gibi ben doğmuşumAllah verecekse verir. biz sabırlı olalım.
İnşallah canım herkese nasip eder ALLAH banada5 yıllık evlilik .ilk yılım vajinusmusla geçti tam iyileştim bu sefer eş kaynaklı sorun . dene dene olmuyor kürler macunlar cevizler adamı 110 kilo yaptım yok olmadı .tüp denedik 1 kez yine olmadı ... sayısız gebelik testinde test çizgi görme.... ağla ağla bir hal oldum .rabbim 2 tedaviye başlamayı nasip etti yakında başlayacağım ins.
amin kuzum ❤ etrafımda o kadar çok var ki böyle geç ya da zor hamile kalan... ümidimi yitirmiyorum hiç, zamanla alışıyorum sadece olmamasına. mesela artık adet dönemlerimde eskisi gibi kendimi yırtana kadar ağlamıyorum. üzülüyorum ama hıçkıra hıçkıra ağlamaktan vazgeçtim artık.Tabiki canım allah büyük o ol derse herşey olur zaman zaman umudumuz kırılıyor işte.. RABBİM sabır versin bu zorlu yolda hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?