Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sorun sıkıntı var mı peki yoksa sebepsiz mi doktor ne diyor

Eminim eşlerimiz de çok üzülüyordur ama onlar bizim gibi değil duygularını belli etmiyorlar hatta bizden daha çok üzülüyorlardır ... Allah tüm dualarımızı hayırla kabul etsin şu imtihanımızı şükre dönüştürsün tez zamanda inşallah kardeşim

Anneler gununde cok ağladım o kadar cok agladim ki o zaman gebeymisim haberimiz yokmuş sonra gebeligi ogrendik, sonra ilk kontrolumu beklerken kadir gecesi geldi o kadar cok dua ettim ki, Allahim nolur hayirlisiyla saglikliysa bagisla dedim hep hayirlisini diledim ama nasip olmadı yine...Simdi babalar gunu geldi sonra da eşimin dogumgunu var, o kadar cok dilemiştim ki haziran ayını musmutlu geçirmeyi

Ah be güzelim kaderimiz ortak.Ben 5 kayıp yaşadım sonuncusu benimde öyleydi 22 haftalık falandı 3 ay oldu sezaryen oldum bi de.bana bi cok arkadaş diyor ki olsun bak gebe kalabiliyosun diyorlar ama kaybetmenin hepsinden acı olduğunu bilmiyorlar.

Ben bu konuda bir kadını teselli edemiyorum çünkü beni hicbir teselli mutlu etmedi. O yüzden sana belki duan kabul olmuştur sağlıksız bir gebelikti demeyeceğim. Çünkü ne olursa olsun bir can kaybettin sen. Ama suan icimden geceni soyleyeyim ben biliyorum, ayagimiz taşa takıldı bir demet cicek toplamaya kosarken, cukura dustuk ama o cukurda bizi cicek bahcesi karsilayacak. Babalar gününde eşim iki günlüğüne kampta olacak neyseki ona seviniyorum şuan sadece.

Allah im 5 kayıp mi Rabbim sabır, guc versin, derdinden utanıyor insan ben bir kayıp yaşadım dünyam karardı sandım. En kısa zamanda hayırlısıyla Saglikla kucaginiz dolsun insallah. Haklisiniz yasamayan bilmiyor işte..

Yumurta kendiliğinden gelişmiyor. İlaçlarla geliştiğinde de olmadı. Nasip.
Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin O kısmet ettikten sonra her şey ufak bahane olara kalır

Evet canım allah herkesin sabrına göre veriyor.Bizdeki peygamber imtihanı sabrı.İnşallah rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat verir hepimize.

memurhanim benim adetim geldi malesef...
Bir tur ağladım şimdi hayata kaldığım yerden devam edebilirim.. hep aynı kısır döngü..
Kahvaltı da eşim sordu geldi dedim adamın lokması ağzında kaldı benimde gözlerim doldu... günü gününe adet görürüm.. yumurtlama gününü biliyorum.. tek tüpüm var ama tek tüple de hamile kalan çok kişi var..
ALLAH yardımcımız olsun inşallah.. dualarım seninle rabbim inşallah mucizeni nasip etsin senin daha gelmedi adetin..

Ah benim kuzum.her ay aynı üzüntüyü yaşıyoruz. Bir sonraki ay sende tüp tedavin olumlu geçer belki güzel haberi verirsin bizlere.bak bu sayfa iyi oldu.daha sık dertlesiyoruz

tek tüple eşimin kuzeni hamile kaldı. çok ağladım çok dua ettim demişti bana çok üzülmüştü oda... şimdi 1 oğlu var 8 yaşında

tek tüple eşimin kuzeni hamile kaldı. çok ağladım çok dua ettim demişti bana çok üzülmüştü oda... şimdi 1 oğlu var 8 yaşında

Benim normal yolla pek umudum kalmadı canım inşallah bari tüp bebek le olsun onada razıyım..
Bugün adetim geldi ve bayramın ilk günü nasipse transfer olacağım hesabıma göre..
RABBİM bu kez hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.. RABBİM hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

canım oda aşılama yaptı çok uğraştı... inşallah seninde olur inşallah

kızlar, benim de annem abim 4-5 yaşlarındayken dış gebelik geçirmiş, yumurtalık tüp filan bir şeyleri alınmış hikayeyi tam hatırlamıyorum şu an, her neyse, doktorlar da konu komşu da işte çocuğun olmaz bir daha demişler hep sonra nur topu gibi ben doğmuşum Allah verecekse verir. biz sabırlı olalım.

Tabiki canım allah büyük o ol derse herşey olur zaman zaman umudumuz kırılıyor işte.. RABBİM sabır versin bu zorlu yolda hepimize..

İnşallah canım herkese nasip eder ALLAH banada

Tabiki canım allah büyük o ol derse herşey olur zaman zaman umudumuz kırılıyor işte.. RABBİM sabır versin bu zorlu yolda hepimize..
amin kuzum ❤ etrafımda o kadar çok var ki böyle geç ya da zor hamile kalan... ümidimi yitirmiyorum hiç, zamanla alışıyorum sadece olmamasına. mesela artık adet dönemlerimde eskisi gibi kendimi yırtana kadar ağlamıyorum. üzülüyorum ama hıçkıra hıçkıra ağlamaktan vazgeçtim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…