Gebeliğe Hazırlık Düşünmekten vazgeçemeyenler toplaşın gelin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nur topu gibi seni yesinler.

Eskiden bende hıçkıra hıçkıra ağlardım canım..
Insan her şeye alışıyor işte elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah..
Kardeşim hamile ve whsup grubunda sürekli fotolar atıyor... bütün aile de alkış tutuyo.. temmuzda tedavim var ve aileme söylemeyeceğim.. madem empati yapmayı bilmiyorlar o zaman tedavimi de bilmesinler gerek yok ...

Nur topu gibi seni yesinler.
yemişler valla annem hep anlatır, bacaklarım boğum boğummuş, altımı temizlerken bacak boğumlarımı açarak silermiş nerden bilsin kızı büyüyünce 48den zorla 50 kilo olacak

yaaaaa bu daha zormuş, benim öyle bir durumum olsa anneme söyler kardeşimin daha düşünceli hareket etmesini tembihlemesini isterdim.

yemişler valla annem hep anlatır, bacaklarım boğum boğummuş, altımı temizlerken bacak boğumlarımı açarak silermiş nerden bilsin kızı büyüyünce 48den zorla 50 kilo olacak
Ayy aynı ben obezken anoreksik olmuştum resmen. Neyse ki yaşlandıkça alınıyo kilo.

Amaannn takma kelimesini bizde birbirimize söylüyoruz ama takmamak ne mümkün kızlar sözde takmıyoruz.

Bende 3 yıl oldu uğraşıyoruz bu sene tuttu dedik 6 haftalıkken düştü bir daha tuttu dedik oda kimyasal çıktı inat etti gelmiyor bebeklerimiz.

Bende artık inat ettim doğurmayacağım diyorum belki gelir

Ayy aynı ben obezken anoreksik olmuştum resmen. Neyse ki yaşlandıkça alınıyo kilo.
bunu okuyan da sanır ki 55 yaşındasın ergenliğe girdiğimden beri 48-50 arasında gidip geliyorum. liseden mezuniyet elbisem var (yıl 2009), hâlâ içine giriyorum pıt diye

yaaaaa bu daha zormuş, benim öyle bir durumum olsa anneme söyler kardeşimin daha düşünceli hareket etmesini tembihlemesini isterdim.

Konuştum annemle babamla oda istiyordu sevinmesin mi sen bulunduğun durumdan dolayı böylesin oda bırak mutlu olsun dediler..
Kime ne diyeyim ki canım.. ben burda hep derim zaten BIZI BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ...ateş düştüğü yeri yakar bu gerçek boşuna dememişler ya... kimse ye diyecek lafim yok ALLAH büyük...

bunu okuyan da sanır ki 55 yaşındasın ergenliğe girdiğimden beri 48-50 arasında gidip geliyorum. liseden mezuniyet elbisem var (yıl 2009), hâlâ içine giriyorum pıt diye
Aa ben de girerim ama hareket etsem patlar bam güm. 10 kilo aldım 1 yılda. 58.5 kiloyum.

yanlış anlama kuzum ama benim annem olsa o kardeşimi yırtardı

Bu aile grupları beni çok zorluyordu senin gibiydim, ciktim gruptan. Eşimin ailesinin olduğu gruptan da ciktim grupta olmak istemiyorum dedim. Bu kadar basit onlar beni düşünmüyorlar ben neden kendimi yıpratayım onlar yüzünden.

Haklisin canım ama bu kez de yanlış anlarlar diye bişey diyemiyorum.. bebek kiyafeti vs vs koyuyorlar ailemden kişiler hediyeler alıp koyuyorlar sonra hep birlikte ayyy minnacık ayyy çok tatlı vs yazıyorlar.. ben yorum yapmayınca da özel den yazıp çok sessizsin neden diyorlar... zor durumdayım kimse bizi anlamıyor malesef...

Çok zor çok iyi bilirim. Benimde ablam doğum yaptığında ben düşük yapıyordum ama kimsenin haberi yoktu. Whatsapp foto falan gönderiyorlardı ama ablam olduğu için yanlış anlayamıyorum belki ben fazla iyimserim yada aile ilişkisinden kaynaklı bilmiyorum. Sizin tedavi ile uğraştığınızı bilerek böyle yapıyorlarsa kardeş dahi olsa çok ayıp. Yaşamayan anlamıyor ne yazıkki.

gözümüzün içine soka soka baka baka sevinmenin adı kusura bakma ama saygısızlıktır.. aynısı bendede oldu... eltim malesef... ama bizimki bilerek gözümü soktu... rabbim her daim büyük

gözümüzün içine soka soka baka baka sevinmenin adı kusura bakma ama saygısızlıktır.. aynısı bendede oldu... eltim malesef... ama bizimki bilerek gözümü soktu... rabbim her daim büyük
Bırak soksunlar gözümüze bu dünya nın bir de öteki tarafı var.. hesap var.. bize nasip etmeyen ALLAH onlara etmişse buda onların imtihan ı dır... ALLAH demeyecek mi ben onlara vermedim sana verdim sende benim verdiğim nimetle onlara nispet yaptın.. herkesin içini bilen allah var şükürler olsun...

Haklısın zaten o yüzden ailemle artık tüp bebek sürecini paylaşmayacağım en doğrusu bu zaten anlamıyorlar..
Benim eltimin eşi yani kaynım 3 sene önce birde eşimin ağzını yoklamış.. tüp bebek tedavisi için para yoksa verim.. ki o zaman tedavide değildik.. bu olaydan sonra eltim hamile olduğunu söyledi... Doğum odasında arkadaşına son anda ikizden döndü dedi... buna kafam takıldı... ikizden döndüğünü nasıl öğrendi... tedaviylemi oldu 2.cisi

evet canım.. insan bunu düşününce azda olsa ferahlıyor...

Işte ben de beni anlamadıkları için çıktım. Bana bunu daha çok eşimin aile gruplarında yaptılar. Çocuklar kocaman olmuş hala sabahtan akşama kadar çocukların resimlerini atıyorlar eşim ve ailesi de sanki yeni doğan bebekmis gibi yorum yapıyorlar. Ben de sessiz kalınca eşim ayıp olur sen de yaz deyince en iyisi gruplardan ayrılmak dedim. Zaten gittigim psikolog ayril gruplardan demisti ama ben de senin gibi ayip olur diyordum. Simdi o gun bugundur kafam rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…