Nur topu gibi seni yesinler.kızlar, benim de annem abim 4-5 yaşlarındayken dış gebelik geçirmiş, yumurtalık tüp filan bir şeyleri alınmış hikayeyi tam hatırlamıyorum şu an, her neyse, doktorlar da konu komşu da işte çocuğun olmaz bir daha demişler hep sonra nur topu gibi ben doğmuşumAllah verecekse verir. biz sabırlı olalım.
amin kuzum ❤ etrafımda o kadar çok var ki böyle geç ya da zor hamile kalan... ümidimi yitirmiyorum hiç, zamanla alışıyorum sadece olmamasına. mesela artık adet dönemlerimde eskisi gibi kendimi yırtana kadar ağlamıyorum. üzülüyorum ama hıçkıra hıçkıra ağlamaktan vazgeçtim artık.
yemişler vallaNur topu gibi seni yesinler.
yaaaaa bu daha zormuş, benim öyle bir durumum olsa anneme söyler kardeşimin daha düşünceli hareket etmesini tembihlemesini isterdim.Eskiden bende hıçkıra hıçkıra ağlardım canım..
Insan her şeye alışıyor işte elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah..
Kardeşim hamile ve whsup grubunda sürekli fotolar atıyor... bütün aile de alkış tutuyo.. temmuzda tedavim var ve aileme söylemeyeceğim.. madem empati yapmayı bilmiyorlar o zaman tedavimi de bilmesinler gerek yok ...
Ayy aynı ben obezken anoreksik olmuştum resmen. Neyse ki yaşlandıkça alınıyo kilo.yemişler vallaannem hep anlatır, bacaklarım boğum boğummuş, altımı temizlerken bacak boğumlarımı açarak silermiş nerden bilsin kızı büyüyünce 48den zorla 50 kilo olacak
bunu okuyan da sanır ki 55 yaşındasınAyy aynı ben obezken anoreksik olmuştum resmen. Neyse ki yaşlandıkça alınıyo kilo.
yaaaaa bu daha zormuş, benim öyle bir durumum olsa anneme söyler kardeşimin daha düşünceli hareket etmesini tembihlemesini isterdim.
Aa ben de girerim ama hareket etsem patlar bam güm. 10 kilo aldım 1 yılda. 58.5 kiloyum.bunu okuyan da sanır ki 55 yaşındasınergenliğe girdiğimden beri 48-50 arasında gidip geliyorum. liseden mezuniyet elbisem var (yıl 2009), hâlâ içine giriyorum pıt diye
yanlış anlama kuzum ama benim annem olsa o kardeşimi yırtardıKonuştum annemle babamla oda istiyordu sevinmesin mi sen bulunduğun durumdan dolayı böylesin oda bırak mutlu olsun dediler..
Kime ne diyeyim ki canım.. ben burda hep derim zaten BIZI BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ...ateş düştüğü yeri yakar bu gerçek boşuna dememişler ya... kimse ye diyecek lafim yok ALLAH büyük...
Eskiden bende hıçkıra hıçkıra ağlardım canım..
Insan her şeye alışıyor işte elimizden hiç bir şey gelmiyor taktir onun nasip etsin inşallah..
Kardeşim hamile ve whsup grubunda sürekli fotolar atıyor... bütün aile de alkış tutuyo.. temmuzda tedavim var ve aileme söylemeyeceğim.. madem empati yapmayı bilmiyorlar o zaman tedavimi de bilmesinler gerek yok ...
oohhh maşallah pehlivanAa ben de girerim ama hareket etsem patlar bam güm. 10 kilo aldım 1 yılda. 58.5 kiloyum.
Bu aile grupları beni çok zorluyordu senin gibiydim, ciktim gruptan. Eşimin ailesinin olduğu gruptan da ciktim grupta olmak istemiyorum dedim. Bu kadar basit onlar beni düşünmüyorlar ben neden kendimi yıpratayım onlar yüzünden.
Çok zor çok iyi bilirim. Benimde ablam doğum yaptığında ben düşük yapıyordum ama kimsenin haberi yoktu. Whatsapp foto falan gönderiyorlardı ama ablam olduğu için yanlış anlayamıyorum belki ben fazla iyimserim yada aile ilişkisinden kaynaklı bilmiyorum. Sizin tedavi ile uğraştığınızı bilerek böyle yapıyorlarsa kardeş dahi olsa çok ayıp. Yaşamayan anlamıyor ne yazıkki.Eskiden bende hıçkıra hıçkıra ağlardım canım..
gözümüzün içine soka soka baka baka sevinmenin adı kusura bakma ama saygısızlıktır.. aynısı bendede oldu... eltim malesef... ama bizimki bilerek gözümü soktu... rabbim her daim büyükKonuştum annemle babamla oda istiyordu sevinmesin mi sen bulunduğun durumdan dolayı böylesin oda bırak mutlu olsun dediler..
Kime ne diyeyim ki canım.. ben burda hep derim zaten BIZI BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ...ateş düştüğü yeri yakar bu gerçek boşuna dememişler ya... kimse ye diyecek lafim yok ALLAH büyük...
yanlış anlama kuzum ama benim annem olsa o kardeşimi yırtardı
Bırak soksunlar gözümüze bu dünya nın bir de öteki tarafı var.. hesap var.. bize nasip etmeyen ALLAH onlara etmişse buda onların imtihan ı dır... ALLAH demeyecek mi ben onlara vermedim sana verdim sende benim verdiğim nimetle onlara nispet yaptın.. herkesin içini bilen allah var şükürler olsun...gözümüzün içine soka soka baka baka sevinmenin adı kusura bakma ama saygısızlıktır.. aynısı bendede oldu... eltim malesef... ama bizimki bilerek gözümü soktu... rabbim her daim büyük
Benim eltimin eşi yani kaynım 3 sene önce birde eşimin ağzını yoklamış.. tüp bebek tedavisi için para yoksa verim.. ki o zaman tedavide değildik.. bu olaydan sonra eltim hamile olduğunu söyledi... Doğum odasında arkadaşına son anda ikizden döndü dedi... buna kafam takıldı... ikizden döndüğünü nasıl öğrendi... tedaviylemi oldu 2.cisiHaklısın zaten o yüzden ailemle artık tüp bebek sürecini paylaşmayacağım en doğrusu bu zaten anlamıyorlar..
evet canım.. insan bunu düşününce azda olsa ferahlıyor...Bırak soksunlar gözümüze bu dünya nın bir de öteki tarafı var.. hesap var.. bize nasip etmeyen ALLAH onlara etmişse buda onların imtihan ı dır... ALLAH demeyecek mi ben onlara vermedim sana verdim sende benim verdiğim nimetle onlara nispet yaptın.. herkesin içini bilen allah var şükürler olsun...
Haklisin canım ama bu kez de yanlış anlarlar diye bişey diyemiyorum.. bebek kiyafeti vs vs koyuyorlar ailemden kişiler hediyeler alıp koyuyorlar sonra hep birlikte ayyy minnacık ayyy çok tatlı vs yazıyorlar.. ben yorum yapmayınca da özel den yazıp çok sessizsin neden diyorlar... zor durumdayım kimse bizi anlamıyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?