Yani belki ben üzülmim diye dedi ben onun çocuğuysam kaybettiğimde benim çocuğumdu.Bencede en doğrusu nasılsa anlamıyorlar gerek yok söylemeye canım.. rabbim büyük..
Kesinlikle sana katılıyorum. İnsanların küçümser gibi bı tabirleri var. Kv bile yeri geliyor köstek oluyor.Etraftan o kadar saçma laflar duydum ki bende
Eşimin abisi bir keresinde kendinizi çocuklu olanlarla bir tutmayın dedi.
Oğluöu kaybettiğim gün diğer abisi olsun bir kaç yıl daha çocuğunuz olmazsa gider yetimhaneden alırsınız dedi.
Eltimin biri karnımdaki bebeği kıskanıyorsun dedi.
Üzüntüyle Whatsappta durumla paylaşıyordum bir arkadaşım mutluluğumuza gölge düşürme dedi. Artık ne dert düştüyse...
Daha neler neler...
Artık öğrendim kimseden bir şey beklememeyi,güvenmemeyi.
Tanıdıklarıma dert yanmıyorum ben. Tanımadığım biri beni daha çok anlıyor
Anladım canım. Allah büyüktür. Derdi veren dermanını da versin inşallah.Bizim daha zaman var maddi olarak hazır olunca hemen başlarız tedaviye . Bana kalsa ben hazirimda iste olmuyor
Neden olmuyor diye soruyorlar ama paranoz var mı diyen yok. Bu tedavi işleri çok masraflı 50 binden fazla para harcamışızdır tek kuruşu başkasının değil. Gitsen sorsan hepsi olsun istiyordur ama maddi manevi destek yok kimseden.Kesinlikle sana katılıyorum. İnsanların küçümser gibi bı tabirleri var. Kv bile yeri geliyor köstek oluyor.
Bana diyodu git bakl özelde ne sıkıntı var diye bende gidip bakıldm. Doktor ilaçtan sonra rahim filmi cekicem dedi 1500tl istedi. Bende herşeyi anlattım böyle böyle dedim. Destek bekliyor insan öyle her aradığında adet oldun mu demekle olmuyor. Bana diyo git aşılama yaptır olmazsa. Ya sende bana destek olmayacaksan ben daha napayım.
Aynen öyle sadece olsun demeyi biliyorlar. Sanki benden çok istiyorlar. Eşimin ailesi biraz değişik.Neden olmuyor diye soruyorlar ama paranoz var mı diyen yok. Bu tedavi işleri çok masraflı 50 binden fazla para harcamışızdır tek kuruşu başkasının değil. Gitsen sorsan hepsi olsun istiyordur ama maddi manevi destek yok kimseden.
Kızlar gündüz çok yoğundum yazamadım hepsini tek tek okudum acımız ortak,derdimiz ortak kimimizin hiç bir sıkıntısı yokken olmaması daha üzücü.
Dertleşecek kimsemiz de yok onu anladım.
Hepinize teşekkür ediyorum yalnız bırakmadınız beni. Siz yazın ben fırsat buldukça okuyorum. İstediğinizi sorabilirsiniz bu arada elimden geldiğince yardım edebilirm.
Bana tek iyi gelen yüksek sesle arabesk müzik dinlemek, ve anlatmak... kendinize iyi bakın
Allahtan benim kv kp o kadar karışmıyor. Kendileride kaybetmiş çünkü.Aynen öyle sadece olsun demeyi biliyorlar. Sanki benden çok istiyorlar. Eşimin ailesi biraz değişik.
Benim kv 1 sene olmamış. Kimse ona baskı yapmamış. Benim 1.5 senedir çabamı görmüyor. Yine geri geldi mi oğlunu tutuyor bu konuda. Okadar dertliyim ki bu konuda hangisini anlatayım. Adımı kısır diye çıkarmalarından korkuyorm
Sadece kv olsa anlarım. Dayısının eşi bile konuşuyor. İnsanın yüzüne bakıp hamile olup olmadığını anlayan tek insanlar bunlar olsa gerek.Allahtan benim kv kp o kadar karışmıyor. Kendileride kaybetmiş çünkü.
Ama eltilerim eşleri beni hayattan bezdirdiler.
Bilmezmiyim kimseye anlatamıyorsun çünkğ çok biliyorlar. Hiç tanımadığım insanlar var burda ama en yakınımdan daha yakın. Daha anlayışlı.Bizi bizden başkası anlamıyor sadece anlamış gibi görünüp arkamızdan yargiliyorlar. Ben sana teşekkür ederim vesile oldun bugün en rahat günlerimden birini geçirdim yazdıkça okudukca dua alip dua ettikce rahatladım. Insanlara anlatınca hep kafaya taktığım düşünüyorlar ama anlatmak kafamdan atmak anlamına geliyor bir nebze yoksa içimden konuşuyorum hep. Yakında kafayı yiyebilirdim
Herbokolok onlar canım sen bilmiypr musun:)Sadece kv olsa anlarım. Dayısının eşi bile konuşuyor. İnsanın yüzüne bakıp hamile olup olmadığını anlayan tek insanlar bunlar olsa gerek.
Bı b.k ama ne b.k bilmiyorum.Herbokolok onlar canım sen bilmiypr musun:)
Benim eltimin annesi, onların gelini,gelinin annesi,eşimin halasının gelini,gelinin kardeşi say say bitmez.
Sadece kv olsa anlarım. Dayısının eşi bile konuşuyor. İnsanın yüzüne bakıp hamile olup olmadığını anlayan tek insanlar bunlar olsa gerek.
Bilmezmiyim kimseye anlatamıyorsun çünkğ çok biliyorlar. Hiç tanımadığım insanlar var burda ama en yakınımdan daha yakın. Daha anlayışlı.
İnşallah daha iyi olucaz hepimiz, sabahlara kadar ağladım. Anlatacak kimse yoktu telefonumun notlar kısmını doldurdum.
Bu halime şükrediyorum valla sıyırıp yollara düşebilirdim.
Deme bizimde durum aynı. Hergün arıyor kv bugün rüyamda gördüm kesin olacak. Yok kahve falında çıktı, yok hoca söyledi. Bilmiyorki ben daha düzenli adet olmuyorum ki çocuk da doğuraym.Benimkiler de sürekli hamilesin di mi hamilesin bizden saklıyorsun diyorlar. Bi ağır bi şey kaldırınca elimden alıyorlar sen hamilesindir bizden saklarsın diye. Icene doğan mi dersin rüyasında gören mi.. 3 yıl oldu hala hamileyim onlara göre doğan yok
Valla böyle şeyler okudukça sinirden gülüyorum artık. Sanki onlara doğuracaz. Bunlar yüzenden zaten düşünmemeyi başaramıyoruz kiBenimkiler de sürekli hamilesin di mi hamilesin bizden saklıyorsun diyorlar. Bi ağır bi şey kaldırınca elimden alıyorlar sen hamilesindir bizden saklarsın diye. Icene doğan mi dersin rüyasında gören mi.. 3 yıl oldu hala hamileyim onlara göre doğan yok
Deme bizimde durum aynı. Hergün arıyor kv bugün rüyamda gördüm kesin olacak. Yok kahve falında çıktı, yok hoca söyledi. Bilmiyorki ben daha düzenli adet olmuyorum ki çocuk da doğuraym.
Rabbim kimseyi böyle durunlara düşürmesin yaşayan bilir.Ben ilk zamanlar etkilerinde kalıyordum galiba hamileyim gibi hissetmeye başlamıştım. Sonra kendime geldim artık takiliyorum rüyasında görenlere, hamile kaldıgim ay kim rüyasında görse ona hediye alicam diyorum. Kim tutturacak bakalim
Valla böyle şeyler okudukça sinirden gülüyorum artık. Sanki onlara doğuracaz. Bunlar yüzenden zaten düşünmemeyi başaramıyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?