Olsun canım Allah hayırlısını nasip etsinAmin. Benim ilk denmeden bir oğlum var 5 yaşında daha önce söyledim mi bilmiyorum ikinciyi istiyorum ama nasip iste
Olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin
Cok uzuldum canim rabbim hayirli evlatlar versin yasadigimiz sikintilari unuttursun insallah, su anda tedavi goruyor musun canimİnşaallah canım. Bende pko var sebep olarak bu söylendi. Düzensiz adetten evlenince gittim dra ilk aydan dr senin normal yollardan çocuğun olmaz dedi. Öyle demese bende takmayacaktım belki bu kadar. 3.5 yıl sonra bir dış gebelik geçirdim. Ondan 3 ay sonra oğluma hamile kaldım ama onuda 21 haftalıkken kaybettim. Benimde ondan sonra olmadı. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatları
Erzurum canm senAmin hepimizin için hayırlısı sen hangi sehirdensin
Bu gece aklıma gelen bir başka manzara;
2 çocuğuna pko nedeniyle zor sahip olan arkadaşım kaza ile üçüncüye hamile kalmış. Beni aradı birkaç gün önce hıçkıra hıçkıra ağlıyordu hamile olduğunu söyledi. Neden ağladığını aklım almıyordu. Çocukları küçükmüş çok erkenmis üçüncü için. Olsun diyorum şuan olması gerekiyormus olmuş. Diğer ikisi için çok çabaladın o günleri hatırla desem de dinlemedi beni Sürekli ağladı. Düşsün diye dua bile etmiş. Ve bunları bana anlatıyor benim bütün süreçlerinden haberdar ne kadar çok istediğimi biliyor ama bunları bana rahatlıkla söyleyebiliyor.
Evet insan Her şeyini arkadaşı ile paylaşır ama onun yarasını deşmeden olmalı bu değil mi? O gun ilk defa isyan etmekten korktum iç geçirdim Allah ım O verdiğin nimeti istemiyor ben ve daha niceleri o nimet için yıllardır uğraşıyoruz diye. Sonra düşündüm bize vermemesi de daha büyük bir nimet olabilir diye tövbe ettim. Ama hala o arkadaşım ile konuşurken terslememek için kendimi zor tutuyorum. Sizin de çevrenizde böyleleri vardır nasıl bir bebeğe sahip oldukları için bu kadar çok ağlayıp perişan olurlar
Yapma kendine bunu canım benim, uzak dur böyle insanlardan bırak ne derlerse desinler senden daha önemli değiller...insallah bizim de ultrasonda mutlulukla bebeklerimizi izlediğimiz günler gelecekHerkesin sınavı farklı işte.. anlamaz ne kadar anlatsan da.. 3 yıl önce bi arkadaş ile bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gittik ısrar etti gitmesem kıskanıyor diyecek diye gittim..
3 kızı var erkek olsun diye yapmış 4. Çocuğu..
Ultrsona girdi ben hayranlıkla izliyorum allahım nasıl mucize bişey bu sen büyüksün diyorum içimden.. doktor buda kız dedi bu başladı ağlamaya.. Benim yanım da dediki tüplerimi bağlayın artık çocuk istemiyorum..
Benim tüpüm alındı.. o kadar üzüldüm ki başımdan kaynar su indi sanki.. eve gittim hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..
Oda evde çok ağlamış yine kız miş cinsiyeti diye... Allahım sen görüyorsun sen biliyorsun dedim allaha bıraktım.. sende muhattap olma çok fazla anlamaz öyle âciz insanlar...
Gel canım gel. Millet çok biliyor hepsi dr gibi olır olur demekten başka bir şey bilmiyor sanki.
Eşin gitti mi dr a.
Hamile kalanları dopuranları şu anda hamile olanları saymaya başlasam ohooo hooo..
Ben aynı yerde sayıyorum
Herkesin sınavı farklı işte.. anlamaz ne kadar anlatsan da.. 3 yıl önce bi arkadaş ile bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gittik ısrar etti gitmesem kıskanıyor diyecek diye gittim..
Ultrsona girdi ben hayranlıkla izliyorum allahım nasıl mucize bişey bu sen büyüksün diyorum içimden.. doktor buda kız dedi bu başladı ağlamaya.. Benim yanım da dediki tüplerimi bağlayın artık çocuk istemiyorum..
Benim tüpüm alındı.. o kadar üzüldüm ki başımdan kaynar su indi sanki.. eve gittim hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..
Oda evde çok ağlamış yine kız miş cinsiyeti diye... Allahım sen görüyorsun sen biliyorsun dedim allaha bıraktım.. sende muhattap olma çok fazla anlamaz öyle âciz insanlar...
Ben de aynısı2 yil olacak. Ne dusuk yasadim ne baska bir sey. Rabbim hayirlisini versin
Buna benzer bişeyi ben de yakın bi iş arkadasın da gördüm bi kızı var, ıkıncı gebelıgınde hep erkek olsun diye sayıkladı, tabi ikincide kız, cinsiyeti ogrenmıs geldı bıze soruyor erkek cıkar belkı belkı hata yaptı doktor, doguma gıdecek hala bıze dıyo ınsallah erkek olur dua edin dıyor.. İçimden neler saydım amaHerkesin sınavı farklı işte.. anlamaz ne kadar anlatsan da.. 3 yıl önce bi arkadaş ile bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gittik ısrar etti gitmesem kıskanıyor diyecek diye gittim..
Günaydın, amin inşallah canım.hayır kadın doğuma gitmeyeli 8 9 ay oldu. En son mide küçültme ameliyatı oldum gittiğim her dr kilo ver diyor diye.Cok uzuldum canim rabbim hayirli evlatlar versin yasadigimiz sikintilari unuttursun insallah, su anda tedavi goruyor musun canim
Evet daha yeni bir arkadaşım korunurken hamile kaldım vestemiyorum dedi.Bu gece aklıma gelen bir başka manzara;
2 çocuğuna pko nedeniyle zor sahip olan arkadaşım kaza ile üçüncüye hamile kalmış. Beni aradı birkaç gün önce hıçkıra hıçkıra ağlıyordu hamile olduğunu söyledi. Neden ağladığını aklım almıyordu. Çocukları küçükmüş çok erkenmis üçüncü için. Olsun diyorum şuan olması gerekiyormus olmuş. Diğer ikisi için çok çabaladın o günleri hatırla desem de dinlemedi beni Sürekli ağladı. Düşsün diye dua bile etmiş. Ve bunları bana anlatıyor benim bütün süreçlerinden haberdar ne kadar çok istediğimi biliyor ama bunları bana rahatlıkla söyleyebiliyor.
Evet insan Her şeyini arkadaşı ile paylaşır ama onun yarasını deşmeden olmalı bu değil mi? O gun ilk defa isyan etmekten korktum iç geçirdim Allah ım O verdiğin nimeti istemiyor ben ve daha niceleri o nimet için yıllardır uğraşıyoruz diye. Sonra düşündüm bize vermemesi de daha büyük bir nimet olabilir diye tövbe ettim. Ama hala o arkadaşım ile konuşurken terslememek için kendimi zor tutuyorum. Sizin de çevrenizde böyleleri vardır nasıl bir bebeğe sahip oldukları için bu kadar çok ağlayıp perişan olurlar
Bilseler ki erkek nimet koz rahmet ve Allah nimetten hesap sorar rahmetten sormaz. O zaman şükrederdi kızlarına.Herkesin sınavı farklı işte.. anlamaz ne kadar anlatsan da.. 3 yıl önce bi arkadaş ile bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gittik ısrar etti gitmesem kıskanıyor diyecek diye gittim..
Artık o kadarı da şımarıklık zatenHepsini boşverdim sadece rabbime bıraktım inşallah olucak bizimde bebeğimiz
Öyle çok istiyorum ki bi bebeğim olsun korkuyorum da ama kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter. Ama bu yazıyı okuyunca çok üzüldüm bu dünyada anneye en büyük destek kız çocuklar . Bende rabbim nasip ederse kızım olsa çok mutlu olurdum
İnşallahArtık o kadarı da şımarıklık zaten
Allah yüzümüze gülsün sağlıklı evlatlarımız olsun da daha ne isterim ki ne demek cinsiyet seçmekinşallah birgün bizim de yüzümüz gülecek
Kesinlikle katılıyorum benim de son gebeliğimde yuzustu yatmayı denemiştim.Kızlar size bir iki tavsiye vereyim,
Rahminiz ters veya değil ilişkiden sonra yüz üstü uzanın biraz hatta o şekilde ilişki olsun.
İnstada gördüm hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen hamile kalamayanlar bu şekilde denemiş ve hamile kalmış.Bende bunu bilmiyerek bir kaç sefer denemiştim hamile kaldığım her iki seferde de.
Birde adetin son günü lekeli gün banyo yapın eşinizle birlikte olun özellikle pkolularda bu şekilde hamile kalan çok. Normalde yumurta 14 15. Günlerde oluşuyor ama biz pkolular normal değiliz. Bir arkadaşım sadece o lekeli günde korunmasız birliktelik yaşamıştı doğum yaptı geçenlerde.
Bu ikisinide deneyin derim.
Ve son olarak içinize atmayın yazın buraya kime kızgınsanız kırgınsanız.
Nede olsa kimse kimseyi tanımıyor.
İnşallah canımKesinlikle katılıyorum benim de son gebeliğimde yuzustu yatmayı denemiştim.
Insallah hepimize nasip olur sağlıklı gebelik
Canı lekeli de olsa birlikte olmak dinen çok büyük yanlış tamamen temizlenmeden haram sanırımKızlar size bir iki tavsiye vereyim,
Rahminiz ters veya değil ilişkiden sonra yüz üstü uzanın biraz hatta o şekilde ilişki olsun.
İnstada gördüm hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen hamile kalamayanlar bu şekilde denemiş ve hamile kalmış.Bende bunu bilmiyerek bir kaç sefer denemiştim hamile kaldığım her iki seferde de.
Birde adetin son günü lekeli gün banyo yapın eşinizle birlikte olun özellikle pkolularda bu şekilde hamile kalan çok. Normalde yumurta 14 15. Günlerde oluşuyor ama biz pkolular normal değiliz. Bir arkadaşım sadece o lekeli günde korunmasız birliktelik yaşamıştı doğum yaptı geçenlerde.
Bu ikisinide deneyin derim.
Ve son olarak içinize atmayın yazın buraya kime kızgınsanız kırgınsanız.
Nede olsa kimse kimseyi tanımıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?