Orasını hiç düşünmemiştim haklısınCanı lekeli de olsa birlikte olmak dinen çok büyük yanlış tamamen temizlenmeden haram sanırım
Neresi bizim buradanAydın ama aslen sizin oralarda memleketim
Yaaaaaaa benim de ailem ordaAydın ama aslen sizin oralarda memleketim
Bende sırt üstü yatilacak ve popo altına yastık konulacak diye biliyorum ve hep öyle yapıyorum.Kızlar size bir iki tavsiye vereyim,
Rahminiz ters veya değil ilişkiden sonra yüz üstü uzanın biraz hatta o şekilde ilişki olsun.
İnstada gördüm hiç bir sıkıntısı olmamasına rağmen hamile kalamayanlar bu şekilde denemiş ve hamile kalmış.Bende bunu bilmiyerek bir kaç sefer denemiştim hamile kaldığım her iki seferde de.
Birde adetin son günü lekeli gün banyo yapın eşinizle birlikte olun özellikle pkolularda bu şekilde hamile kalan çok. Normalde yumurta 14 15. Günlerde oluşuyor ama biz pkolular normal değiliz. Bir arkadaşım sadece o lekeli günde korunmasız birliktelik yaşamıştı doğum yaptı geçenlerde.
Bu ikisinide deneyin derim.
Ve son olarak içinize atmayın yazın buraya kime kızgınsanız kırgınsanız.
Nede olsa kimse kimseyi tanımıyor.
Bende sırt üstü yatilacak ve popo altına yastık konulacak diye biliyorum ve hep öyle yapıyorum.
Ama 7 sene boyunca 1 kere bile hamile kalamadim.
Peki neden yüzüstü olmalı. Onuda deneriz
Rahm ters olanlar için spermler daha rahat giriyormuş deneyin inşaallahbu sefer nasip olurBende sırt üstü yatilacak ve popo altına yastık konulacak diye biliyorum ve hep öyle yapıyorum.
Ama 7 sene boyunca 1 kere bile hamile kalamadim.
Peki neden yüzüstü olmalı. Onuda deneriz
Tüpün hangi tafaftaysa o tarafada uzanablirsin canım sende.Rahim filmimi çeken doktor da o gün bana öyle dedi.. gerçekten de sırt üstü yatınca afedersiniz geri geliyor spermler.. köpek pozisyonunda olunca geri gelmiyor bende..
Ama benim tek tüpüm var o yüzden.. normal olsaydı hamile kalırdım diye düşünüyorum...
Evet bende de öyle oluyor sperm ler geri çikiyor bende rahmimde mi sıkıntı var acaba dedim.Rahim filmimi çeken doktor da o gün bana öyle dedi.. gerçekten de sırt üstü yatınca afedersiniz geri geliyor spermler.. köpek pozisyonunda olunca geri gelmiyor bende..
Ama benim tek tüpüm var o yüzden.. normal olsaydı hamile kalırdım diye düşünüyorum...
İnşallah hayırlısı ile diyelim.isteyen herkese nasip olsun bizlere de nasip olsun insallah.Rahm ters olanlar için spermler daha rahat giriyormuş deneyin inşaallahbu sefer nasip olur
Valla canım dr bilir herhalde. Bende instada bir bayandan duydum. Ultrasonda yada hsgde görünür bence. İlla bu şekilde yatman için ters rahimli olmana gerek yok. 3 defada birinde böyle uzan biraz.İnşallah hayırlısı ile diyelim.isteyen herkese nasip olsun bizlere de nasip olsun insallah.
Rahmin ters olduğunu nerden bilebiliriz peki?
Yıllardır sırtüstü yattım bir de bunu da deneyeyim.hiçbirsey kaybetmemValla canım dr bilir herhalde. Bende instada bir bayandan duydum. Ultrasonda yada hsgde görünür bence. İlla bu şekilde yatman için ters rahimli olmana gerek yok. 3 defada birinde böyle uzan biraz.
Birde insta da kı ebe nin ismini söyler misin rica etsemValla canım dr bilir herhalde. Bende instada bir bayandan duydum. Ultrasonda yada hsgde görünür bence. İlla bu şekilde yatman için ters rahimli olmana gerek yok. 3 defada birinde böyle uzan biraz.
Aynen dene bakalım inşallah faydası olur yazarsın burayaYıllardır sırtüstü yattım bir de bunu da deneyeyim.hiçbirsey kaybetmem
Ultrasonda görünüyorİnşallah hayırlısı ile diyelim.isteyen herkese nasip olsun bizlere de nasip olsun insallah.
Rahmin ters olduğunu nerden bilebiliriz peki?
MerkezdelerNeresindeler ilçe mi merkez mi
Yaaaa inşallah koşa koşa buraya yazarım..Aynen dene bakalım inşallah faydası olur yazarsın buraya
Canım söktürücü masajı denedin mi? Test yaptın mıKizlar. Ben hala regl olamadım nasıl bir stresmis bu ya ..iyice sinir olmaya başladım
Bebeğimi 17 Haziranda benden aldılar.Herkes içinden geçenleri yazabilir kızlar.
Ben ilk çok düşünüyordum sağdan soldan herkes soruyor diye dahada stres oluyordum. İki defa kaybettim olmaması kaybetmek kadar zor değilmiş onu anladım.
21 haftalık kaybettiğim bebeğim için nasıl güzel hayallerim vardı. Hamileliğimi güzel geçirmek için çok uğraştım ama melek oldu gitti. İlk kaybedince kafayı yicektim elim sürekli karnımda büyüyor mu diye aynaya bakıyordum. Sonra anladım ki Allah ne derse o oluyor.
Artık eskisi kadar takık değilim .
Ve inanıyorum ki anne olmak isteyen herkes birgün mutlaka tadıcak bu güzelliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?